Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

THE G.A.M.E

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 авг 2011 10:23

Едно мнение, малко - "по така" ...

Според мен на "Гонзо" трябва да му се даде един лимит от 5-8 мача !
Нека да го видим, включително и привържениците МУ, които твърдят, че за 2 месеца и 2 мача чудеса немогат да станат ...

А за 4-ри месеца и 10-на мача със сигурност вече ще си проличи - що за "треньор" е "Гонзо" и има ли почва в това поприще ! ??
Ако и в началото на Октомври Левски показва подобна игра, като тази в двата мача с Търнава ... Мисля, че всичко е ясно !

Най важното е, че за 7-8 мача първенството няма да се провали ...
Тоест, каквото ( евентуално ) обърка "Гонзо" , ще може да се поправи.
Това първенство ще е доста изравнено и всички отбори ще губят доста точки ...

Общо взето идеята ми е, Г. Иванов да остане още малко и да се опита да оправи нещата или да си ............ изсърба всичко надробено, като после всякакви оправдания тип - "Не ми дадоха време ( шанс ) да се "докажа" ... НЯМА ДА ИМАТ СТОЙНОСТ !!!
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 05 авг 2011 10:26

ако продължаваме да играем неубедително и изостанем с повече от 4-5 точки от първия, не вземе ли мача с Цска го пишете пътник... :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 05 авг 2011 10:37

JackPackage написа:ако продължаваме да играем неубедително и изостанем с повече от 4-5 точки от първия, не вземе ли мача с Цска го пишете пътник... :roll:

то ако не вземеме мача с Цска , съм сигурна че той сам ще си тръгне, и ще се метне некъде , ама да се надяваме и да стискаме палци че в първеството няма се представяме така както снощи
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 авг 2011 10:40

Никакъв лимит.... вратичката. Легенда на клуба и сега връща всичко с лихвите. Работи против себе си.

restless
Контакти:

Мнениеот restless » 05 авг 2011 10:49

THE G.A.M.E написа:Едно мнение, малко - "по така" ...

Нека да го видим, включително и привържениците МУ, които твърдят, че за 2 месеца и 2 мача чудеса немогат да станат ...

А за 4-ри месеца и 10-на мача със сигурност вече ще си проличи - що за "треньор" е "Гонзо" и има ли почва в това поприще ! ??
Ако и в началото на Октомври Левски показва подобна игра, като тази в двата мача с Търнава ... Мисля, че всичко е ясно !
Да, в мачовете със СлаБия, Видима и Калиакра ще проличи що за треньор е Гонзо :shock: :roll:
Мюлдер и Грийн помните ли в какво състояние бяха миналата година - когато бяха поддържали форма самостоятелно.
Сега по-добре ли играят? :(
Нямахме за година напред по-важни мачове от тези за Лига Европа - влизане в групите е минимум милион евра чисти. За какво се купи Калво с 20К евра месечно? За да бием Локо Сф?
Годината вече е провалена.
Гонзо е треньор 3та година подред, колко да го чакаме?
Колко ще чакаме Гонг да му дават медиен комфорт - личното приятелство е едно, професионализма е друго.

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 05 авг 2011 11:08

...................

Общо взето идеята ми е, Г. Иванов да остане още малко и да се опита да оправи нещата или да си ............ изсърба всичко надробено, като после всякакви оправдания тип - "Не ми дадоха време ( шанс ) да се "докажа" ... НЯМА ДА ИМАТ СТОЙНОСТ !!!

Извинявай,какво да се докаже?Че не може на две магарета слама да раздели?
Че не може от 11 футболисти да направи отбор?
Че няма мисъл в главата си,освен да ходи с разперени ръце и да псува?
Че взе на пожар каквото му попадна в последният момент?
Че се е навел толкова на батков,че сам си вижда дирника?
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 05 авг 2011 11:22

И според мен треньорска смяна докато е време. С тия футболисти трябва лесно да станем шампиони. Дори и да не станем, ще се изгради отбор! Имаме невероятни крила и нападатели. С един можещ тактик и методист с дългосрочен план за развитие ще ни дойде добре. С работа на парче - дотук стигнахме...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 05 авг 2011 11:36

Най важното е, че за 7-8 мача първенството няма да се провали ...
Тоест, каквото ( евентуално ) обърка "Гонзо" , ще може да се поправи.
Това първенство ще е доста изравнено и всички отбори ще губят доста точки ...

Не съм съгласен с теб по-простата причина,че първите 5-6 кръга програмата е лесна и къде с късмет къде на "мускули",мачовете ще се вземат и заблудата ще продължи,но след това идва серия от мачове с литекс цска лудогорец или по-сериозните отбори в които нищо добро не ни чака с това спортно-техническо ръководство начело с Гонзо.
Гонзо няма никакво право да мрънка и да използва оправдания от сорта "нямах време" това е 3година откакто е поел отбора и просто при него не важат този сорт оправдания
С оглед лесната програма в началото на първенството ,мисля че точно сега е най-подходящият момент за смяна на треньора.По лошото е,че в момента трудно ще се намери адекватен и качествен заместник....но все пак който търси намира!!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 авг 2011 11:49

santi_santi написа:Не съм съгласен с теб по-простата причина,че първите 5-6 кръга програмата е лесна и къде с късмет къде на "мускули",мачовете ще се вземат и заблудата ще продължи

O не ... Аз нямах предвид резултатите.
Имам предвид - да се промени играта ни !

Щото без добра и хубава игра, можеш да имаш само временни резултати.
Рано или късно, късмета и мускулите ще свършат ...

Ако след 5 до 8 мача Левски играе подобен футбол, както към момента ...
Метлата ! ... ;)

Но това си е мое мнение ...
Далеч съм да го натрапвам.
Ако го изхвърлят сега, самият "Гонзо" , а и привържениците му ще кажат, че не му е бил даден достатъчно шанс и време ....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 05 авг 2011 12:18

Ето ви анкета в един спортен сайт.

Кой е виновен за резила на Левски?
Отговор Гласували
Футболистите на Левски, трябваше да си свършат работата още в София 406
Треньорското ръководство! Гонзо не става за наставник 1852
Слабата селекция на "Герена" 189
Липсата на късмет! Домакините имаха шанс при дузпите 96
Какъв резил, Левски игра страхотно! 537
Общо гласували: 3080
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

Върни се в “Левски”