Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот rsk » 04 май 2022 17:43

peliforewer написа:Само да вметна, за скандалите между феновете на ЦСКА и Локомотив Пловдив на Армията през есента, ЦСКА бяха глобени 15 300 лв и 2 мача без публика.За подобно нарушение срещу Ботев Пловдив Левски е наказан само с 5300лв.Явно БФС вече открито показва за кои клубове работи, Левски няма да играят без публика, за разлика от Ботев, които пък случайно ще играят срещу Лудогорец на празен стадион.

Само да вметна, че е време да спреш да бъдеш тъп.
На въпросния мач, "скандалите" всъщност бяха бой между две групи от фенове. Такъв бой имаше ли онзи ден на Герена, празнодумецо? Крайно време е да ти се спре интернета и да престанеш да се излагаш. Нямаш ли внуци да те вкарат малко в релси?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 04 май 2022 18:33

rsk написа:
peliforewer написа:Само да вметна, за скандалите между феновете на ЦСКА и Локомотив Пловдив на Армията през есента, ЦСКА бяха глобени 15 300 лв и 2 мача без публика.За подобно нарушение срещу Ботев Пловдив Левски е наказан само с 5300лв.Явно БФС вече открито показва за кои клубове работи, Левски няма да играят без публика, за разлика от Ботев, които пък случайно ще играят срещу Лудогорец на празен стадион.

На въпросния мач, "скандалите" всъщност бяха бой между две групи от фенове. Такъв бой имаше ли онзи ден на Герена, празнодумецо? Крайно време е да ти се спре интернета и да престанеш да се излагаш. Нямаш ли внуци да те вкарат малко в релси?

Къде го видя този бой на Армията, фенове на Локо опитаха да влизат в сектор А и замеряха феновете там, от сектор Г тръгнаха към сектора за гости и докато стигнат там пловдивчани бяха се укротили. https://www.facebook.com/watch/live/?re ... 3283937407 Имам чудесни три внучета, всеки които ви вади кирливите ризи е тъп.Треньорът на Ботев Пд и той ви го каза, че всяка ситуация в срещата се свиреше в полза на Левски, явно и той е тъп.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 май 2022 18:52

peliforewer написа:
rsk написа:

Къде го видя този бой на Армията, фенове на Локо опитаха да влизат в сектор А и замеряха феновете там, от сектор Г тръгнаха към сектора за гости и докато стигнат там пловдивчани бяха се укротили. https://www.facebook.com/watch/live/?re ... 3283937407 Имам чудесни три внучета, всеки които ви вади кирливите ризи е тъп.Треньорът на Ботев Пд и той ви го каза, че всяка ситуация в срещата се свиреше в полза на Левски, явно и той е тъп.

Е, щом треньора на Ботев го казва...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 04 май 2022 21:04

Няма какво да се добави. Щом треньорът на Ботев така е казал, значи е така. Само твоята дума е по-тежка от неговата.
Ясно е, че омаловажавате подема на Левски, за да си успокоите ранените душици. Сигурно и на мен нямаше да ми е готино на ваше място. Особено с разни насилвания с 5:0...
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 май 2022 21:28

rsk написа:Няма какво да се добави. Щом треньорът на Ботев така е казал, значи е така. Само твоята дума е по-тежка от неговата.
Ясно е, че омаловажавате подема на Левски, за да си успокоите ранените душици. Сигурно и на мен нямаше да ми е готино на ваше място. Особено с разни насилвания с 5:0...

Лека корекция - Каузата не насили Тирето с 5:0. Прекръстените просто решиха доброволно да свалят гащи и така да направят незапомнен, позорен шпалир на Разград. Това не е насилване, а доброволно самопредлагане от страна на рециклираните за ...туй-онуй. А на разкрачена жена не се отказва. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 04 май 2022 21:29

peliforewer написа:
rsk написа:

Изключително е умен тренера на Ботев, даже е нобелов лауреат (физика/химия). Велики съждения от твоя страна.
Да ти вадя ли снимката от труд, където Пешо брадърчето замахва с колан, и се сбиха с ваши фенове, пред сектора за гости. Или не виждаш, как се налагаха ваши фенове през ограда с тези на локото ? Нека да ни накжат, щом ти искаш, нека. Няма да оправдае, смешната ви публика и смешното ви отборче. Ако бяха пуснали в свободна продажба Васил Левски, щяхте да сте макс 2 хиляди.

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 04 май 2022 21:45

Тия пиянки от бфс-то са направо брутално нагли.И тука даже не коментирам днешните решения. Връщам се малко назад.Берое ги наказаха със 17 бона за подвиквания срещу Мапуку(играещ в Слабия) тоя сезон,а феновете на белите пунди около 3 мин. врещяха У-У-У-У-У маймунски звуци на полуфинала срещу тирето на Амос Юга...който даже взе да имитира маймуна като се бъзикаше с белите пунди.Защо на дебелата свиня не му сложиха дори 1 лв глоба? _)_ папайте чурки пияни боклуци от бфс-то!!!
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 05 май 2022 00:45

Сити заеха достойно място до Левски в групата на евроиди.....
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 05 май 2022 00:47

Английският Лески показа как се правят нещата. Само Де Бройне и Стърлинг не им махаха на феновете за довиждане, за са е пълна картинката :D
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 05 май 2022 01:51

Английския Левски се нарича Ман Юнайтед..Мъри=Съра, Дълги години безтитлие и най многобройната фен маса??? :)

Върни се в “Левски”