За или против забраната за тютюнопушене на обществени места

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pavlov10
Контакти:

Re: За или против забраната за тютюнопушене на обществени места

Мнениеот pavlov10 » 15 дек 2011 21:36

Категорично ЗА !
...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 15 дек 2011 21:39

c0mba написа:Ми не съм пушач ,но съм против тази забрана , за кво всъщност са отделенията за пушачи и непушачи :? , кво значи тва да не ме тровят ми защо не се заключете у вас и не си пречиствате въздуха ,който дишате , вас вредните наемисии от фусилни горива не ви боли толкова , колкото за това дали някой пуши , та това си е личен избор , никой не ви задължава да сте в компанията на пушач/и ?

А защо пушачите не се заключат у тях и да си пушат там? Както виждаш, повечето са против пушенето на публично място, и аз не искам от съседната маса, или до мен на спирката, да бъда умирисван, както ти, предполагам, не би искал някой от съседната маса да си избърше мазните ръце в ризата ти? И едва ли ще се заключиш у вас, за да не се бършат в ризата ти?

@ROB HALFORD - с такова отношение към клиентите, ти пожелавам да ти фалира заведенийцето, за сметка на заведения, на които им пука за клиентите. Колкото по-малко селски собственици като теб, толкова по-добре за хората.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
c0mba
Контакти:

Мнениеот c0mba » 15 дек 2011 21:43

veseo написа:
c0mba написа:Ми не съм пушач ,но съм против тази забрана , за кво всъщност са отделенията за пушачи и непушачи :? , кво значи тва да не ме тровят ми защо не се заключете у вас и не си пречиствате въздуха ,който дишате , вас вредните наемисии от фусилни горива не ви боли толкова , колкото за това дали някой пуши , та това си е личен избор , никой не ви задължава да сте в компанията на пушач/и ?

А защо пушачите не се заключат у тях и да си пушат там? Както виждаш, повечето са против пушенето на публично място, и аз не искам от съседната маса, или до мен на спирката, да бъда умирисван, както ти, предполагам, не би искал някой от съседната маса да си избърше мазните ръце в ризата ти? И едва ли ще се заключиш у вас, за да не се бършат в ризата ти?

@ROB HALFORD - с такова отношение към клиентите, ти пожелавам да ти фалира заведенийцето, за сметка на заведения, на които им пука за клиентите. Колкото по-малко селски собственици като теб, толкова по-добре за хората.

Публично място - дефинирай ми какво значи това според теб ?
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 15 дек 2011 21:59

от veseo@ROB HALFORD - с такова отношение към клиентите, ти пожелавам да ти фалира заведенийцето, за сметка на заведения, на които им пука за клиентите. Колкото по-малко селски собственици като теб, толкова по-добре за хората.

Абе смешник,ти ли ще му пожелаваш на човека да фалира ? Сигурно нямаш 5 лева в джоба ! Негово си е заведението,той си е вложил парите и само той може да си определя кои ще му бъдат клиенти.Ти като си толкоз отворен,направи си кръчма за непушачи и ще видиш колко ще спечелиш.
Последна промяна от leski на 15 дек 2011 22:00, променено общо 1 път.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 15 дек 2011 21:59

c0mba написа: Публично място - дефинирай ми какво значи това според теб ?

Заведения и улици, това значи и според закона.
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
c0mba
Контакти:

Мнениеот c0mba » 15 дек 2011 22:02

Закона е за да се разглежда от гледната ни точка ;) , а иначе аз мисля че публичен значи -
- Който е достъпен за всички, отворен е за всички. ?
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 15 дек 2011 22:04

c0mba написа:Закона е за да се разглежда от гледната ни точка ;) , а иначе аз мисля че публичен значи -
- Който е достъпен за всички, отворен е за всички. ?

А тогава защо предлагаш на непушачите да се заключат? Не е ли по-логично да се заключат хората, които пречат на нормалните хора, а не самите хора? Предполагам следващото ти предложение ще е да спрат да затварят престъпниците, тъй като е въпрос на избор дали да си престъпник, а който го е страх - може да се заключи вкъщи и да си стои там?

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 15 дек 2011 22:07

Приятно съм изненадан от това че 80 % и повече са за ЗА.Най-вероятно повечето от тук пишещите не са пушачи,или са просто разумни хора.
Аз до преди 3-4 години пушех и то много.За щастие се отървах,и в момента изключително много ме дразни тютюневия дим.Това просто е тероризъм.Още докато пушех нямах против това да не се пуши в заведения.Който толкова му се пуши,ще излезе отвън.
Друг е въпроса че ако се забрани и пушенето на обществени места на открито ,ще бъде прекалено.
Всъщност,като говоря за открито освен за автогари,гари и т.н се сещам и за футболни стадиони,като в последните ми посещения имаше фрапиращ случай в които човека пред мен мисля че по-малко се напуши отколкото аз.Направо ме разби.
А бе като цяло-ПУШАЧИ,ПРОСТО ТЕРОРИЗИРАТЕ ХОРАТА КОИТО НЕ ПУШАТ! ДАНО ЗАБРАНАТА ДА ВЛЕЗНЕ В СИЛА!
Последна промяна от sl321 на 15 дек 2011 22:08, променено общо 1 път.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Върни се в “Свободна зона”