Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
SHAKOMINATORA написа:Целият форум разбра кои хора не харесвате Англия,а сега може да спрете да си натрапвате скапаното мнение във всяка тема. Мен лично не ме ебе какво мислите вие и какво показват вашите статистики.
durex написа:Evailo написа:Ще видиш! Холандия са световен шампион! Късмета на испанците беше до тук!
Какъв късмет бе мойто момче.Препоръчвам ти да видиш витрината със статистиката от мача.Освен това мога да преброя на едната си ръка колко пъти немците минаха центъра второто полувреме.А и имаше периоди от по 5-6 минути в които просто немците не можеха пипнат кълбото и само гледаха отблизо и ядяха пукакнки.
Ако това ми наричаш късмет,дай боже всеки му!!!
Не говорех за този мач!
niki87 написа:Viktor4o_Rs написа:
Tака де , ама Холандия има вече 3 световни финала с този в неделя , има и полуфинали , да не говорим и за европейската им титла от 1988-а , Испания има 2 европейски титли и е твърде вероятно да има и световна в неделяСамо не ми казвайте сега , че европейските не ги броите , защото е смешно
Феновете на Италия не ги броят европейските,защото не им изнасяТяхната първа и последна(
)евротитла е чернобяла,а и като гледам как им се развива футбола,скоро няма да има цветна
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта