allez_les_blues написа:1:2, с голове на Босингва и Анелка, и след нулебъла който Юнайтед ще запише тоя сезон, очаквам дядо Сър да се оттегли в заслужена пенсия.А след ерата на дядо Сър, Юнайтед го чакат нерадостно бъдеще-дълги години без титла, среднячество, безличие-с една дума-ЛИВЪРПУЛИЗАЦИЯ!

. Дами и Господа, отдайте чест на новият хегемон в Англия-сините Богове от Лондон-ЧЕЛСИ!

Малеее,какво ни чака...НЕ те нападам,просто те питам-ТИ СЕРИОЗНО ЛИ???

Как може да има такива хора и да си вярват?Виж сега,и аз не съм съгласен със състава на Юнайтед,но дори и без САФ,Юнайтед ще мачка с тези титуляри.На Грахчето скоро ще му свърши късмета и ще си остане само с молитвите,но той не е незаменим.А Челси?В момента се държат единствено на пенсионерите си,на които не им давам повече от 1-2години.Но дори и с тях,Челси пак си е кръгла нула.Имахте надежда на Торес да му потръгне,но гледам няма да го бъде.Просто Лондончани нямат бъдеще.Сега очаквам пак да ме нападнат всички фенове на Челси,но нека говорим след мача!Ако Карик играе,равенство или мнооого трудна победа за нас.Но ако ви бием с разлика и Карик титуляр,значи сте отчайващи..