Висша лига - сезон (2018-19)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Висша лига - сезон (2018-19)

Мнениеот rhaegar » 05 окт 2018 18:15

Pichichi написа:
Thsmith написа:Мората е алтернатива на Жиру, а не обратното. Титулярния нападател е Оливие! :lol:

:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

OK, де приемам. Мората изглежда в няква дупка. Уж щеше да се превърне в топ нападател в Челси а той никва
не я върши.

Тоя куц кон не може да се превърне в топ нападател, ако ще сам Господ да му подава пасове на празна врата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 окт 2018 18:43

Може, но на вратата трябва да е онзи ловешкич панчаревец :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 05 окт 2018 18:48

rhaegar написа:
Pichichi написа:
Thsmith написа:Мората е алтернатива на Жиру, а не обратното. Титулярния нападател е Оливие! :lol:

OK, де приемам. Мората изглежда в няква дупка. Уж щеше да се превърне в топ нападател в Челси а той никва
не я върши.

Тоя куц кон не може да се превърне в топ нападател, ако ще сам Господ да му подава пасове на празна врата.

Със сигурност не е по-куц от Филипо Индзаги, онзи все едно с кубинки риташе топката. :lol:
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 05 окт 2018 19:10

Furious_Monk написа:
rhaegar написа:
Pichichi написа:

не я върши.

Със сигурност не е по-куц от Филипо Индзаги, онзи все едно с кубинки риташе топката. :lol:

Не му се налагаше много да я рита-повечето голове са му от метър и май беше роден в засада :roll:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 окт 2018 19:21

Как може изобщо да сложите името на Индзаги в едно изречение с тоя? :lol: Пипо ако играеше днес в Челси и излизаше на толкова положения като Мората, щеше да е с по 2 гола на мач и да го мислят за бог. :lol:

Колкото до кубинките, на Мората няма да му мине и през главата да отиграе така, камо ли да успее.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=evqwySg0ir0[/youtube]

Изображение

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 05 окт 2018 19:51

На мен Мората си ми харесваше повече от Бензема, когато играеше в Мадрид. Започна добре в Челси и чисто статистически в първите си 6 мача имаше 6 гола, което не е никак зле. После обаче явно изпадна в психологическа дупка, за жалост. Пипо Индзаги беше нападател от съвсем различна величина. Един от топ нападателите за времето си и имаше огромен характер. Много хляб трябва да изяде Алварито, за да стигне неговото ниво.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 05 окт 2018 20:40

slash1912 написа:
Furious_Monk написа:
rhaegar написа:
Pichichi написа:

не я върши.

Не му се налагаше много да я рита-повечето голове са му от метър и май беше роден в засада :roll:

Това не пречи на факта, че италианецът бе като обран чичо Скрудж, когато топката отиваше в него. Куц кон е определение за играч, който не може да играе добре с топката, а не този който вкарва голове след добро пласиране... Мората определено е по-техничен и кадърен футболист от Индзаги... и като стана дума за клипове:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7Vuus5ihfQE[/youtube]

Само да добавя, че разликата в размерите е само около 10 см., което определено е в полза на Индзаги.
Анчелоти.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 окт 2018 21:01

Аве, глупости. Не може да си вкарал толкова голове с обработване на топката в наказателното и същевременно да не си техничен футболист. Да, може да не беше дрибльор, ама то и Мората не съм виждал да ги навръзва по четирима.

Как да няма техника играч, вкарващ подобен гол:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zveznYdmYr4[/youtube]

И като цяло, що не си го вземете тоя "perfect striker" обратно към Мадрид и да отървете Челси от присъствието му? :lol:

Изображение

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 05 окт 2018 21:08

Еми ние си го искахме, но Грановская не го дава. :lol:
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 05 окт 2018 21:20

Ами защо да не си го върнем, при условие, че цената му е паднала драстично... 70 млн. за играч, който идва след втори слаб сезон... 10-20 млн. максимум. Не от неуважение към играча или клуба, а от гледна точка на формата му.

Това е футболът. Дори и тези пари може да са набутвация, защото не знаем какво е в главата на самия играч. Може и никога повече да не си върне добрите години.
Анчелоти.

Върни се в “Архив”