България-Швейцария 0:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: България-Швейцария 26.03.2011г.

Мнениеот marmi52 » 26 мар 2011 19:44

:)

Направо не мога да повярвам, че това е нашия национален отбор ! :shock:
Само гол да вкараме и всичко ще е супер ! ;)
Скоро обаче нашият отбор не е играл така !!!
Приятно съм изненадан. Дано да продължим така и второто полувреме. А, швейцарците хич не са за подценяване ....
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 26 мар 2011 19:44

Долно уйно написа:
B__A__N__DA__TA написа:Добра игра до сега на нашите момчета.Единствено Манолев не е концентриран според мен

Пелето за Благо, Електричката за Бандаловски и ги убиваме.
Манолев му е трудно на този пост на който не е играл от години.

Ехх............. защо нямаме още двама като Ивелин Попов :(

Бе не е точно така.Благо направи добро полувреме, игра на нивото на всички останали.Ст.Ангелов успешно би заменил Манолев.Не мога да не отбележа борбеността на Макриев, много добро впечатление ми прави.Издиша единствено Манолев, ако Пелето го замени и направят вътрешно разместване, ще ги ударим тези
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 26 мар 2011 19:45

С тази игра през първото полувреме ако имахме Бербатов в атака 100% щяхме да водим.Вижа се че нямаме нападатели. :roll:

Попов трябва да играе малко по-напред Макриев излиза и Здравко Лазаров да влиза.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 26 мар 2011 19:46

Все си мисля че без таран ще играем още по добре .Дано вкараме един гол и всичко ще приключи .Доволен съм от играта и от всички момчета >ИГраят със желание имат и качества .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 26 мар 2011 19:46

Parmalat написа:С тази игра през първото полувреме ако имахме Бербатов в атака 100% щяхме да водим.Вижа се че нямаме нападатели. :roll:

Попов трябва да играе малко по-напред Макриев излиза и Здравко Лазаров да влиза.

+1
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 26 мар 2011 19:47

Бандата е плах, а силата на Манолев си е на бека, Матеус трябва да го праща там или да го сменя, губим дясната зона в момента.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 26 мар 2011 19:48

Приятно ме изненадаха нашите през това полувреме само,че Манолев ако си мине на десния бек и влезе Електричката мисля,че ще е по-добър вариант.
Попето показва страхотно израстване много голям потенциал има това момче с всеки изминал мач играе все по-добре.Но нямаме голаджия ако наистина имахме един Бербо вече спокойно можеше да водиме.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Kiril_1006
Контакти:

Мнениеот Kiril_1006 » 26 мар 2011 19:48

Доволен съм от първото полувреме. наздраве за първия гол през второто. наслаждавайте се на мача ;)
[offtopic]ами тииййй. бау[/offtopic]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 26 мар 2011 19:48

Здравко Лазаров и Цецо Генков са добри опции за второто полувреме.Благо си е фигурант,Пелето ще върши повече работа и в дефанзивен план,и в изнасянето на топката.Макриев е ужасно статичен,старае се момчето,но такава му е физиката.Ивелин Попов се справя много добре,минава по няколко съперниак без проблем,Манолев си личи,че не е крило,но от гледна точка на бързината,има смисъл да играе на този пост.Делев стои непрестанно в засада,рядко го търсят,но по този начин може да остане незабелязан в даден момент за швейцарците и да използва бързината си.Защитата нямаше кой знае колко работа,все пак бих отличил Занев,който е доста по-активен от Бандаловски.Михайлов почти нямаше работа,беше на точното време в точния момент.Като цяло добро полувреме,трябва да го вземем този мач.Малко публиката е заспала,но съм убеден,че една победа днес,ще възбуди отново интересът и еуфорията към националния отбор.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 мар 2011 19:49

Макриев стои много добре на терена и не трябва да го сменя. Манолев може да се върне в защитата, а Лазаров да замени Бандата, но не е проблем и да остане на дясното крило.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Национален отбор”