Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот Red joker » 11 яну 2017 13:10

metodito написа:
greenday написа:Чета, че Чворович се маха. Ако това е така, дано вземат Луков и да започваме да го готвим за титуляр. Боян остарява и няма да е зле да му се намери заместник. Луков е сравнително млад, левскар е и има доста прилични качества да се превърне в основен играч за бъдещето. Вие какво мислите ?

Съгласен.

Относно Давид, това видео дава по-реална представа за качествата му:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=G_L8UUh6la0[/youtube]
Бая рисково играе ми се струва... Иначе, ако го е поискал Ели, можем да му се доверим. Все пак, ако разбира от нещо на 100%, това е играта в защита. Само да не е искал тоя Лабил, де го спрягаха медиите, а да са му довели тоя...

Баси готините стадиончета имат в Чешко, ма нещо не виждам много публика и тама.

Кулма че го развинти :mrgreen:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 11 яну 2017 14:02

Левски иска да вземе лидера на Дунав (Русе) - Антон Огнянов, разбра ТОПСПОРТ.

Последният е с изтичащ договор през лятото и е свободен да преговаря с друг клуб, което означава, че на "Герена" може да вземат футболиста срещу абсолютно символична сума.

Разговори с крилото на "драконите" вече са водени от спортния директор Станислав Ангелов. Това е станало в последните дни на 2016 година, а Огнянов е дал положителен отговор на "синия" шеф.

Идеята на Пелето с привличането на крилото, е да бъде дадена алтернатива на левия фланг, където вече няма да се разчита на скандалния Хеан Деса, който със сигурност приключи с Левски.

Антон е запознат с обстановката на "Герена", тъй като бе привлечен от Любимец по време на управлението на Христо Йовов като спортен директор.

Огнянов имаше нещастието още в първите си изяви със "синия" екип по време на подготовката да получи тежка травма, която го извади от строя за няколко месеца.

След възстановяването крилото така и не успя, а и не получи кой знае колко шансове, за да навлезе във форма, поради което бе освободен от завърналия се на "Герена" - Георги Иванов.

Ако подпише с Левски Огнянов ще е третото ново попълнение в отбора за този трансферен прозорец, след като към него вече се присъединиха Амаду Сукуна и Давид Яблонски.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 яну 2017 14:07

Е, то преди като беше при нас, не му се намери място.
Сега подозирам, че като нищо ще го ползват за заместник на Минев. :lol:

Макар че аз лично адмирирам привличането на флангови играч - левичар, щото сега нямаме такъв.
Освен ако не броим Мики Орачев, който обаче не играе ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 яну 2017 14:30

Отдавна беше ясно, че Левски мъти главата на Огнянов :roll: Аз ако съм като него, не бих се върнал - нещо не му върви при вас :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 яну 2017 15:14

boabbb написа:Отдавна беше ясно, че Левски мъти главата на Огнянов :roll: Аз ако съм като него, не бих се върнал - нещо не му върви при вас :|

Много лоша контузия стана на един контролен мач...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 11 яну 2017 15:43

THE G.A.M.E написа:Макар че аз лично адмирирам привличането на флангови играч - левичар, щото сега нямаме такъв.
Освен ако не броим Мики Орачев, който обаче не играе ...

На фланга Огнянов би бил добър вариант и според мен, стига новината да се окаже вярна. Иначе ми се иска да привлечем бекове, плеймейкър и крило, ако приемем, че Деса не се върне.
R.I.P.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 11 яну 2017 15:45

Отборът на Левски ще се раздели с двама от своите перспективни футболисти след приключването на лагера в Кипър. "Сините" ще отдадат под наем юношите си Мики Орачев и Илия Димитров.

Двамата едва ли ще получат сериозни шансове за изява от наставника Елин Топузаков и поради този факт ще бъдат преотстъпени на Локомотив (София).

Новината за сделката потвърдиха и от "Надежда". Също така гореспоменатите отбори са осъществили договорка и за контролна среща, която ще се осъществи в седмицата преди началото на пролетния полусезон.
R.I.P.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 яну 2017 15:46

Деса ако не се върне, ще е голям ташак. Хем ще вземем за него някой лев, хем със заплатата му ще вземем двама играчи.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 яну 2017 15:52

sin4ec написа:
boabbb написа:Отдавна беше ясно, че Левски мъти главата на Огнянов :roll: Аз ако съм като него, не бих се върнал - нещо не му върви при вас :|

Много лоша контузия стана на един контролен мач...

Това имам предвид - оня му влезе и крака му се огъна :x После май и връзки къса ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 яну 2017 16:10

Хм, от Дунав потвърдиха, че преговаряме за Огнянов. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”