Черноморец (Бургас) - Локомотив 1926(Пловдив) - 2:0 FT

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Локомотив 1926(Пловдив), 3кръг

Мнениеот kamenitza » 16 авг 2011 17:37

Пловдив1926 написа:Най-обичам жалките стонове за версии. Като те бият като шкембе в дувар поне не се излгай.

Събота поне две хиляди в Бургас и обръщаме града. Няма като неградските да си земем хотел ибдва дена да не излизаме от стаите хаха От гарата до университета сне резервирали всички барове :)

Всички в Бургас!

Ей ,тва ако не споменеш нещо за жълтите във всеки пост ,няма да можеш да спиш :lol:
Прогнозата ми е нещо от сорта на 0:2,1:3, Черноморец са бита карта и това ще се види до края на сзона.

Пловдив_ майна 1926
Контакти:

Преместиха Черноморец - Локо за 20.00 часа

Мнениеот Пловдив_ майна 1926 » 16 авг 2011 18:21

Локомотив ще гостува на Черноморец от 20.00 часа в събота, стана ясно днес след съгласие от Спортно-техническата комисия към БФС. По програма двубоят трябваше да започне 120 минути по-рано. Двата отбора обаче са се договорили за по-късен час, заради жегите.

Фенклубът на черно-белите започна записване за екскурзията до Бургас. Желаещите да подкрепят любимия си тим ще трябва да платят по 16 лева за пътуване с автобус. Рейсовете ще тръгнат в 8.30 часа сутринта като се предвижда и следобеден плаж.

http://www.marica.bg/show.php?id=63425

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 16 авг 2011 18:59

Гагарин Обича Локо написа:Добре, кво стана с осветлението, майна ?
Нали до края на септември щеше да е готово ?
Някой от ръководството ми се струва, че щеше да ни осведомява по въпроса :?:
Някой ще каже, ми оправи съблекалните, трибуната, козметиката на стадиона като цяло, сгурията е няма - Е ДА, ама
обещаното си е обещано. Не вярвам, даже че някой щеше да се наеме да обещае ако не бяха загрижени феновете и припираха постоянно.
От ръководството не можем да искаме всичко, ама все пак поне мънинко адекватност да има от време на време при нужните ситуации, майна !
За картите за стадиона, ни вест ни кост както се вика в официалния..
Дано на края на септември имаме поне осветление. Дано стане стадиона, колкото и бавно да е.
Само дано НАКРАЯ всичките тея мирко инфакрти на хора като Ванкта за хрантутстването на тея душмански отбори,
не бъдат напразни.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 16 авг 2011 20:11

Никой не е говорил за септември а средата на октомври. А в момента сме август. Картите са в магазина и има статии и в официалния и в лпортала.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 16 авг 2011 20:16

2:0 за Черноморец. Чух, че Бургас щял да стане черно-бял. Оцветете го - няма лошо. Ние Спирит-а приехме, та вас ли ? Много наблягате на публиката. Трябва ли ви народ ? Народа ни е по курортите. По това време на сезона на мач в Бургас ходят хорица в залеза на живота си и няколко объркани, като мен + всички гларуси с неразположение в отделителната система. Младежта ни по това време оножда по плажовете и курортите на юг и север от Бургас...Купона е сега. Мачовете са за хора без занимавка... За такива, като мен и вас. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 16 авг 2011 21:01

ntodorov написа:2:0 за Черноморец. Чух, че Бургас щял да стане черно-бял. Оцветете го - няма лошо. Ние Спирит-а приехме, та вас ли ? Много наблягате на публиката. Трябва ли ви народ ? Народа ни е по курортите. По това време на сезона на мач в Бургас ходят хорица в залеза на живота си и няколко объркани, като мен + всички гларуси с неразположение в отделителната система. Младежта ни по това време оножда по плажовете и курортите на юг и север от Бургас...Купона е сега. Мачовете са за хора без занимавка... За такива, като мен и вас. :)

В грешка си.В момента сме доста хора по морето. ;) Мачовете са за хора,на които им е писнало от занимавки - онождания,напивания и препичане по плажа.Шест часа пиене на бира,мач и пак пиене,са прекрасен начин да разнообразиш рутинното летуване на море.Неразположенията в отделителната система идвали от някъв летен вирус,поне така разправят,обаче ние се дезинфекцираме добре.Ела и виж! :lol: В Бууургас ще пристигнееем ,всичките.....
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 16 авг 2011 22:32

Щом говориш за писване от плаж и онождане си или на моите години или на моето дередже. :) Като дойдете на мача в Бургас - обади се. Ще пием тогава. :) Лесно ще ме намериш сред 100-200 човека наша публика. :)
ПС: За неразположението в отделителната система идеше реч за гларусите ( не плажните свалячи). Нас летните вируси не ни ловят. Резистентни сме към тях.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 16 авг 2011 22:40

ntodorov написа:Щом говориш за писване от плаж и онождане си или на моите години или на моето дередже. :) Като дойдете на мача в Бургас - обади се. Ще пием тогава. :) Лесно ще ме намериш сред 100-200 човека наша публика. :)
ПС: За неразположението в отделителната система идеше реч за гларусите ( не плажните свалячи). Нас летните вируси не ни ловят. Резистентни сме към тях.

Eй голям си !Висок си направо,евалата :lol: С удоволствие ще пийна по нещо с теб.На ЛС ще се разберем как и кога ;)
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 18 авг 2011 23:21

Херо: Уважавам Локо (Пд), но трябва да ги бием

Играем срещу един доста сериозен и обигран отбор, един от фаворитите за класиране в Европа. Имам голямо уважение към тях, знаете работил съм там, а отношението на хората от Пловдив и феновете винаги е било добро към мен. Ще ни бъде трудно срещу тях, но същевременно смятам, че по дисциплина и организация ги превъзхождаме и затова ще направим всичко възможно да спечелим трите точки", заяви на редовната пресконференция преди всеки шампионатен кръг старши треньорът на Черноморец-Бургас Димитър Димитров".

По отношение на нашия отбор Лоривал Асис вече е картотекиран и най-вероятно ще му гласувам доверие. Имам надежда също и за Ибрахим Ака, тъй като при него почти всичко е финализирано. Радостно е, че нямаме контузени състезатели и ще мога да разчитам на всички.

Надявам се да дойдат повече фенове на стадиона, а ние от своя страна да им покажем добра и качествена игра", сподели още Димитров на срещата с журналисти.

http://topsport.ibox.bg/news/id_683069651
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 19 авг 2011 09:07

Айде да идва вече утре да заминаваме кораво :) Ще е мания в тоя сектор от сега ви казвам ще се чуваме и виждаме чак до петолъчката :mrgreen: ПОЛУДЯВААААЙ

Изображение
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”