Публиката на Байерн Мюнхен издигна антибългарски лозунги
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MainEventer
- Контакти:
Re: Публиката на Байерн Мюнхен издигна антибългарски лозунги
Тука има двусмислие. Ако ни подкрепят - Браво! Ако лозунга е срещу нас - Байрам Мюнхен да мълчи, като не знае за какво става въпрос!
MainEventer написа:Тука има двусмислие. Ако ни подкрепят - Браво! Ако лозунга е срещу нас - Байрам Мюнхен да мълчи, като не знае за какво става въпрос!
Е как ще ни подкрепят ? White Pride - Бяла гордсост, това е нацистки лозунг. И с този плакат ни изкарват расисти защото не знаят за циганския произвол в България и си мислят, че умишлено бяха запалени имотите на киро циганина.

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
- MainEventer
- Контакти:
PIMP написа:MainEventer написа:Тука има двусмислие. Ако ни подкрепят - Браво! Ако лозунга е срещу нас - Байрам Мюнхен да мълчи, като не знае за какво става въпрос!
Е как ще ни подкрепят ? White Pride - Бяла гордсост, това е нацистки лозунг. И с този плакат ни изкарват расисти защото не знаят за циганския произвол в България и си мислят, че умишлено бяха запалени имотите на киро циганина.
Защото мога да го възприема и по друг начин, но щом казваш, че е нацистки лозунг, добре. В такъв случай няма да казвам какво мисля за тях, защото ще ме баннат. Мога само да им пожелая населението на Германия да стане 99 % турци и цигани и 1 % германци.
някой изкривен мозък,не го е разчленил правилно текста!едва ли точно немците,биха написали нещо антиБългарско
Не съм сигурен, че лозунга е антибългарски. Може да се тълкува и по друг начин според мен.
Нация избила милиони да ми издига лозунги, малко не ми се връзва! Ако искат всичкото мангал ще им дадем, да им се радват!
Доколкото съм запознат,това движение е създадено в отговор на напъните на нацистите да проникнат и да подкопаят музикалната хардкор сцена в Германия.Като главна цел на движението е да не се допусне фашизма и расизма да проникнат и си присвоят този музикален жанр.Или както се казва на немски -„keinen Millimeter Platz "в момента това движение се подкрепя от много хардкор и пунк банди в Германия.Та това си е точно антифашистко движение,които се интересува има си и официален сайт. Сега с каква цел е писано и защо на български....всеки може да си интерпретира сам.Аз предполагам че е писано точно от българите в агитката на Bayern. Имам един приятел немец които е върл фен на Bayern и довечера ще го попитам дали знае нещо по този повод. 

Добре де как може да смятате "Лека Нощ" за добро послание ? И за какъв грешен превод ми говорите при положение, че транспарантите са на български ? 

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
Шикерия са си леко десни.Помня че като байерн игра с Звезда тея в Белград са яли бой заедно с фенове от Загреб.Иначе всички фракции от Западна Германия са леви и десни.Само дето като идват в Източна Германия всички се насират
Жалко че малко източни отбори играят в 1. и 2. Бундеслига

soilwork написа:Имам един приятел немец които е върл фен на Bayern и довечера ще го попитам дали знае нещо по този повод.
Дано знае, за да обясни.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Върни се в “Футбол - България”