Лондон е в пламъци !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: Лондон е в пламъци !!!

Мнениеот boys85 » 09 авг 2011 17:55

Много лесно се оправдавате чрез прекалената толерантност и имиграцията. Не случайно написах, че сред отрепките има и много местни. А замисляте ли се, че главатарите и организаторите на тези безредици са местни, бели или там както ги наричате? Замисляте ли се, че тези сблъсъци са предизвикани с политически цели, за да породят дестабилизация в страната, а просто изпълнителите са имигранти?

А в България най-малкият проблем са циганите и турците, щото това което са окрали, убили, изнасилили по градовете и селата е една прашинка в сравнение с едни други хора, които ги правят тези неща ежедневно, а уж се водят българи като нас. Но карай, най-лесното е простия българин по цял ден да слуша как някой циганин окрал 2 кокошки или жици в някое село, а в същото време едни българи обират милиони незабелязано от всеки един от нас.
Последна промяна от boys85 на 09 авг 2011 18:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 09 авг 2011 17:59

Sofiaatowern написа:Всичко един ден се връща!!! Напълно си заслужават съдбата колонизаторите. Пожелавам им не част от Лондон да изгори, ами и цял Лондон барабар с двореца и кралската фамилия. Колко века пили от бедните хорица по света. Сега всичко им се връща (но не с лихвите, но скоро ще са с и с тях).

Напълно те подкрепям! Не може два-три века буквално да крадеш от всички колонизирани народи и после "тия лошите дойдоха и ни палят домовете". Ама твоят дом от къде дойде? От къде прадядо ти е имал пари да го построи. С парите които спечели като беше моряк на кораб превозващ роби! Недейте да жалите за Великобритания, тази държава от както започна залеза на империализма, вече над сто години е в непрестанен регрес. Тези негри, пакистанци, афганистанци, индийци, шриланкийци... Във Франция са мароканци, алжирци, тунизийци, въобще от Магреба. Ами това са им бившите колонии. В Германия е пълно с турци, по други причини, но пак те са си виновни.
Много добре познавам района на Тотнъм и на Енфилйд. Разхождал съм се по High road от станция Seven sisters до стадиона на Тотнъм и обратно. Имаше там една българска кръчма, казваше се „Традиция”. Дано да не са пострадали.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 09 авг 2011 18:07

Cesc Fabregas написа:
Sofiaatowern написа:
Cesc Fabregas написа:...

С невежство и предразсъдъци до никъде няма прокопсаш. Впрочем то затова булгаристан е кенеф - заради многознайковци.

Палячо такъв, ще ми даваш оценки ама на куково лято! Много знаеш ти аз какъв съм. Много ясно че ще имам предразсъдъци срещу тая измет! Ти към един боклук нямаш ли? Ето виж от цялата тая скапана пропаганда как "трябва да им зачитаме правата, и те са хора" и тем подобни глупости, какво става по света!!! Аз поне не си псувам мангалите и турците само под носа, за да се правя на много толерантен пред хората навън! Бой и смърт за тая измет, мама им *****!
Хубавото е, че след Франция и швейцария, сега още доста държави ще разберат грешката си и всички тея мангали бавно, но сигурно ще бъдат върнати по азия и африка!
И "булгаристан" не е "кенеф" заради мене или такива като мене, а заради теб и подобните ти, вие сте тея, които оставяте мангалите да правят каквото си искат, вие ги оставяте да убиват, грабят и изнасилват!!! Вие им създавате тоя комфорт, заради който се чувстват все едно са господари и са си у дома! Не ние, а ВИЕ сте виновни, че си мълчите, а не помагате с нищо за да бъде изчистена България от тея изроди! Ако им се покаже, че тук са никои, че тук са гости, мислиш ли че ще са толкова отворени бе? Или ще се покрият по гетата си и няма да излезнат оттам!?Ама иначе всички пискате-"ау, България през 2050 година ще е циганска страна", "ау, ама що намаляваме", "ау, ама те циганите ще ни превземат!" А добро утро! Тъпанарска история!!!

Те заради такива като тебе ходят и съдят държавата,Бабаити които много приказват по този начин.Недеи да съдиш хората за ситуацията в България.Никои не го интересува какво става в страната.Всеки го интересъва себеси,аъправниците ги интересува само как да забогатяват.Това с човешките права и политиката на западна Европа като цяло и на мен неми харесва ама нали искаха хората Евро съюз,капитализъм и тем подобни глупости.Всяка дършава независимо къде членува трябва да си има независима съдебна система.Всяка държава сама трябва да взема решенията за такива етнически проблеми,но нетрябва да се прекалява.Колкото ти си човек толкова са и те.Ти неси бого избран че да казваш тези на сапун и толкова.Определено несме кенеф,и трябва да бъде държавна политика острото порицаване на такива актове и коментари.Ходил съм на много места по света и мога да ти кажа че човек когато има пари другите не се интересуват от кое етническо малцинство си или от къде имаш пари.
Социялната ни политика е слаба.Мисли се само как да се краде,да се затварят заводи и да се разпродават.Хората нямат работа.Никои не мисли за хората.А една държава без население е нищо.Държавата трябва да помага на хората ,да се грижи за тях,но всеки си мисли че демокрацията е свободия и може да прави каквото си пожелае.Това се отнася и за циганите и за нас.
Много от кражбите се вършат не от цигани а от наркоманчета,кокошкарски глупости.Такива размирици не стават току така.Това не е случаино,просто сме много далече за да го разберем.
Стига сте се правили на голени националисти!

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 09 авг 2011 18:09

boys85 написа:Много лесно се оправдавате чрез прекалената толерантност и имиграцията. Не случайно написах, че сред отрепките има и много местни. А замисляте ли се, че главатарите и организаторите на тези безредици са местни, бели или там както ги наричате? Замисляте ли се, че тези сблъсъци са предизвикани с политически цели, за да породят дестабилизация в страната, а просто изпълнителите са имигранти?

А в България най-малкият проблем са циганите и турците, щото това което са окрали, убили, изнасилили по градовете и селата е една прашинка в сравнение с едни други хора, които ги правят тези неща ежедневно, а уж се водят българи като нас. Но карай, най-лесното е простия българин по цял ден да слуша как някой циганин окрал 2 кокошки или жици в някое село, а в същото време едни българи обират милиони незабелязано от всеки един от нас.

1+

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 09 авг 2011 18:10

Cesc Fabregas написа:С невежство и предразсъдъци до никъде няма прокопсаш. Впрочем то затова булгаристан е кенеф - заради многознайковци.
Палячо такъв, ще ми даваш оценки ама на куково лято! Много знаеш ти аз какъв съм. Много ясно че ще имам предразсъдъци срещу тая измет! Ти към един боклук нямаш ли? Ето виж от цялата тая скапана пропаганда как "трябва да им зачитаме правата, и те са хора" и тем подобни глупости, какво става по света!!! Аз поне не си псувам мангалите и турците само под носа, за да се правя на много толерантен пред хората навън! Бой и смърт за тая измет, мама им *****!
Хубавото е, че след Франция и швейцария, сега още доста държави ще разберат грешката си и всички тея мангали бавно, но сигурно ще бъдат върнати по азия и африка!
И "булгаристан" не е "кенеф" заради мене или такива като мене, а заради теб и подобните ти, вие сте тея, които оставяте мангалите да правят каквото си искат, вие ги оставяте да убиват, грабят и изнасилват!!! Вие им създавате тоя комфорт, заради който се чувстват все едно са господари и са си у дома! Не ние, а ВИЕ сте виновни, че си мълчите, а не помагате с нищо за да бъде изчистена България от тея изроди! Ако им се покаже, че тук са никои, че тук са гости, мислиш ли че ще са толкова отворени бе? Или ще се покрият по гетата си и няма да излезнат оттам!?Ама иначе всички пискате-"ау, България през 2050 година ще е циганска страна", "ау, ама що намаляваме", "ау, ама те циганите ще ни превземат!" А добро утро! Тъпанарска история!!!

Ще се аргументирам, защо именно твърдях невежество и глупост въпреки напъните за обиди.

1) Невежство. Генерални заключения не се правят от единица индивид, и то радикални заключения. Ако културните европейци съдеха по това, че Ганьо преди 5-6 години върлувал, крадял и бесил в някакво малко градче - та, идва втори Ганьо, той виновен ли е за предшественика му? Германците значи трябва да бъдат заличени от лицето на земята, защото те бяха причината милиони деца да останат без бащи, майки и бъдеще. Ами какво да кажем за Англия с вековната си колонизаторска история? Имаш ли представа английската икономия на какви кървари пари се крепи, и на колко репресии, нещастие и гибел?

2) Глупост. Не мисля че нашата работа като граждани на европейския кенеф включва в това да осъждаме такива европейски империи, при положение че Булгаристан тъне в мизерия и смърт, да не говорим че се и управлява от пожарникар. Впрочем, мен ми е много смешно когато един сополанко неизрастнал прегръща самоличността на някакъв хипер хулиганин, който по форумите коли и беси, а в реалния живот е.. псевдо-хулиганин. Ти като си толкова ялов, мощен и смел, отиди и направи нещо добро за България, нали си хулиганин, създай политическа партия, изтреби циганите и използвай мозъка си. А как си допринесъл към решаването на проблема с циганите впрочем? С два плесника ли? Е, мъдрите се учат от грешките на другите, а глупавите от своите. Нали знаеш че омразата поражда двойно повече омраза, и тази омраза като издигне някой ден, циганите вече ще са мнозинство, а ние всички ще сме в епицентъра му. И тогава ще осъзнаеш каква грешка сме направили ние всички. Не ме разбирай погрешно - аз също така мразя циганите, но това че ти имаш зъб на тях, не означава че и другите народности автоматично трябва да са същото олицетворение.

А глобализма ще продължава ли, продължава.. Още много години, докато местната култура се затрие и мултикултуризма не приложи неговите обичаи и традиции (тогава дадена държава вече няма да съществува). Така и е историята с Булгаристан. Има я на картата, но отдавна не съществува духом. Заменена е от чалгаризация, циганизация, турцизация и безродство. Та това поколение лекета, което се задава не само че ще утежни положението, но много по-лоши неща ще се случат. Никой няма да търпя бай Ганьо в чужбина, а той по-своеуму да мисли че ще успее миейки чиний и берейки плодове.

За Швейцария сравнението ти е неадекватно, защото аз точно там съм живял и точно там има най-малко население имигранти, заради политиката им на издаване на разрешителни за работа и пребиваване. А и там не можеш да мародерстваш. Или работиш, или не работиш. А местното население е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО консервирано, като миналата година забраниха говорителите на джамите примерно, а също така и бурките май. А там се живее най-добре от Европа, а и в света според мен..

nqkoisitam
Контакти:

Мнениеот nqkoisitam » 09 авг 2011 18:21

Cesc Fabregas написа:
Sofiaatowern написа:
Cesc Fabregas написа:...

Аз поне не си псувам мангалите и турците само под носа, за да се правя на много толерантен пред хората навън! Бой и смърт за тая измет, мама им *****!

1.Какъв е смисъла да псуваш някого, който не ти е направил нищо ? Все едно всички мангали са гадни и всички турци са боклуци до един. Историята не се забравя, но в същата тая история са ни записани 6(!) премиера, които не са български граждани, последно Г-н Станишев.
2. Големите и силните икономики малко или много са такива в качеството си на бивши колонии, ние като бивша колония познай на кого, виж на какъв хал сме.
3. Да приемем че по твоята логика трябва да мразим турци(заради историята) и мангали(по навик), тогава представи си заради тая история(световна), колко подобни раси и народности трябват да изколят "великите" сили, заради бившето им (и не до чак там) колонизаторство. Нещо куца, нали ?
4.България е такава заради българите! През последните години освен в листата на ДПС, аз в парламента турци и мангали не виждам, т.е всичко е следствие на тези управляващи. А каквото зависи от мен и другите българи за гражданско общество, за образование, за помощ на нуждаещите се, за една по-добра България ние правим ли го?
5.Мега големите босове(мафиоти) абсолютно до един са българи, шефове на производства,фирми,организации, нима те НЕ предлагат тези условия, за сметка на обикновения човек?
6. Нещото, което статистиката няма да ти каже е ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА НА ЖИВОТА НА ЕДИН МАНГАЛ,КАКТО И ЗА ВИСОКАТА ИМ ДЕТСКА СМЪРТНОСТ! Поинтересувай се и ще видиш, че няма от какво да се боиш за 2050 година или поне нещата не са толкова страшни.

На мен също са ми антипатични голяма част от тях(мангали) и понеже ми се е налагало да работя в подобно "гето", мога да ти кажа много за техния бит, култура и т.н. Мнението ми е, че много хора на техен гръб(както и на наш) си правят добри пари, докато тези хора имат нужда от ОБРАЗОВАНИЕ, не от помощ(и).

ПС: Очаквам дискусия, не караници и псувни...

Brannik
Контакти:

Мнениеот Brannik » 09 авг 2011 18:30

Супер !! Ех да може цяла англия така в пламъци да е,а пък да може и острова така да потъне..е,няма да има такъв кеф 8-)

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 09 авг 2011 18:32

Brannik написа:Супер !! Ех да може цяла англия така в пламъци да е,а пък да може и острова така да потъне..е,няма да има такъв кеф 8-)

+1488
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 09 авг 2011 18:33

В Германия нема как да стане,защото самите турци тук няма да го позволят,тъй като живеят доста добре а и издържат половин Турция. Канцлера Меркел е изключително люто бабе,въпреки че изглежда като добрата леля която винаги носи курабии на съседите,за разлика от меките китки в Англия....въобще приликите с прогнилата и лошо миришеща Англия със закостенелите си закони е неуместна. Мисля че британците си заслужават тези размирици и дано си размърдат малко мозъците за в бъдеще,относно политиката си спрямо азиатци,африканци,помпейци и т.н

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 09 авг 2011 18:39

И тук ще го напиша отново, бях го писал и в друга тема.

НИКАКЪВ ШЕНГЕН НЕ НИ ТРЯБВА. Влязохме в Евросъюза, добре сме си, пътуваме където искаме. Влезем ли в Шенгенската визова зона, цялата тази група от хора от бившите колонии на империалистическите държави, ще ни залее. Няма да имаме никакъв начин да спрем тези хора. Те(бившите колонизатори) така ще ни изработят, както ни работиха пет века, поддържайки приятелите им от Османската империя, после на Берлинският конгрес ни изработиха и ни работят от тогава и до сега.

Да си седят във Великобритания и Франция и те да си сърбат попарата, която си я надробиха сами.
Последна промяна от Hrabar на 09 авг 2011 18:50, променено общо 1 път.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Върни се в “Свободна зона”