Поне според мен факта, че разтрогват именно Караджов и Йовановски ( а не другите ни звезди) не е случаен. Както знаем Иван Йовановкси беше доводен Гьоре Йовановски, а впоследствие остана и при Радуканов, като Милен харесваше работата му и двамата се разбираха доста добре...и Караджов, който пък беше един от любимците Милен Радуканов. Не бих се очудил, ако това е ход на Дуци да се оттърве от последните верни хора на Милен, много е вероятно съвсем умишлено Йовановски и Караджов да не са си получавали заплатите.
Мнението е цитат на ваш фен от друг форум. Може пък и да е прав.
Иван Караджов напусна заради неполучени заплати
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Иван Караджов напусна заради неполучени заплати
[center]WE NEVER DIE[/center]
[center] №12[/center]
[center] №12[/center]
ТИТАН са собственици на ЦСКА и със всичките си проблеми и минуси са хората които си дават парите за любимия ни отбор ! Дават милиони левове , футболистите които купиха са най-добрите в А група. Ние като фенове на ЦСКА трябва да сме зад собствениците и да ги подкрепяме, а такива помяри като тоя боклук Караджов трябваше много по-рано д абъдат изгонени от клуба, така че се радвам че се махна ! Има още няколко недоразумения които трябва да си тръгнат от отбора ....
Иначе с Дуци Симонович и ТИТАН... ЦСКА ще е шампион , колкото и да ги е яд някой !!!!
ВЪН ПОМЯРИТЕ ОТ ЦСКА !!! СЛЕД БОКЛУКА КАРАДЖОВ СЛЕДВАТ ВИДАНОВ ИОВЧЕВ И ОЩЕ НЯКОЛКО БОКЛУКА !!! САМО ЦСКА !!!
Иначе с Дуци Симонович и ТИТАН... ЦСКА ще е шампион , колкото и да ги е яд някой !!!!
ВЪН ПОМЯРИТЕ ОТ ЦСКА !!! СЛЕД БОКЛУКА КАРАДЖОВ СЛЕДВАТ ВИДАНОВ ИОВЧЕВ И ОЩЕ НЯКОЛКО БОКЛУКА !!! САМО ЦСКА !!!
catch me ... if you can !
Между другото колкото и да ги мразя Титаните едно им признавам, те спасиха ЦСКА от фалите, но проблемът е че го водят към нов!
POPCORN написа:danko_sot написа:Хахаха! Смешни сме бе, най-смешният отбор сме ние. Е бати простотиите, тея Титан са толкова тъпи и малоумни. Е бати циркът е тва ЦСКА. Е бати смешният отбор сме...
еми стани от Левски тогава бе?
Еми аз съм си от ЦСКА, ама това в момента е някакво жалко подобие на клуб, в което превърнаха Титан ЦСКА. Съгласен съм, че дават пари и то доста за наште стандарти, ама не може да продължава това управление, този хаос на Армията. Един път завинаги да се реши тоя проблем. Да поканят Майкъла, ако трябва да коли да беси. Хич не ме интересува. Искам клуб с ясни правила и с организация. Писна ми от простотията, която ни залива всекидневно от Армията.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- POPCORN
- Контакти:
тука съм прав с кико75!не всичко на тоя свят е пари.всеки почва да писка...голямите гутболисти.всеки месец взимат по 15-20 бона и пискат ,че не са и платили 2 месеца..горките те нямат пари за семейството!Ами тия момчета от волйебола като не са взимали от 1 година и взимат макс по 2 хиляди на месец , надали и са толкова, те не са мъже ли какво?просто висчко е до характер и мъжество!Кардожв е футболист благодарение на ЦСКА иначе никой нямаше го знае и да се снима по клипове с путки.......за 2 заплати се прави на циганин...какво е направил толкова в ЦСК?през тия сумати години само е цоцал а сега подплава?Евала на такива момчета като от отбора на ЦСКА по волейбол!Може да падат всеки мач, ама винаги ще им ходя на мачовете, защото знам що за хора са!тоя взима колкото някой хора няма да вземат за цяла година!!аз лично имам познати където им бавят парите със седмици, а заплатата не им е кой знае каква!Тръгнали сме да съжаляваме Караджов ,че не си е взел 2-3 заплати от по 10 хиляди...ее какво ли ще яде през това време а?
Последна промяна от POPCORN на 18 ное 2011 14:13, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- POPCORN
- Контакти:
danko_sot написа:POPCORN написа:danko_sot написа:Хахаха! Смешни сме бе, най-смешният отбор сме ние. Е бати простотиите, тея Титан са толкова тъпи и малоумни. Е бати циркът е тва ЦСКА. Е бати смешният отбор сме...
еми стани от Левски тогава бе?
Еми аз съм си от ЦСКА, ама това в момента е някакво жалко подобие на клуб, в което превърнаха Титан ЦСКА. Съгласен съм, че дават пари и то доста за наште стандарти, ама не може да продължава това управление, този хаос на Армията. Един път завинаги да се реши тоя проблем. Да поканят Майкъла, ако трябва да коли да беси. Хич не ме интересува. Искам клуб с ясни правила и с организация. Писна ми от простотията, която ни залива всекидневно от Армията.
ама хубаво бе човек...кажи какво да правиме?да протестираме ли, да ги убием ли...те са собствениците на ЦСКА , ние сме просто фенове!И аз не съм съгласен с тях повечето случай, ама имаме ли избор в момента?Има ли кой да ни купи?И какво ще купи?Нито база имаме , нито школи, терени...едни футболисти където я имат 3 милиона евро общо я не!То най-лесно да плуем, ама кажи как да се измъкнем от ситуацията?Защото аз в момента не виждам избор и какво може да се направи..Това са хората за момента който издържат ЦСКА и да го има ЦСКА, ако ги няма тех ептем няма да ни има..И пак казвам не съм съгласен с тяхната политика за каквото и да е , ама това е положението!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
[quote="POPCORNЗначи,ако някой не е доволен от начина,по който се управлява любимия му отбор-да сменя отбора!Така ли?Нищо,че може и да е прав...[/quote]
еми това,че някой е недоволен от отбора си незначи,че трявба да го обижда и да казва,че сме най-смешният отбор.това никога няма да си го позволя да го кажа за ЦСКА!всеки дава акъл и писка ама никой не ходи на мачове.ми почнете да пълните вскеи път стадионите и може и да им апари за заплати!Били такива онакива... и като каже,че сме най-смешният отбор какво ще направи?Ще смени собствениците ли?Ми да купи той ЦСКА!И аз не ги харесвам , ама като няма друг какво да правим сега?[/quote]
Еми погледни истината в очите. Аз я гледам и си казвам нещата директно и прямо. Въпрос и на характер може би. Не вярвам, че ще станем шампиони. Просто нещо трябва да се промени кардинално на Армията. Рибата се вмирисва откъм главата.
еми това,че някой е недоволен от отбора си незначи,че трявба да го обижда и да казва,че сме най-смешният отбор.това никога няма да си го позволя да го кажа за ЦСКА!всеки дава акъл и писка ама никой не ходи на мачове.ми почнете да пълните вскеи път стадионите и може и да им апари за заплати!Били такива онакива... и като каже,че сме най-смешният отбор какво ще направи?Ще смени собствениците ли?Ми да купи той ЦСКА!И аз не ги харесвам , ама като няма друг какво да правим сега?[/quote]
Еми погледни истината в очите. Аз я гледам и си казвам нещата директно и прямо. Въпрос и на характер може би. Не вярвам, че ще станем шампиони. Просто нещо трябва да се промени кардинално на Армията. Рибата се вмирисва откъм главата.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
BaLoN написа:danko_sot написа:Всички под ножа, ВСИЧКИ. Всички да се махат- и най-вече Титан. Кога ще се изметат тея от най-светият стадион и отбор??? КОГА
Ето такива като теб не трябва да стъпват на стадиона фалшиви фенове !!! ТИТАН са собственици на ЦСКА и със всичките си проблеми и минуси са хората които си дават парите за любимия ни отбор ! Дават милиони левове , футболистите които купиха са най-добрите в А група. Ние като фенове на ЦСКА трябва да сме зад собствениците и да ги подкрепяме, а такива помяри като тоя боклук Караджов трябваше много по-рано д абъдат изгонени от клуба, така че се радвам че се махна ! Има още няколко недоразумения които трябва да си тръгнат от отбора ....

- POPCORN
- Контакти:
еми хубаво съгласен съм с тебе...промени го айде?и кажи и ние как да помогнем за да е всичко да е тип топ в ЦСКА!Ние българите ни дай да плуеме само.Вместо да плуем дайте съвет или предложение как да се махнем от тинията?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Евала на Караджов! Евала и на всеки друг футболист.....човек в България, който си потърси правата.Какво го съдите колко взима ? Взимайте и вие толкова, ама не можете! Какво значение има дали е ЦСКА. Не ти ли плащат заплатите, разтрогваш и си намираш друга "работа". Просто и елементарно. И за какви ценности говорите при положение че ходите по 2-3 000 на мач ? Кой може да го съди? , никой !