Разрешиха със 140 км/ч по магистралите !!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Разрешиха със 140 км/ч по магистралите !!!
И к'во говорите за Германия не ви знам. Там мамин пръдльо, ако не може да кара както трябва на курса - книжка не взема.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
От правилника за движение по пътищата само пустото ограничение на скоростта не мога да го спазвам!
.....Именно от неговото неспазване,всяка година по пътищата загиват,толкова много хора в България!
Lyubaka01 написа:Не, не се дължи само и единствено на скоростта. Дължи се ОСНОВНО на скоростта. Най много жертви има в катастрофи, дължащи се на превишена и несъобразена с пътните условия скорост-чиста статистика(ако не вярваш-можеш да го провериш).
Интересно ми е защо в толкова държави в Европа с много по-добри пътища от България, ограниченията по магистралите са 130, 120, та дори ако не се лъжа, имаше и 110км/ч?!? И не ми давайте пример с Германия-тя е изключение(мисля едниственото в европа), а не правило. Там ЕДНОТО платно на магистралата е 18м(че и повече). При нас двете общо не знам дали имат толкова...
Ясно, че е така, но колко от тези случаи на несъобразена скорост се дължат на употреба на алкохол и/или наркотици?
И да в ЕС, с изключение на Германия ограничението на скоростта е 130! Защо? Защото толкова са решили, че е "нормално". Нищо, че "нормално" е много разтегливо понятие, защото ако питаш Шумахер колко за него е нормално ще ти кажа поне 200 км/ч, а ако питаш бай Киро от долно нанагорнище ще ти каже, че и 60 са много...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
smoothc написа:От правилника за движение по пътищата само пустото ограничение на скоростта не мога да го спазвам!
.....Именно от неговото неспазване,всяка година по пътищата загиват,толкова много хора в България!
Еми никого не съм убил на пътя, както виждаш жив съм! Или можеш да караш, или не можеш! А това изобщо не зависи от ограничението на скоростта! Защо заради тези, които не могат да карат да страдам аз, дето мога?!
megan fox написа:Lyubaka01 написа:Не, не се дължи само и единствено на скоростта. Дължи се ОСНОВНО на скоростта. Най много жертви има в катастрофи, дължащи се на превишена и несъобразена с пътните условия скорост-чиста статистика(ако не вярваш-можеш да го провериш).
Интересно ми е защо в толкова държави в Европа с много по-добри пътища от България, ограниченията по магистралите са 130, 120, та дори ако не се лъжа, имаше и 110км/ч?!? И не ми давайте пример с Германия-тя е изключение(мисля едниственото в европа), а не правило. Там ЕДНОТО платно на магистралата е 18м(че и повече). При нас двете общо не знам дали имат толкова...
Ясно, че е така, но колко от тези случаи на несъобразена скорост се дължат на употреба на алкохол и/или наркотици?![]()
И да в ЕС, с изключение на Германия ограничението на скоростта е 130! Защо? Защото толкова са решили, че е "нормално". Нищо, че "нормално" е много разтегливо понятие, защото ако питаш Шумахер колко за него е нормално ще ти кажа поне 200 км/ч, а ако питаш бай Киро от долно нанагорнище ще ти каже, че и 60 са много...
Точно пък Шумахер навремето беше казал, че никога не си позволява волности на пътя. Тези правила на пътя не се правят ей така. Лошото е, че се разбира, когато стане прекалено късно.
- child in time
- Контакти:
За съжаление те си имат Шумахер а ние Лечков ! Малшанс!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 
fcb_bg написа:megan fox написа:Lyubaka01 написа:Не, не се дължи само и единствено на скоростта. Дължи се ОСНОВНО на скоростта. Най много жертви има в катастрофи, дължащи се на превишена и несъобразена с пътните условия скорост-чиста статистика(ако не вярваш-можеш да го провериш).
Ясно, че е така, но колко от тези случаи на несъобразена скорост се дължат на употреба на алкохол и/или наркотици?![]()
Точно пък Шумахер навремето беше казал, че никога не си позволява волности на пътя. Тези правила на пътя не се правят ей така. Лошото е, че се разбира, когато стане прекалено късно.
Така ли? Затова цял свят разбра как закъснявайки за някакъв полет помолил таксиметровият шофьор, който трябвало да го откара до летището да му отстъпи шофьорското място и Шумахер наваксал закъснението. Самият бакшиш после беше казал, че не подозирал, че колата му може да се движи толкова бързо, а Шумахер после го глобиха по показанията на бакшиша...
Ако искаш ще се разровя в нета и ще ти намеря статията.
Защо се правите на ощипани бе..??? Браво на Бойко и неговите министри за това....Смешни сте с тези полемики за пътищата ни..))) Аз искам пък да има комисия която да разследва и наказва всяка една община и кмет за неправилно поставени знаци.....Това искам. Защото на мен ми съдират кожата Катаджиите по страната само заради такива необмислени ограничения. Примерно крайморския булевард във Варна..?? Някой да ми обясни причината защо от Варна Института по Икономика до Златните трябва да карам с 60км????? на двулентов път в двете посоки..????? Няма такъв цирк и ставаме за смях на цял свят с тези си недоразумения..???? И не само във Варна..???? В много градове е това 50км ограничение на двулентов път. И винаги там ме дебнат и Катаджиите....За какво???да им пълня гушите ли.??Защото няма корупция в БГ..))))))) А техния отговор е......ЧЕ те не са поставяли знаците и ограниченията..)))))ами кой бе ?? кой ги поставя????Затова браво на г-н Борисов.. Едно свястно решение и вие калуни не спряхте да плюете))Смешни сте. Ако иска да хвърчи някой г-н Борисов няма да го спре нито Вие Мишки такива. Ама да спре канчето на корумпираните Катаджии ....това е друго...Замислете се малко.
megan fox написа:smoothc написа:От правилника за движение по пътищата само пустото ограничение на скоростта не мога да го спазвам!
Еми никого не съм убил на пътя, както виждаш жив съм! Или можеш да караш, или не можеш! А това изобщо не зависи от ограничението на скоростта! Защо заради тези, които не могат да карат да страдам аз, дето мога?![/quote
Много ми е смешно,когатя някой каже "Аз мога да карам"!Често това което се случва за части от секундата на пътя не зависи от теб,а от машината или другият участник на пътя.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
megan fox написа:
Така ли? Затова цял свят разбра как закъснявайки за някакъв полет помолил таксиметровият шофьор, който трябвало да го откара до летището да му отстъпи шофьорското място и Шумахер наваксал закъснението. Самият бакшиш после беше казал, че не подозирал, че колата му може да се движи толкова бързо, а Шумахер после го глобиха по показанията на бакшиша...![]()
Ако искаш ще се разровя в нета и ще ти намеря статията.
Да, имаше такъв случай, вярно. Нарича се изключение. Лошото е когато изключението стане нормален навик.