ХХII кръг: FT 2:0 Ботев (Пд) - ЦСКА 15/03/2015; 15:30 часа.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Re: ХХII кръг: Ботев (Пд) - ЦСКА 15/03/2015; 15:30 часа.

Мнениеот MAXIMUS » 15 мар 2015 10:21

petko.h.markov написа:
petko.h.markov написа:По изразените мнения човек може да разбере и какви сте в живота.Иначе отбора не е във форма и не дирижира събитията.

Нито имаме шанс да станем шампиони,нито ще "удавим" Левски.Колкото повече желаеш лошото на някого,толкова
повече Господ му помага.И рано или късно съдбата ти го връща.Не сме в позиция да определяме крайния резултат
от мача просто защото сме слаби.

Не се знае нищо. Може да влезнем в много добра форма, което трябва да се случи в плейофите и тогава да съжаляваме за лесно изпуснати точки .

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 15 мар 2015 10:39

petko.h.markov написа:
petko.h.markov написа:По изразените мнения човек може да разбере и какви сте в живота.Иначе отбора не е във форма и не дирижира събитията.

Нито имаме шанс да станем шампиони,нито ще "удавим" Левски.Колкото повече желаеш лошото на някого,толкова
повече Господ му помага.И рано или късно съдбата ти го връща.Не сме в позиция да определяме крайния резултат
от мача просто защото сме слаби.

Че ако паднем може да е за наше добро, .....не си ли се замислил за тоя вариант? Нали си чувал за крачка назад и две напред? Вчера гледа ли бялото надупване на Чичко Шкембаков? Ми...... ние що да не можем да си правим игрички? А и не намесвай Господ, защото "неведоми са пътищата Божии".
Тук не става въпрос само на Вуте да му е зле, а и ниие по-нататък да сме добре. В случая с един удар два заека.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 15 мар 2015 10:41

Кировец написа:Ако не бяха Томов и Стойчо Младенов днес нямаше да гледате дерби, щото ЦСКА щеше да е в Радомир. Ама на вас какво ви пука?! Горните двама са редовни жертви и поемат всички удари от Подуене и Разград. Вие ми говорите за някакво дерби.

Ония това и чакат - ще си влезнат в първата 6-ца, ще си навържат пак инвеститорите, а нас кучета ни яли. Сценарият е ясен. И догодина, когато за титлата спорят Левски и Лудогорец, вие, господа, няма да имате право на оплакване - все пак ще гледате още няколко дербита, преди ЦСКА да попадне в долната 6-ца :!:

Нали се сещаш, че при трета поредна загуба точно твоя любимец Стойчо може да бъде освободен?
Я стига тъпотии и комплекси, трябва да излезем за победа и само за победа! Всичко друго ще е срамно!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 15 мар 2015 10:44

Всяка от страните си има аргументи.Кой крив,кой прав времето ще покаже.Знам само,че ЦСКА ще играе при "съдийски комфорт" и дано не ни дадат някоя измислена дузпа,че да ни плюят после.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 15 мар 2015 11:08

Денят настъпи! Напред Армейци, вдигайте се, всички "на нож" и в главите ви да бъде само и единствено как да бием Ботев. Нищо друго няма значение! САМО ЦСКА!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 15 мар 2015 11:24

2-2
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 15 мар 2015 11:27

Ако наистина сте привърженици на ЦСКА (аз съм такъв трето поколение) единственото, което може да искате от този мач е победа за ЦСКА! Всичко друго ви приравнява с ОНЕЗИ, които толкова много мразите! Винаги съм вярвал (така съм и закърмен и възпитан), че ЦСКА е нещо повече, нещо над типичното байганьовско дередже на останалите отбори.. В последните 25 години по всякакън начин се опитваха външни и вътрешни сили да ни върнат обратно в казана на родната посредственост.. Такива мнения на част от нашите привърженици подсказват, че донякъде мисията е успешна :|
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 15 мар 2015 11:27

По безплатната или по платената Диема ще го дават.
Ако го дават по безплатната 0-2 за ЦСКА
Ако е по платената 2-0 за Ботев 8-)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

rodencherven
Контакти:

Мнениеот rodencherven » 15 мар 2015 11:38

Посинелите вече дадоха 3 точки на Лудогорец. Славия вчера даде три точки. Марек даде 3 точки на ония. Как се "играе" срещу този стайл. Голяма грешка е да не се изхвърлят сините метастази във втора шестица-напълно страгегически. Сега загубени 3 точки ще имат цена на инвестиция.
Ако ЦСКА си върне формата от есента сме шампиони. Ако не я върне и недай Боже онияостанат в 1-ва шестица, ние ще се превърнем в посмешище. На такива глупаци, че едва ли после... не не ми го побира главата.
Информация

Вие сте изгонен от този форум до 01 Апр 2015 17:48.

Причина: Рогатите; говедата; телешки комплекси; посинелите рога

Бан по потребителско име.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 15 мар 2015 11:47

delqnski47 написа:
Кировец написа:Целта оправдава средствата, ако зависеше от мен, ако трябва и такава ще е. Не помня кога последно от ЦСКА е зависело нещо толкова важно за подуенци.
Не смятам да им ставам спасител и знам, че направим ли го ще си вкараме сериозен автогол, който ще държи дълго време.

Не знам,за мене е абсурдно да даваме ей така точки,само щот нам си кво подуенци,модуенци.
Ако толкова те еня за ''подуенци'' и ако тва те успокоява мога да ти гарантирам,че едната половина от тях ще ги хване 10 пъти повече яд,ако влезнат горе заради нас(просто им влез в Всекидневната.''На нас не ни пука къде ще играем''....дали!?).Реално тва са месец два бъзици,а на дербито футболистите им ще излезнат респектирани(като добавим и поредните победи срещу тях,а ся и тва.Реално ще излезнат от съблекалнята с 3 гола пасив) и точно от тва те се притесняват,защото тва ще е супер затапване поради факта че...никъде никога не се очаква кръвния ти враг да те класира.Истински ''mindfuck'''.Даже сами си го признават тва дет ти го казвам.Не знам що не мислиш от такава гледна точка,а се задълбочаваш в изтъркани,стари,първобитни и както искаш ги наречи методи за ''прецакване''.Те точно тва очакват.Как искаш ''да прецакаш'' някого с обичайна и известна тактика?!На тях реално ужасът им беше да са зависими от ЦСКА,както сега.Мислиш ли,че им го преместиш,ако стане ''обичайното''.Ми НЕ,даже обратното.Ще се успокоят,защото вече не са зависими от ... ЦСКА,докато в горния случай ще стане точно обратното мой човек.Вложи малко стратегическа мисъл.
Другата половина от левскарите са пък на вълна ''Хич не ми дреме''(този път наистина не им дреме).Така че не знам на кого ще правиш сечено освен на собствения си отбор.Но съм убеден,че единственото което те кара да мислиш така е да не вземем да загубим от тях.Еми хубаво,ама поне ще загубим с игра на терена.
Иначе аз ги искам при нас не заради тва,а щот ми се ходи на дерби.Тва е.Просто и ясно.Друго си е дерби,за кво са ми жълтите.Не ги искам.Нека си цъкат с Локо ПД,както си трябва.

+1 ;)

Върни се в “ЦСКА”