Първото полувреме - доста слаб мач за Реал Мадрид . Второто полувреме, нещата се обрънаха на 180 градуса и Реал Мадрид вкара четири гола, а напълно спокойно можеше да отбележи още два-три. Игуаин е в уникална форма, в последните си четири мача има три хетрика. Днес обаче, голът на Кака най-много ми хареса. Прекрасно изпълнение. Роналдо въпреки, че не отбеляза, помогна много за отбора си - две асистенции, с които става играчът с най-много голови пасове за клуба до този момент (общо 5). Ди Мария направи също много добро включване и подаде за другите два гола. Марсело , особено през второто полувреме игра силно, именно той започна атаката за изключително важния първи гол. Алонсо - прекрасен мач, неведнъж съм го казвал, че той и Роналдо са двамата незаменими играчи за Реал Мадрид. Доста топки отне в центъра на терена, и взимаше участие в почти всички по-опасни атаки на отбора. Единствените двама играчи,които не ми харесаха - моя любимец Рамос, заради грешката му при гола на Бетис и най-вече Йозил, който явно от сутринта е започнал да празнува рожденния си ден и изигра доста слаб мач - никакво движение по терена, от четири паса, три му бяха грешни и т.н. В крайна сметка, записахме изразителна победа срещу една от приятните изненади в Примера този сезон. Сега наред са нашите добри познайници от Лион. Нямам търпение да дойде мача. Честита победа на всички