Пирин (Гоце Делчев) - Черноморец(Бургас) 1/16 мач за купата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Пирин (Гоце Делчев) - Черноморец(Бургас) 1/16 мач за купата

Мнениеот ntodorov » 22 ное 2011 12:41

key написа:Черноморец са си номер 1 в цяла Югоизточна България и определено ще бият. Аз съм си от Бургас и за мен Черноморец е номер 1 и в България!!!

Кеy, добре дошъл сред нас. Ще се радваме, ако станеш редови наш съфорумник. Бургас над всичко.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 22 ное 2011 13:47

Не е точно в тази тема мястото, ама да поздравя момчетата за победата над Локо Сф. и да им пожелая успех на мача с Пирин :)
Дано макетата излязат на терена с мисълта да играят футбол и да победи по-добрият......... т.е. Черноморец :)
[center]Изображение[/center]

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 22 ное 2011 15:38

3:0 за нас. Купата ни е приоритет. 8-)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 22 ное 2011 18:39

orion написа:3:0 за нас. Купата ни е приоритет. 8-)

Тъй като този мач едва ли някой от нас ще може да го гледа на живо, а и по интернет мисля няма да се предава, няма защо да се молим за красива игра и разгромен резултат. Важното е да прескочим в 1/8 финалите.
Пък ако ще и с 0:0,5 да е :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 22 ное 2011 19:22

petkan написа:
orion написа:3:0 за нас. Купата ни е приоритет. 8-)

Тъй като този мач едва ли някой от нас ще може да го гледа на живо, а и по интернет мисля няма да се предава, няма защо да се молим за красива игра и разгромен резултат. Важното е да прескочим в 1/8 финалите.
Пък ако ще и с 0:0,5 да е :)

Наистина, както се очертава резултата от този мач ще го чакаме, като резултата от мача Гленторан ( Сев. Ирландия) -ЦСКА (София) състоял се в началото на 80-те. Чакал съм резултата от този мач пред едно ВЕФ-че сврян в стаята си ( за да не ме усетят нашите, че будувам). Резултата го съобщиха малко след полунощ, а аз в детските си фантазии си представях, че този отбор играе своите мачове някъде в Лапландия, когато свързвах това име само с нещо много далечно, но не и със Северната част на Финландия... :) По ония години чакахме дядо Мраз, който идваше от Сибир. 8-) ...ама пък си беше истински.
Опс: Идеше реч за Пирин - Черноморец. Утре очаквам по-бързи вести де. Живеем в друго време и друг век все пак. ;)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 22 ное 2011 21:20

subzero написа:По принцип не съм заядлив,но Gonzi прекали !!!! Толкова сте зле,че Гонзо светец ще го направите!!От утре си прая никнейма Heri201,колегата Тодоров става Sybev2011,Картаго ше го прекръстим на Chilika507 и т.н.!!!Явно ви боли,че ви размазахме на Лазур,ама свиквайте-така ще е!!!Няма лошо да пожелаеш късмет на Пирин,ама да се бъркаш в тва колко публика имаме и кой Черноморец сме били вече е прекалено!!! Специално ние в този форум си браним отбора,не щото е на Събев,а щото е на Бургас(тва някой го писа вече),а и никога не сме се заяждали с някого-все пак сме европейци!!Смятам,че нямаш право да се отнасяш така с нас при положение,че отбора ти е н****н в момента и избиваш комплекси!!Аман от комплексирани левскари!!!Очаквам извинение!!!
Иначе за мача-очаквам го труден!! Дано победим-заради колегата Gonzi !
П.с. Усмивката на Херо ме кара все повече да вярвам в европейското развитие на Черноморец(нали е модерно така да се говори) ;)
П.С.2 Аре,пичове,живи и здрави и късмет ви желая !!!!

Ама ти ако искаш и Меденрудник508 се наречи дреме ми. Първо този прякор си го имам много преди да зная за съществуването на футболиста, а това с цифрите е заради определен модел автомобил, ти не знам как си го разчел! И за какво да ти се извинявам, за това че съм пожелал успех на противника ви ли? Ами май си останал в друго време когато различните се забраняваха! След като си прочел цялата тема надявам се си видял, че аз не съм казал нищо за Левски, а вие го намесихте! А относно комплексите от кой да имам комплекси бе бич? От отбор който за пръв път от съществуването си е пред Левски ли или от това, че си повярвахте че сте отбор едва когато ни бихте? Явно ти имаш проблем с комплексите - малкия винаги избива комплекси на гърба на големия!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Пирин (Гоце Делчев) - Черноморец

Мнениеот subzero » 22 ное 2011 21:33

Gonzi_407 написа:Много се надявам да ги подцените и да ви изпратят - може да си хванете ферибот от Кавала! :) И кой ви каза, че терена е лош? От сега ви казвам, че ще видите какво е пълен стадион и то с ПЛАТЕНИ билети! Успех на Пирин!

Само виж колко глупости си написал преди да пожелаеш успех!!Продължаваш и в останалите постове! Спирам да се заяждам само заради ntodorov, който призова за това малко по-горе!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: Пирин (Гоце Делчев) - Черноморец

Мнениеот Gonzi_407 » 22 ное 2011 21:57

mes que in club написа:
Gonzi_407 написа:Много се надявам да ги подцените и да ви изпратят - може да си хванете ферибот от Кавала! :) И кой ви каза, че терена е лош? От сега ви казвам, че ще видите какво е пълен стадион и то с ПЛАТЕНИ билети! Успех на Пирин!

Аз видях какво е пълен стадион на мача ви с Видима. :mrgreen: :mrgreen:

Ето виж кой намеси Левски и изкриви темета! А след цитирането ми в което твърдите, че се заяждам съм сложил усмивка - т.е. шега, весело подмятане без да целя да ви обиждам! Ако съм искал да го направя щях да използвам други думи и нарицания за отбора ви, но не съм го направил! За това твърдя,че не съм повдигнал аз лошия тон и не смятам, че съм виновен за това, че съм пожелал успех на противника ви!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 22 ное 2011 23:47

До ntodorov.
Бях на мача на Нафтата с Пирин Гоце Делчев. Тогава основно на мачовете на Нафтата ходехме привържениците на Черноморец.
Бях забравил този интересен епизод с рязането на фланелките. Сега като ми го припомни отново се смях от сърце.

Върни се в “Черноморец”