Публиката на Байерн Мюнхен издигна антибългарски лозунги

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Re: Публиката на Байерн Мюнхен издигна антибългарски лозунги

Мнениеот MainEventer » 04 ное 2011 13:44

Тука има двусмислие. Ако ни подкрепят - Браво! Ако лозунга е срещу нас - Байрам Мюнхен да мълчи, като не знае за какво става въпрос!

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 04 ное 2011 13:54

MainEventer написа:Тука има двусмислие. Ако ни подкрепят - Браво! Ако лозунга е срещу нас - Байрам Мюнхен да мълчи, като не знае за какво става въпрос!

Е как ще ни подкрепят ? White Pride - Бяла гордсост, това е нацистки лозунг. И с този плакат ни изкарват расисти защото не знаят за циганския произвол в България и си мислят, че умишлено бяха запалени имотите на киро циганина.
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 04 ное 2011 14:10

PIMP написа:
MainEventer написа:Тука има двусмислие. Ако ни подкрепят - Браво! Ако лозунга е срещу нас - Байрам Мюнхен да мълчи, като не знае за какво става въпрос!

Е как ще ни подкрепят ? White Pride - Бяла гордсост, това е нацистки лозунг. И с този плакат ни изкарват расисти защото не знаят за циганския произвол в България и си мислят, че умишлено бяха запалени имотите на киро циганина.

Защото мога да го възприема и по друг начин, но щом казваш, че е нацистки лозунг, добре. В такъв случай няма да казвам какво мисля за тях, защото ще ме баннат. Мога само да им пожелая населението на Германия да стане 99 % турци и цигани и 1 % германци.

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 04 ное 2011 15:02

някой изкривен мозък,не го е разчленил правилно текста!едва ли точно немците,биха написали нещо антиБългарско

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 04 ное 2011 15:39

Не съм сигурен, че лозунга е антибългарски. Може да се тълкува и по друг начин според мен.

cipokrilo

Мнениеот cipokrilo » 04 ное 2011 15:42

Нация избила милиони да ми издига лозунги, малко не ми се връзва! Ако искат всичкото мангал ще им дадем, да им се радват!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 04 ное 2011 16:06

Доколкото съм запознат,това движение е създадено в отговор на напъните на нацистите да проникнат и да подкопаят музикалната хардкор сцена в Германия.Като главна цел на движението е да не се допусне фашизма и расизма да проникнат и си присвоят този музикален жанр.Или както се казва на немски -„keinen Millimeter Platz "в момента това движение се подкрепя от много хардкор и пунк банди в Германия.Та това си е точно антифашистко движение,които се интересува има си и официален сайт. Сега с каква цел е писано и защо на български....всеки може да си интерпретира сам.Аз предполагам че е писано точно от българите в агитката на Bayern. Имам един приятел немец които е върл фен на Bayern и довечера ще го попитам дали знае нещо по този повод. Изображение

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 04 ное 2011 16:09

Добре де как може да смятате "Лека Нощ" за добро послание ? И за какъв грешен превод ми говорите при положение, че транспарантите са на български ? :shock:
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Потребителски аватар
orgi
Контакти:

Мнениеот orgi » 04 ное 2011 17:14

Шикерия са си леко десни.Помня че като байерн игра с Звезда тея в Белград са яли бой заедно с фенове от Загреб.Иначе всички фракции от Западна Германия са леви и десни.Само дето като идват в Източна Германия всички се насират :) Жалко че малко източни отбори играят в 1. и 2. Бундеслига

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 04 ное 2011 18:33

soilwork написа:Имам един приятел немец които е върл фен на Bayern и довечера ще го попитам дали знае нещо по този повод.

Дано знае, за да обясни.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - България”