Гробарят прати ново послание на Трите хикса /ВИДЕО/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Гробарят прати ново послание на Трите хикса /ВИДЕО/
Супер е скалата и ледения ги помня абе верно ли е тая вечер кеч манията дайте линк да зяпам 
child in time написа:Тия живи ли са още ? Аз бях тинеиджър когато се млатиха! Остин , Скалата , Кеин , Гробаря и любимците ми - братята Дъдли!![]()
![]()
Голям смях падаше! Най - добрата комедия! Има ли още някой който да вярва в тоя цирк?
![]()
![]()
![]()
То и А група е същия цирк - но го гледаме, нали
„В Юве победа не е най-важното. Това е единственото, което има значение.” -Джампиеро Бониперти
Скалата даже имал мач на КечМания ,а си мислех,че е спрял с това п.с. кечманията ще е април месец, ама незнам точната дата.
durex написа:Скалата даже имал мач на КечМания ,а си мислех,че е спрял с това п.с. кечманията ще е април месец, ама незнам точната дата.
Скалата е много класен боец, не вярвам някой да го спре на Кечмания.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
1916 написа:child in time написа:Тия живи ли са още ? Аз бях тинеиджър когато се млатиха! Остин , Скалата , Кеин , Гробаря и любимците ми - братята Дъдли!![]()
![]()
Голям смях падаше! Най - добрата комедия! Има ли още някой който да вярва в тоя цирк?
![]()
![]()
![]()
То и А група е същия цирк - но го гледаме, нали![]()
В "А" група едни гласят един сценарий, други втори такъв, а в крайна сметка става нещо съвсем различно
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
Кечманията я очаквм с голям интерес
Сигурен съм, че Сина ще срита задника на Роки, колкото и да не ми се иска, въпреки че ми е чудно, че Скалата се е сългасил да участва в този мач, за да го загуби........а Елиминационната клетка май започва е 3.00 и мисля да я гледам на живо

НА 1 АПРИЛ Е МАНИЯТА
НА 1 АПРИЛ Е МАНИЯТА
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Tommi написа:durex написа:Скалата даже имал мач на КечМания ,а си мислех,че е спрял с това п.с. кечманията ще е април месец, ама незнам точната дата.
Скалата е много класен боец, не вярвам някой да го спре на Кечмания.
Един от любимците ми беше едно време заедно с Кейн
Unscrewed написа:Супер е скалата и ледения ги помня абе верно ли е тая вечер кеч манията дайте линк да зяпам
Не е Манията.Тя е на 1ви април
- TEDIMAR99
- Контакти:
Unscrewed написа:Супер е скалата и ледения ги помня абе верно ли е тая вечер кеч манията дайте линк да зяпам
Не тая вечер е друг турнир
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
Не, тази вечер в е последният турнир преди манията...Елиминационната клетка...и там си е лудница...дано Джерико бие в Рауа
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.