soilwork написа:В целият ни БГ футбол всичко е сбъркано от години,така че отпадането на Левски и ЦСКА беше предвидимо и не знам защо се правят такива трагедии. Ами погледнете и националният отбор и хората които ръководят футбола...едни и същи познати мутри от десетилетия.
Това е самата истина момчета!!! И в този смисъл истинският въпрос не трябва да е "Какъв трябва да е пътят на ЦСКА оттук нататък?", а въобще "Какъв трябва да е пътят на БГ ФУТБОЛА оттук нататък?"... Защото нещата стават все по-зле и по-зле, а от няколко години е очевадно, че щом дори отбори като ЦСКА и Левски стигат до положение, в което да изглеждат жалко в Европа... то значи сме стигнали момент, в които трябва да се промени начина и средата, в която се развива футбола ни като цяло... Тук няма никакво значени дали Спас Делев е надценяван или пък това, че Галчев не става за поста си... още повече дали Радуканов се справя добре като треньор или не... Това са просто "артисти" играещи в една и съща "постановка"... т.е. "изпълнителите" са без значение, защото всички знаем, че когато се играе едно и също "произведение" то няма как да свърши по различен начин оттози, който е "написал" "АВТОРА" му!!! Стига вече мамка му.... Докога?!!
Аз лично си мисля, че единственото спасение е да стане нещо като в Полша, където преди години държавата се намеси директно в работите на тяхната футболна федерация /за което дори май имаше някакви санкции, ако не се лъжа/, но в крайна сметка виждате как живна футбола там... а и не само - волйбола и други спортове също се развиват в положителна посока там!!! т.е.
без намеса на държавата няма да стане нищо... Само че... за да стане това се иска ЖЕЛАНИЕ и ЯСНА ПРОГРАМА за излизане от тази криза, която включва задължителни мерки срещу "машинациите", които управляват родният ни футбол!!! Е!!! Точно това ми се струва обаче скоро няма да стане и нещата в БГ футбола и спорта ни, като цяло ще продължават стремоглавото си спускане надолу!!!