boys85 написа:Останал ли е още някой, който да се съмнява, че Славия са най-тотаджийският отбор в България и винаги трябва да имаш едно на ум, когато играят?
Аз никога не съм се съмнявал в Славия ... само в някои от мачовете им
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
boys85 написа:Останал ли е още някой, който да се съмнява, че Славия са най-тотаджийският отбор в България и винаги трябва да имаш едно на ум, когато играят?
Искам си Акаунта написа:Гледам Фо Поре е направил поредния си "брилянтен" мач

Капитана написа:Искам си Акаунта написа:Гледам Фо Поре е направил поредния си "брилянтен" мач
Не "брилянтен", а "гледам" трябваше да е в кавички. Очевидно не си гледал мача. Той беше един от силните играчи на Черноморец. Ако говориш за картоните - първият беше формално нарушение на правилника, тъй като нито извърши нарушението за дузпата, нито по някакъв начин наруши правилата, т.е. не участваше в ситуацията; при втория картон останаха големи съмнения, че това не беше точно симулация.
Ти си добре дошъл да се правиш на оригинален, едва ли много хора все още те приемат на сериозно. Е, аз ти отговарям.
cena62 написа:Да е жив и здрав бат' Венци (да се свети името му) и да ни радва с още толкова много циркове !
Viktor4o_Rs написа:Какво да ви се сърдим, ние дори не се радваме на тази победа, нито на миналата с Локо (Сф), Венци направи така, че вече не знаем дали бием или падаме честно или всичко е нагласено предварително ... Жалко и за вас, ако футболистите на Черноморец не са се напрягали
Искам си Акаунта написа:Или пак ще ми развивате теорията за световен заговор на съдиите срещу Черноморец .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта