Прегрява ми лаптопа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Muscarin

Re: Прегрява ми лаптопа

Мнениеот Muscarin » 08 сеп 2011 11:49

liverpool96 написа:Направи си преинсталация. Предполагам не му е правена от известно време и това е причината. Когато компютъра/лаптопа не са преинсталирани от много време, вентилатора и вентилаторчето на видео картата започват прекалено бързо да прегряват. ;)

Колега, по-голяма глупост от тази не бях чувал! Какво общо има Уиндоуса с прегряването? Тоест софтуера с хардуера? Отговорът е-нищо! Недейте заблуждавайте човека с излишни неверни информации. Проблемът е хардуерен 100%.Сам едва ли ще се справи,понеже очевидно му липсват необходимите познания,затова отива на сервиз,дава 20 кинта и точка по въпроса!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 08 сеп 2011 12:32

South_Park написа:
MORSKI написа:
South_Park написа:Значи пускам си примерно PES 2010 и изигравам максимум 2 мача , а на 3-тия лаптопа прегрява и се изключва , мога да гледам колкото си искам филми , музика , или други работи , но точно на PES-а ми прегрява, направо отдолу като го барна е печка :lol: , а преди това не ставаше и съм си играл колкото си искам :roll:
Няма значение на каква повърхност го слагам все тая :lol: , дайте някви съвети(полезни) ако може

мдам.. Същия случай със същата игра преди 6 месеца., Изхода- чко чистене и явно машината ти е със слаба видео карта като моята. Не е за препоръчване да играеш игри, ако нямаш достатъчните параметри.

512 МБ Видео карта не е слаба :roll:

Kак да не е слаба :lol: Моята е 1 гб и издиша., камоли 512 :lol: Вече има по 4 гб бе пич... А игрите ги правят със задължителни 1 гб и препоръчителни 2;) После защо си имал проблем, ами ти с тези 512 мъчиш машината...

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 08 сеп 2011 13:27

South_Park написа:ай залоствайте темата :!: веднага

ОК. Все пак предвид важността на темата, я архивирам, защото съм сигурен,че за в бъдеще, ще е полезна със съветите си и за други потребители с подобен проблем ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”