Изключителен медиен комфорт за Лудогорец !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Изключителен медиен комфорт за Лудогорец !

Мнениеот Levskar_90 » 22 сеп 2011 13:38

От отборчета като Литекс и Лудогорец българския футбол само губи, но и те ще съществуват докато не им гръмнат мутрите или просто на тях не им омръзне да се занимават с футбол :lol:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
hepi
Контакти:

Re: Изключителен медиен конфорт за Лудогорец !

Мнениеот hepi » 22 сеп 2011 13:38

miro_rz написа:
Kerer написа:Ам то това тяхното стадион ли дето ще е ?
Исках да отида на Мач на Левски, то няма Билети.
А Защо няма, като Чух че дали едва 650 Билета на Левски ми стана ясно за какъв стадион говорим от порядъка на 5-6 000. То това стадион ли е?

Ем на 35 хиледен град колко трябва да е стадиона , София като е 1милион 100 000 ли трябва да е стадиона на Левски или Цска ??? по добре 5000 пълен стадион от колкото 20-30 хиледен по 2000 човека !!!

От Разград, Шумен е на 45 км., Търговище на 35кв., Русе на 60км. Така, че да имат и 60 000 места на стадион, за мачовете с Левски и ЦСКА пак ще се напълни.
Аз от Шумен до Разград ще стигна по-бързо, от колкото ти от Младост до националния стадион :lol:

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 22 сеп 2011 13:42

hepi написа:
miro_rz написа:
Kerer написа:Ам то това тяхното стадион ли дето ще е ?
Исках да отида на Мач на Левски, то няма Билети.
А Защо няма, като Чух че дали едва 650 Билета на Левски ми стана ясно за какъв стадион говорим от порядъка на 5-6 000. То това стадион ли е?

Ем на 35 хиледен град колко трябва да е стадиона , София като е 1милион 100 000 ли трябва да е стадиона на Левски или Цска ??? по добре 5000 пълен стадион от колкото 20-30 хиледен по 2000 човека !!!

От Разград, Шумен е на 45 км., Търговище на 35кв., Русе на 60км. Така, че да имат и 60 000 места на стадион, за мачовете с Левски и ЦСКА пак ще се напълни.
Аз от Шумен до Разград ще стигна по-бързо, от колкото ти от Младост до националния стадион :lol:

Ще стигнеш ,ако имаш пари !!! Аконямаш ще си стоиш в Шумен !!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 22 сеп 2011 13:44

Абе верно българите сме особено племе :) Към момента Лудогорец е най-позитивното нещо в А група. Никой не знае дали ще го бъде след 10 год., но сега го има. Виждате нивото на отборите, идващи от Б-група и аз и всеки друг фен ще ни е по-интересно да гледаме: Лудогоерец - Левски, вместо Спортист Своге - Левски. БГ-отборите фалираха още преди решаващите двубой за някоя гупова фаза и именно мачове Лудогорец - Левски задържат интереса към А група. От друга страна, вече имаме още един силен отбор след ЦСКА, Левски и Литекс. Към тази 4-ка ако прибавим и Черноморец, Черно море и Локо ПД. /незнам дали трябва да включа Локос Сф./ То нивото в А група се вдига. За да върви обаче футболът е необходимо да се погледне и към Б група, защото в западната - май нищо читаво няма

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 сеп 2011 13:44

fraport написа: ''' Какво общо има броят жители с броят деца трениращи в ДЮШ? '' :lol: :lol: е това беше вече бисера :twisted: .Забавен си ! Кажи ми сега отворко колко деца общо има в ДЮШ на Ловеч .От всички възрасти . Аз ти казвам ,че Ловеч и Разград се обезлюдяват .Там скоро няма да има хора , той за деца в ДЮШ ми говори .

В Академията на Литекс в Ловеч към момента във всички възрастови групи има около 150 деца, като само 1/4 са от Ловеч, останало ти го оставям за домашно

http://pfclitex.com/site/bg/academy.php
Последна промяна от PFC Litex на 22 сеп 2011 13:46, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 22 сеп 2011 13:45

fraport написа:Приятел ето пак ! Кефиш се кой на кого го бил сложил :) :) оххххххх уморих се от хора с тесногръдо мислене .Мисли мащабно . !!! Винаги съм уважавал Ловеч ,когато са го нападали софиянци .И съм казвал ,че не може 30 000 души град да събере 20 000 души публика .Няма потенциал за толкова . Повярвай ми не тая ни най -малка омраза към Лудогорец или Разград. Но тези два града нямат потенциал .Хората бягат от там .А като няма хора няма и деца за ДЮШ . Такива проекти са безмислени за такива градове . Те са обречени ,защото не са подчинени на пазарната конюнктура !!! Реал МД е голям отбор защото го гледат милиони , Барса ,Милан ,Манчестър също . На мач има по 100 000 души , които плащат по 50-60 евро а още милиони купуват сувенири .Ето за това ти говоря в Разград могат да се съберат 10 000 души ,но никога 50 000 .А във София ,Варна ,Пловдив ,Бургас и Русе може !!!!

Разочароваш ме, пич! Написа, че мислиш в национален мащаб, ама нещо не ти се получава. Я вземи картата на България и виж къде е Разград. Забележи, в окръзите Силистра, Русе, Велико Търново, Шумен, Добрич, от другата година и в Търговище, клуб в "А" група няма. Значи според теб една пета от страната не заслужава да има представител в големия футбол? Тези седем окръга нямат ли потенциал да захранят една елитна детско-юношеска школа?
Злобееш пич, това е истината. 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
ludogorec
Контакти:

Мнениеот ludogorec » 22 сеп 2011 13:48

fraport написа:
Blagoy написа:Завист ли е, лумпенизация ли е, не знам какво е... Ботев, Спартак Пл, Етър и т.н. като са толкова големи отбори с толкова голяма фенска маса, как така пък толкова години не се намира никой, който да се захване сериозно с тях и да ги възроди. На мен ми е омръзнало да слушам и чета едни и същи глупости. Как все отборите, в които реално се прави нещо, инвестира се и резултатите са видими, се атакуват и се пишат глупости по техен адрес. Опитват се да очернят това, което са постигнали, като се акцентира, че купували съдии, че се издържат с мафиотски пари и т.н. А, видиш ли, парите на Батков и боклуджиите са чисти като сълза, да знаете... В същото време Литекс и Лудогорец са единствените клубове, които си иградиха почти изцяло нови стадиони, и то без държавна помощ и в изключително кратки срокове. В същото време софийските "грандове" ореваха света за пари от държавата (същата тази държава, в чиито бюджет и хората от Ловеч и Разград внасят данъци) за порутените си кочини.
Та така- не знам за какво е тази злоба. Времената се менят, проумейте го това най-после!

П.С. И "село" Ловеч е дало нелоши футболисти на България- Георги Денев, Петър Хубчев.

П.С. 2- Авторчето, пише се коМфорт, а не коНфорт!

Ботев ПД ,Спартак ПЛ , Етър ВТ са много , много по-големи отбори от Лудогорец .Разбра ли ? Не знам от къде си ,но селския манталитет лъха ужасно от теб ! Не може фен на отбор който за 66 год съществуване има 65 год във В група да ми говори за големи отбори .Тук се мълчи .Когато тези отбори са играли футбол в Разград не са знаели що е топка .Не обиждай големите отбори на България . Отбори със история . Вие не сте от тях .

да селска пръчко . не сме отбор с история , но сме отбор с бъдеще . А ако се кефиш че отборати е в историята на бг футбола и скоро може да го няма, си е твой проблем . наслаждавай се на историята и си мизерствай сега
лудогорец

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 22 сеп 2011 13:51

pampi написа:
fraport написа:Приятел ето пак ! Кефиш се кой на кого го бил сложил :) :) оххххххх уморих се от хора с тесногръдо мислене .Мисли мащабно . !!! Винаги съм уважавал Ловеч ,когато са го нападали софиянци .И съм казвал ,че не може 30 000 души град да събере 20 000 души публика .Няма потенциал за толкова . Повярвай ми не тая ни най -малка омраза към Лудогорец или Разград. Но тези два града нямат потенциал .Хората бягат от там .А като няма хора няма и деца за ДЮШ . Такива проекти са безмислени за такива градове . Те са обречени ,защото не са подчинени на пазарната конюнктура !!! Реал МД е голям отбор защото го гледат милиони , Барса ,Милан ,Манчестър също . На мач има по 100 000 души , които плащат по 50-60 евро а още милиони купуват сувенири .Ето за това ти говоря в Разград могат да се съберат 10 000 души ,но никога 50 000 .А във София ,Варна ,Пловдив ,Бургас и Русе може !!!!

Разочароваш ме, пич! Написа, че мислиш в национален мащаб, ама нещо не ти се получава. Я вземи картата на България и виж къде е Разград. Забележи, в окръзите Силистра, Русе, Велико Търново, Шумен, Добрич, от другата година и в Търговище, клуб в "А" група няма. Значи според теб една пета от страната не заслужава да има представител в големия футбол? Тези седем окръга нямат ли потенциал да захранят една елитна детско-юношеска школа?
Злобееш пич, това е истината. 8-)

Абе вие с 1/5 от странат ли се асоциирате бе .Хора от Русе ,Търново,шумен и добрич ще ви гледат .....хаххааааххааааааааааааааааааааааа :lol: :) абе момчета само дето и Варна не включихте ...........абе за тях вие сте просто едни селянчета :)

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 22 сеп 2011 13:54

ludogorec написа:
fraport написа:
Blagoy написа:Завист ли е, лумпенизация ли е, не знам какво е... Ботев, Спартак Пл, Етър и т.н. като са толкова големи отбори с толкова голяма фенска маса, как така пък толкова години не се намира никой, който да се захване сериозно с тях и да ги възроди. На мен ми е омръзнало да слушам и чета едни и същи глупости. Как все отборите, в които реално се прави нещо, инвестира се и резултатите са видими, се атакуват и се пишат глупости по техен адрес. Опитват се да очернят това, което са постигнали, като се акцентира, че купували съдии, че се издържат с мафиотски пари и т.н. А, видиш ли, парите на Батков и боклуджиите са чисти като сълза, да знаете... В същото време Литекс и Лудогорец са единствените клубове, които си иградиха почти изцяло нови стадиони, и то без държавна помощ и в изключително кратки срокове. В същото време софийските "грандове" ореваха света за пари от държавата (същата тази държава, в чиито бюджет и хората от Ловеч и Разград внасят данъци) за порутените си кочини.
Та така- не знам за какво е тази злоба. Времената се менят, проумейте го това най-после!

П.С. И "село" Ловеч е дало нелоши футболисти на България- Георги Денев, Петър Хубчев.

П.С. 2- Авторчето, пише се коМфорт, а не коНфорт!

Ботев ПД ,Спартак ПЛ , Етър ВТ са много , много по-големи отбори от Лудогорец .Разбра ли ? Не знам от къде си ,но селския манталитет лъха ужасно от теб ! Не може фен на отбор който за 66 год съществуване има 65 год във В група да ми говори за големи отбори .Тук се мълчи .Когато тези отбори са играли футбол в Разград не са знаели що е топка .Не обиждай големите отбори на България . Отбори със история . Вие не сте от тях .

да селска пръчко . не сме отбор с история , но сме отбор с бъдеще . А ако се кефиш че отборати е в историята на бг футбола и скоро може да го няма, си е твой проблем . наслаждавай се на историята и си мизерствай сега

Един велик мислител е казъл '' Човек не е господар и на утрешния ден '' а ти за бъдеще ми говориш .То бъдеще за Разград няма той за отбора ми говори :) До 20 год в Разград ще има не повече от 2000-3000 резака .И на мач на Лудогорец ще се вее турското знаме

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 22 сеп 2011 13:57

Малко странно звучат аргументите на някои, че от Лудогорец струял позитивизъм, че това е единствения клуб в който се правело нещо и т.н.
В интерес на истината Лудогорец е непознат клуб и това че фасадата изглежда добре, съвсем не значи, че сърцевината не е гнила. Някакъв дойди отнякъде и изсипа куп пари в този отбор. А защо - никой не си задава въпроса. Едва ли ей така на някой му скимва да хвърли купища пари "на улицата". Ние не сме толкова балами да ни залъгват с филантропски аргументи. И затова аз абсолютно се присъединявам към тези, които гледат с подозрение на случващото се в разградския отбор. И изобщо не съм хейтър, а напротив - мислещ човек.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Върни се в “Футбол - България”