Извънредно: Кокала ще удря по масата на Лаута

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

boss1
Контакти:

Re: Извънредно: Кокала ще удря по масата на Лаута

Мнениеот boss1 » 08 ное 2011 12:42

Проблема е ясен като бял ден.
Който не го е разбрал да поясня.

Коко на 40 год му е късно да се промени.Пари той в изобилие няма факт .Винаги е бил в схемите и да се спре щее чудо!
ПРОБЛЕМА е изпадането от елитната до 19 на отбора поради ясни причини и от там игрите отиват в А отбора.
Така накратко!
Кокала нее тренер който да не му се месят просто щото нее останал дагло време в професията за да има претенции и избор.
Ако е Стойчо,Мъри,Любо,Херо бих казал ето сериозни намерения.Всеки друг ми е еднакъв и ако Коко си има в главата игичките тренера е пионка с лиценз за пейката името е все тая.
Бригадата на терена е ясна тя също нее вечна а е преходна.
Коко нее очаквал натиск от фенове и мое се кротне до лагера в Испания там е ясна схемата отиграна.
С тоз "бос" замазване и игри до безкрай ....
Манталитет просто ,навици и поговорката за вълка и козината...

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 08 ное 2011 13:04

Изненадан съм, че повечето от вас са ентусиазирани, че Кокала е новият ви треньор, при условие че видяхте как се представи Славия под негово ръководство. :roll: Вярно е, че стигнахме финал за Купата, но това беше до голяма степен с късмет, в първенството бяхме пълна трагедия и сигурно направихме най-жалкия полусезон в историята си ...
Кокала може и да държи на дисциплината, но е пълен лаик относно тактики, схеми и начин на игра. Очаквайте мегагрозен футбол от ваша страна и нулева тактическа грамотност по време на мачовете ви. На всичкото отгоре е арогантен и невъзпитан селянин, и да го псува цялата ви агитка въобще, ама въобще няма да се трогне. Все пак за да не излезе, че само негативни неща говоря, горе-долу умее да надъхва футболистите си и нищо чудно на мускули да биете някой от грандовете в Пловдив. Проблемът е, че само с дух не става, трябва и тактическа подготовка, а там е кръгла нула ;)
Не вярвам отбора ви да просперира с Кокала и го казвам без грам лоши чувства :roll:
Изображение

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 08 ное 2011 13:08

На мен Кокала ми е точно толкова "симпатичен" колкото и Курдов, а всички знаем как мина "престоят" му на Лаута. Все пак съм длъжен да му дам шанс, а времето ще покаже. Много ми се искаше да е Краси Димитров или даже Бат Айко, ама... Трябва задължително да отнесем Враца с разлика...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 08 ное 2011 13:10

blue avalanche написа:Докато Динев "удря по масата",ако ще и Хидинк да дойде...

+1 :) Кокала го изхвърлиха от "Левски" заради чепатия му характер в годината, когато направи отбора шампион. ;) Дани Боримиров е другата крайност - много е мек. Все пак ви пожелавам успех и дано да случите с тях. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 08 ное 2011 13:22

Фиданов остава да работи в Локомотив. Краси е изгонен, помощник ще е Апостол.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Дака

Мнениеот Дака » 08 ное 2011 13:30

boss1 написа:Проблема е ясен като бял ден.

Коко на 40 год му е късно да се промени.Пари той в изобилие няма факт .Винаги е бил в схемите и да се спре щее чудо!
ПРОБЛЕМА е изпадането от елитната до 19 на отбора поради ясни причини и от там игрите отиват в А отбора.
Така накратко!
Кокала нее тренер който да не му се месят просто щото нее останал дагло време в професията за да има претенции и избор.
Ако е Стойчо,Мъри,Любо,Херо бих казал ето сериозни намерения.Всеки друг ми е еднакъв и ако Коко си има в главата игичките тренера е пионка с лиценз за пейката името е все тая.
Бригадата на терена е ясна тя също нее вечна а е преходна.
Коко нее очаквал натиск от фенове и мое се кротне до лагера в Испания там е ясна схемата отиграна.

Браво за добрия ти коментар! Напълно съм съгласен с теб!!!

Потребителски аватар
Дака

Мнениеот Дака » 08 ное 2011 13:42

staria написа:На мен Кокала ми е точно толкова "симпатичен" колкото и Курдов, а всички знаем как мина "престоят" му на Лаута. Все пак съм длъжен да му дам шанс, а времето ще покаже. Много ми се искаше да е Краси Димитров или даже Бат Айко, ама... Трябва задължително да отнесем Враца с разлика...

То имаме ли друг избор освен да даваме шанс та този или онзи треньор :cry: :cry: ! Питам се още колко ли треньори ще се сменят :roll: :?: И не забравяй те треньора е само един "бушон" между играчи, фенове и собственик! За сега определено тази схема действа много добре на ЛАУТА!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 08 ное 2011 13:45

Стига сте приказвали глупости и празни приказки. Ние искахме смяна на треньора, не Коко, НИЕ феновете. Отидохме и му казахме, че Драган не става, както и за другите проблеми. Човека прави 100 промени и дава ясни признаци, че иска да вървим напред, а сега се почват глупостите - ма що тоя ма що ония. То угодия няма! Феновете не може да редят отбора, феновете не може да избират треньора! Нашата работа е ако някой нещо не си върши работата да бъде посочен и да се изисква неговото сменяне. Ние сме коректив, а не началник личен състав.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 ное 2011 13:46

Пловдив1926 написа:Ей такъв им трябва на наще фолк фурии с калеври.

Това не е лоша идея!Всеки собственик да спретне по една чаготека(по-евтино от стадион) и там на дансинга и масите да се провеждат срещите.Сигурен съм,че няма да има бойкотиращи,а всички ще се раздават и на тренировките и на мачовете. :)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 08 ное 2011 14:04

boss1 написа:Проблема е ясен като бял ден.
........

Наистина това, което казваш е възможен вариант, за който по-горе намекнах и аз в дискусията си с Никулас... имам предвид това, когато написах, че дори и да има сценарии, логиката и в този случай казва, че поне на първо време ни очакват добри мачове... Това обаче, което се пропуска е, че това НЕ Е ПЪРВА такава среща с Коко Динев, а ВТОРА... т.е. според мен и на г-н Динев му е ясно, че стигне ли се до трета такава среща, едва ли ще има вече човек, който да му вярва след нея... т.е. оттук-нататък логиката сочи два пътя... единят, за които се спомена вече по-горе и той е, че Динев може да напусне Лаута ако не иска да промени начина на менажиране на клуба и се завърне в Сандански и вторият - наистина да е решил да погледне с друго око на Локомотив Пловдив!!! Няма да коментирам кой от двата варианта /според мен/ е по-възможен, защото това съм го направил няколко поста по-нагоре... При всички случаи обаче /пак - според мен си/ очаквам нещата поне до края на този полусезон при нас да са ОК!!!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”