Черно море - Левски - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Черно море - Левски (13.08.11 18.00 Събота)

Мнениеот ShooterMan » 07 авг 2011 00:46

Меси,просто ти давам снимки,за да се спрат глупостите с терена.Той е перфектен.Не е Ноу Камп,но със сигурност е по-добър от този в Търнава доколкото видях и не съм чул да се оплаквате от него,а също не е по-зле от вашия.Така,че каквото имате да показвате футболно-ще имате възможност.Рендетата от които ревете - Димов,Дяков,Тиаго - нито един не е останал в Черно Море....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 07 авг 2011 00:50

L_Messi написа:
South_Park написа:
ShooterMan написа:И как видя кривото и неравното :lol: :lol: :lol: .....Е,вие наистина сте много нахални.Има трева...сега да не ме заплашвате,че след вас няма да остане и стръкче :mrgreen: .Не знам каква е тази истерия за люцерна :o

Люцерн - Уефски ЕДИН на 0 йеееееееееееееееееееессссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссс , яжте люцерната и ще мучите само като се наядете , иначе ще ви Ужиля с Негърската тояга и ще ви отровя с дебърцини от Търнава :lol:

Интересното е, че при подобни отпадания вас ви бием доста здраво, като двете 3:0 на Герена след отпаданията от Жилина и после от Дебрецен са сред минималните резултати ;)

не съм от Ч.море , просто за следващия мач съм за тях ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 07 авг 2011 00:51

Победа за Морето с 4-1..Левски са много зле
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 авг 2011 00:56

В единия случай се наложи да биете 2 бързи измислени дузпи до 20 минута и да ни бъде изгонен играч за неправилно дишане....дано не се повтаря подобен сценарий,защото ако се биеш в гърдите с онази скандална победа значи сте направо жалки :lol:.Отдавна съм минал осми клас и за разлика от Гонзо дипломите ми не са купени :lol: .Не знам как можем да свикнем с бетонджийско кюскане на Филипс Арена,Луиджи Ферарис,Готлиб Даймлер Щадион...или дори пресния пример с мачовете на ултрамодерния стадион в Кишинев където скрихме топката на шампиона им...но щом казваш,нека е кюскане...поне не сме селски биячи да удряме без топка съперниците си,нали :lol:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 07 авг 2011 00:56

6:0 според мен е мача :roll:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 07 авг 2011 00:59

ShooterMan написа:
Меси,просто ти давам снимки,за да се спрат глупостите с терена.Той е перфектен.Не е Ноу Камп,но със сигурност е по-добър от този в Търнава доколкото видях и не съм чул да се оплаквате от него,а също не е по-зле от вашия.Така,че каквото имате да показвате футболно-ще имате възможност.Рендетата от които ревете - Димов,Дяков,Тиаго - нито един не е останал в Черно Море....

Не са никакви глупости критиките към терена. Доколкото знам, на него не му е правен никакъв "ремонт" , както стана с Герена и както се случва сега в Разград, така че само с валиране и поддържане на тревата (което не е кой знае колко трудно по това време на годината) няма как да убедите някой, че теренът ви е оправен. Може да е по-добре от обикновено, но и дума не може да става за сравнение с Герена и Търнава.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 07 авг 2011 01:02

ShooterMan написа:В единия случай се наложи да биете 2 бързи измислени дузпи до 20 минута и да ни бъде изгонен играч за неправилно дишане....дано не се повтаря подобен сценарий,защото ако се биеш в гърдите с онази скандална победа значи сте направо жалки :lol:.Отдавна съм минал осми клас и за разлика от Гонзо дипломите ми не са купени :lol: .Не знам как можем да свикнем с бетонджийско кюскане на Филипс Арена,Луиджи Ферарис,Готлиб Даймлер Щадион...или дори пресния пример с мачовете на ултрамодерния стадион в Кишинев където скрихме топката на шампиона им...но щом казваш,нека е кюскане...поне не сме селски биячи да удряме без топка съперниците си,нали :lol:

Ама разбира се - щом е дузпа за ЛЕВСКИ задължително е измислена. В правилата на ФИФА пише за нашия отбор дузпите са забранени. И очевидно си кадър от Министерство на образованието и знаеш кой каква диплома има и кога си я е купил. Я кажи за Радуканов - какво и кога е завършил щом си толкова наясно? А от 6-7 мача които съм гледал на твоя отбор от миналия сезон, то тактиката бе константна по смисъл и съдържание. Това за Готлиб-Даймлер май беше доста по отдавна...
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 авг 2011 01:06

Не знам как,но дузпите които вие биете срещу нас на всички повторения са 100% измислени,100% скандални,100% променят изхода от мачовете.Аз пък не знам има ли такова правило вие всеки мач да биете дузпа :lol: .Явно сте големи връзкари там в УЕФА и директивата е - дузпа всеки мач :lol:

ПС:Как да не знам кой каква диплома има бе?Аз 4 години съм бил състудент с Гонзо в ТУ Габрово бе,на една банка седяхме,човека не пропускаше нито една лекция,инженер та дрънка :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 07 авг 2011 01:09

ShooterMan написа:В единия случай се наложи да биете 2 бързи измислени дузпи до 20 минута и да ни бъде изгонен играч за неправилно дишане....дано не се повтаря подобен сценарий,защото ако се биеш в гърдите с онази скандална победа значи сте направо жалки :lol:.Отдавна съм минал осми клас и за разлика от Гонзо дипломите ми не са купени :lol: .Не знам как можем да свикнем с бетонджийско кюскане на Филипс Арена,Луиджи Ферарис,Готлиб Даймлер Щадион...или дори пресния пример с мачовете на ултрамодерния стадион в Кишинев където скрихме топката на шампиона им...но щом казваш,нека е кюскане...поне не сме селски биячи да удряме без топка съперниците си,нали :lol:

Айде, виждаш ли сега кой говори клишета ;)
Танко Дяков го изгониха за спиране на голов удар с ръка, а тези, които се бият със скандална победа сте именно вие с онова 4:1 - лебедовате песен на Димо Момиров ;)
Колкото до примерите, които си дал - гледах мача на Филипс Арена и там нещата бяха на принципа "грабвайте телата", но срещу такъв съперник е разбираемо, пък и евромачовете са по-различни от родната действителност. По тази логика аз мога да ти изброя няколко успешни наши мачове в Европа и да те попитам и там ли биехме с " 2 бързи измислени дузпи до 20 минута и изгонен играч за неправилно дишане" и така до безкрай.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 07 авг 2011 01:17

ShooterMan написа:Не знам как,но дузпите които вие биете срещу нас на всички повторения са 100% измислени,100% скандални,100% променят изхода от мачовете.Аз пък не знам има ли такова правило вие всеки мач да биете дузпа :lol: .Явно сте големи връзкари там в УЕФА и директивата е - дузпа всеки мач :lol:

ПС:Как да не знам кой каква диплома има бе?Аз 4 години съм бил състудент с Гонзо в ТУ Габрово бе,на една банка седяхме,човека не пропускаше нито една лекция,инженер та дрънка :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

След като очевидно си пристрастна страна, то е нормално да определяш всички дузпи срещу Черно море за скандални и измислени. То и в затвора всички са невиннни. Реалността обач е съвсем друга и ако не искаш да я приемеш това си е твой проблем. Персоналните обиди към нашия треньор пък едва ли ще трогнат някого. Даже напротив - проявено уважение е много по стойностен аргумент. Но за теб това едва ли има значение...
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Върни се в “Черно море”