ЛЕ: Левски - АЕК Ларнака (Четвъртък)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Icoxxx
Контакти:

Re: ЛЕ: Левски - АЕК Ларнака (Четвъртък)

Мнениеот Icoxxx » 01 авг 2019 23:10

popokutepetel написа:
plmar написа:Нищо фатално не е станало, непиятно - да, но фатално -не! Картони дузпи и тва онова, така доде! Хубси си работи и вървим напред! Гарантирам!

Нищо фатално? Някакви кипърци ти нанасят историческо поражение и това е нищо? Точно там е фаталното - май левскарския дух е умрял. А по-фатално от това здраве.

Т'ва повтарям и аз, ама няма кой да чуе. Едно си баба знае, едно си бае. Новото поколение левскари.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 авг 2019 23:27

Ozzimozzi написа:Не се напрягай! Пий още едно и се наслади на загубата на Микре! :)

Не бе, питам те на дизтарикат ли се бараш?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 01 авг 2019 23:28

sin4ec написа:
Ozzimozzi написа:Не се напрягай! Пий още едно и се наслади на загубата на Микре! :)

Не бе, питам те на дизтарикат ли се бараш?

Наздраве!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 01 авг 2019 23:28

Ozzimozzi написа:
sin4ec написа:Гледах мача с интерес. Сега отивам да си взема детето от Герена.
Хубчев просто осра всичко, което можеше да се осере. Другото обяснение е, че е отписал мача и затова излезе с тази постройка. Както и да е.

Аз също го гледах с интерес! Детето ако е разстроено му обясни, че ЦСКА-София са Литекс и след малко ще падат с много, защото нищо не играят, а Левски са имали малшанс в двата мача, иначе показват супер игра!

Глупости! Трябва бързо да му обяснява защо, аджеба, баща му го занимава с тези клетници, а не го е ориентирал отрано към истинския отбор на България - ЦСКА ;) Но това са пропуски, които горкото дете никога няма да възстанови, уви :lol: 8-)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 01 авг 2019 23:41

atanasovt048 написа:
sinqkrepost1914 написа:
plmar написа:Нищо фатално не е станало, непиятно - да, но фатално -не! Картони дузпи и тва онова, така доде! Хубси си работи и вървим напред! Гарантирам!

Ама Хубси нито е Клоп, нито Левски е Ливърпул. Като дойде е бил съвсем наясно, че не го посрещаме по най-приветливия начин, а търпението и доверието сам ще трябва да си ги изработи ! 2 месеца имаше време да работи по отбора и трансферите, 2 месеца преди официално да поеме Левски ! Виждаме резултата ..

Аз не съм фен на Хубчев, но защо очаквате той да доведе футболисти? Да не би той да е изгонил 10 човека то миналия сезон, сам да е продал Мариани и прочие?

Не очаквам никой да доведе. То не е и негова работа да ги води. Написах, че имаше достатъчно време да си избистри състава, да работи върху спортно-техническата част , да си реши на кои играчи ще разчита, да си набележи нови и като цяло да си каже всичките прищевки на ПК. Може проблема да е в ПК, може да е в Божков, че не му се дават, може да е в Патрашку че влачи само сакати власи, може и да е в Хубчев. Със сигурност не е в мен.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 01 авг 2019 23:42

Megatron_69 написа:
OOP написа:
Megatron_69 написа:Четричковски......

Толкоз ли успя да измислиш? Или го прочете някъде, щот те знаем колко си.....

4и4ко три4ко 4ука вси4ко.....

Леле имаш ли 12 г?
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 авг 2019 23:43

Icoxxx написа:
popokutepetel написа:

Нищо фатално? Някакви кипърци ти нанасят историческо поражение и това е нищо? Точно там е фаталното - май левскарския дух е умрял. А по-фатално от това здраве.

Т'ва повтарям и аз, ама няма кой да чуе. Едно си баба знае, едно си бае. Новото поколение левскари.

С колко трябва да паднем за да е фатално?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

atanasovt048

Мнениеот atanasovt048 » 01 авг 2019 23:46

sinqkrepost1914 написа:Не очаквам никой да доведе. То не е и негова работа да ги води. Написах, че имаше достатъчно време да си избистри състава, да работи върху спортно-техническата част , да си реши на кои играчи ще разчита, да си набележи нови и като цяло да си каже всичките прищевки на ПК. Може проблема да е в ПК, може да е в Божков, че не му се дават, може да е в Патрашку че влачи само сакати власи, може и да е в Хубчев. Със сигурност не е в мен.

Състава си беше избистрен. Днес от него обаче отсъстваха Миланов, Тиам, Мариани. Единствено не знам причината за отсъствието на Каргас. Сложи контузения Костов и нещата заспиват - 5 промени в състава от мача с Ботев. За отбор от нашата "класа" това е много.

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 01 авг 2019 23:47

sinqkrepost1914 написа:

Ама Хубси нито е Клоп, нито Левски е Ливърпул. Като дойде е бил съвсем наясно, че не го посрещаме по най-приветливия начин, а търпението и доверието сам ще трябва да си ги изработи ! 2 месеца имаше време да работи по отбора и трансферите, 2 месеца преди официално да поеме Левски ! Виждаме резултата ..

Кой резултат бе? Той ли е виновен, че Алар не вкара, че Живко си изкара червен картон, че Тиам се контузи, че Роберта и Костов не вкараха? Хубчев ли е виновен! Писна ми от мрънкачи, аман!!!

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 01 авг 2019 23:52

Jordan1914 написа:
sinqkrepost1914 написа:

Кой резултат бе? Той ли е виновен, че Алар не вкара, че Живко си изкара червен картон, че Тиам се контузи, че Роберта и Костов не вкараха? Хубчев ли е виновен! Писна ми от мрънкачи, аман!!!

Не, Хубчев няма никаква вина,според мен е виновна чистачката на офиса на ПК.

Върни се в “Левски”