Tommi написа:Какъв е тоя нелеп GIF?Та на него Туре изобщо не рита топката.
![]()
Некъв от troll футбол.. Те там пускат забавни неща..

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
![]()
валидол за теб написа:Имало е навремето един лекар-д-р Йозеф Менгеле. Той е бил специалист по уродология, но тоя пациент късно се е родил. Съдба, ще си умре грозен![]()
Относно Менди, да, беше редно да убие два-трима, но може да чака некоя спатия за каре другата седмица?
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:валидол за теб написа: Тоя левскар ми напомня за един филм- "планетата на маймуните"..... Браво на Мболи, само топката да беше медицинска
Колкото пъти да го гледам, почвам да се смея, макар, че не трябваше да прави така, защото гори за мач или два, но пък от друга страна и аз бих го цапардосала тоз.. Толкова ми е противен. Не знам как Менди не скочи на някого..![]()
![]()
Red_Girl написа:
dreben23 написа:...
Категорично е дузпа първата ситуация, Райс удря крака, не топката.
...
Райс удря крака на Туре и от падането си личи това.![]()
На повторението се вижда съвсем ясно.
...
http://vbox7.com/play:620b0458f8
dreben23 написа:Ще видя пак ситуациите с дузпите, че може да е било от напрежението и ще ги обсъдим.
Категорично е дузпа първата ситуация, Райс удря крака, не топката. Освен това знаете какво трябва да последва, ако отсъди дузпа- червен картон за вратаря. Обаче има нещо друго, което пак убягна - сякаш Туре беше в засада при подаването. Тук не дадоха нито едно добро повторение.
Ударът на Гъргоров е от дистанция, а Белаид вдига ръката си като ония от "лекия пол" с извинение, играта е съвсем умишлена, а и топката лети по посока на вратата- дузпа за ЦСКА, прав си наистина тук.![]()
Другата ситуация с Апата- ударът вече наистина е отблизо, но и това е дузпа за мен, макар че топката не е насочена към вратата, ръката му е в неестествено положение. Освен това, беше ми убягнало дръпването на Чочев на Макриев- тук има две ситуации, където съдията има право да свири дузпа. Подминава ги за наш късмет и за жалост на сините.![]()
Райс удря крака на Туре и от падането си личи това.![]()
На повторението се вижда съвсем ясно. Съдията определено направи грешки в този мач, но беше изключително тежък мач за ръководене и според мен се справи нелошо. Предполагам, че и сините не му се сърдят даже- те се сърдят на други хора.![]()
http://vbox7.com/play:620b0458f8
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта