Черно Море - ЛЕВСКИ - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Re: Черно Море - ЛЕВСКИ 13.08.2011 /18:00ч/ А група 2 кръг

Мнениеот flo » 09 авг 2011 09:37

Vladislav написа:Само ми отговори откога не си гледал мач на Черно Море че говориш за кюскане? Като всеки фен и аз се надявам моя отбор да победи. Левски си е Левски и колкото и уморени, колкото и обезкървени са си винаги труден противник. Мач със заряд определено. Традицията е на страната на Левски, от друга страна на Тича е трудно на всеки така че... Божа работа. Дано да стане хубав мач. Ако не друго двубоите между тези два отбора винаги са напечени и от това печели първенството ни. Един Х няма да бъде изненада.

Ами всеки софийски отбори ,който гостува във Варна играе срещу 10 човека в защита цели 90 минути +селската нива която имате ,мача се превръща в антиФУТБОЛ.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 09 авг 2011 09:38

Тук можем да очакваме първата издънка на Гонзо в първенството. Мястото е подходящо. Интересно дали Батков наистина ще махне Гонзо при следваща грешна стъпка.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

MONK1TO
Контакти:

Мнениеот MONK1TO » 09 авг 2011 10:05

Черно Море [2:1] ЛЕВСКИ
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 09 авг 2011 10:05

моята прогноза е Черно Море 0-2 Левски. Въпреки че и за снощния мач дадох такава прогноза и не познах надявам се сега да позная , въпреки че в последно време с варненци са ни тежки мачовете там ( някой път и на Герена) се надявам този път да ги победим.
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 09 авг 2011 10:07

flo написа:
Vladislav написа:Само ми отговори откога не си гледал мач на Черно Море че говориш за кюскане? Като всеки фен и аз се надявам моя отбор да победи. Левски си е Левски и колкото и уморени, колкото и обезкървени са си винаги труден противник. Мач със заряд определено. Традицията е на страната на Левски, от друга страна на Тича е трудно на всеки така че... Божа работа. Дано да стане хубав мач. Ако не друго двубоите между тези два отбора винаги са напечени и от това печели първенството ни. Един Х няма да бъде изненада.

Ами всеки софийски отбори ,който гостува във Варна играе срещу 10 човека в защита цели 90 минути +селската нива която имате ,мача се превръща в антиФУТБОЛ.

Явно сравняваш нивата която копаеш на село,с това което виждаш по телевизията,но мога да те уверя че грешиш много.Караш я на стара информация,а това не говори добре за теб.И да ти обясня че няма футбол и антифутбол.Има печеливш и губещ.Във вашия случай обаче има още една категория футбол.Този на донсниците,ченгетата,комсомолските секретари,хомосксуалистите,изгонените от Родината ни прсетъпници и всичко това гарнирано с подкрепата на БФС,съдийски комисии и всички власти.Но хубавото е че всяка есен ви лъсват голите задници в Европа,за радост на целокупния български народ.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

nikola spasov
Контакти:

Мнениеот nikola spasov » 09 авг 2011 10:11

аз мисля че ако черно море пресира левски още от средата на терена и тръгнат да атукуват може да се поздравят със успех може би нещо като 2-1.но ако тръгнат да се затварят,няма да спечелят нищо.ще бъде грозен мач.картони и дежурната дзпа за левски.като цяло черно море е по стойностния отбор може би класа над левски.жалко че ги отрязаха за лига европа.щяха да стигнат далеч

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 авг 2011 10:14

1:3
Два гола на Арш и един на Грийн!
аз мисля че ако черно море пресира левски още от средата на терена и тръгнат да атукуват може да се поздравят със успех може би нещо като 2-1.но ако тръгнат да се затварят,няма да спечелят нищо.ще бъде грозен мач.картони и дежурната дзпа за левски.като цяло черно море е по стойностния отбор може би класа над левски.жалко че ги отрязаха за лига европа.щяха да стигнат далеч

Има логика в мнението ти. Халфовата линия на "Левски" е силната страна на отбора. Грийн, Гаджев, Цветков, (ако го изтеглят малко назад) Йовов са хората, които могат по всяко време да измислят нещо. Ако Гонзо улучи състава и по крилата заиграят Христов и Райков, а не Йовов и Младенов ще сме много опасни.
Радвам се, че Калво си изкара картон, тъй като на Тича не обичат техничните футболисти...
Последна промяна от metodito на 09 авг 2011 10:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 09 авг 2011 10:15

Знае ли се вече кой ще е съдията на срещата?Това е най важното според мен!!!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 09 авг 2011 10:36

ivanbluetime написа:Ами прав е човека - трябва наистина да си голям дървар и сбъркан в главата за да асоциираш собственото си щастие с идеята да им е гадно на другите! Не вярвам и да си истински Левскар! Само Левски и без такива като тебе по трибуните!

Toчно това имах предвид ;) Не е нужно да те познавам, виждам ти начина на мислене, не е особено задълбочен ;) Нищо лично, просто е нелепо твоето щастие да се крепи на нещастието на другите ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 09 авг 2011 10:46

the_blue_fan написа:Това ще е здрав мач,както в последните години м/у тези два отбора.Прогнозата ми е 2:2..стадиона ще е пълен,знамената ще се веят,песни ще се пеят и по-добрия да победи.

Браво за хубавото мнение, добре ще е да има повече фенове като теб :geek: 8-)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Архив”