Помогнете ми да убедим Wesley Sneijder да остане в Интер
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Помогнете ми да убедим Wesley Sneijder да остане в Интер
Въшкар с кво си допринесъл ти за Интер бе? С тва, че си пил ракийка и си хапвал мезенце пред телевизора, докато истинските му фенове са драли гърло? Аре бегай в Италия като си толкова запален да гледаш неподкупното Италианско първенство. Смешник.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
mtaraduda написа:Въшкар с кво си допринесъл ти за Интер бе? С тва, че си пил ракийка и си хапвал мезенце пред телевизора, докато истинските му фенове са драли гърло? Аре бегай в Италия като си толкова запален да гледаш неподкупното Италианско първенство. Смешник.
Много па знаеш ти какво съм правил и къде съм бил по време на мачовете

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Cesc Fabregas написа:mtaraduda написа:Въшкар с кво си допринесъл ти за Интер бе? С тва, че си пил ракийка и си хапвал мезенце пред телевизора, докато истинските му фенове са драли гърло? Аре бегай в Италия като си толкова запален да гледаш неподкупното Италианско първенство. Смешник.
Много па знаеш ти какво съм правил и къде съм бил по време на мачовете![]()
![]()
![]()
Едно е ясно - не си бил на стадиона, за да си подкрепиш отбора. Приноса ти към уж "отбора на сърцето ти" е една голяма, хубава кръгла НУЛА - 0.
Снайдер преди броени минути ми прати СМС в него пише: Няма да напускам в посока Манчестър.Приел е нечовешка оферта от Нортхямптън и нямалко как да им откаже .. 

Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид
YNWA
YNWA
За твое сведение доколкото знам колегата Сеск е бил на мача на Интер - Рома за суперкупата на Италия или се бъркам ?.. 

Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид
YNWA
YNWA
Nightfate написа:За твое сведение доколкото знам колегата Сеск е бил на мача на Интер - Рома за суперкупата на Италия или се бъркам ?..
Ако е така съм готов да се извиня само и единствено на него. И все пак 1 мач

- Cesc Fabregas
- Контакти:
Nightfate написа:За твое сведение доколкото знам колегата Сеск е бил на мача на Интер - Рома за суперкупата на Италия или се бъркам ?..
Да, точно така. Мерси, че поясни от мое име

mtaraduda написа:Nightfate написа:За твое сведение доколкото знам колегата Сеск е бил на мача на Интер - Рома за суперкупата на Италия или се бъркам ?..
Ако е така съм готов да се извиня само и единствено на него.
няма проблем, няма за какво да се извиняваш

Досега нямах възможност, но понеже вече имам оттук нататък ще бъда на по 3-4 мача на година на Меаца. Наистина един мач засега не е много, нищо не казвам. Например след няколко дни ще ходя на тренировката и тн. Не е като само да стоя пред телевизора и да си пия ракията, нали?

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Снайдер не е чак толкова интересен футболист, а още повече няма човешки качества. Така че нищо чудно да отиде и в Анжи Махачкала ако има оферта.
Майната му! Да прави каквото иска!
Накрая един апел - не го взимайте това толкова навътре сякаш ви зависи живота. Има много по - важни неща.
Майната му! Да прави каквото иска!
Накрая един апел - не го взимайте това толкова навътре сякаш ви зависи живота. Има много по - важни неща.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
daniel875 написа:Снайдер не е чак толкова интересен футболист, а още повече няма човешки качества. Така че нищо чудно да отиде и в Анжи Махачкала ако има оферта.
Гледам се знаете със Снайдер, бая си го опознал, че чак и да знаеш какви човешки качества има. Може ли да ми уредиш я тениска, я автограф?

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Cesc Fabregas написа:daniel875 написа:Снайдер не е чак толкова интересен футболист, а още повече няма човешки качества. Така че нищо чудно да отиде и в Анжи Махачкала ако има оферта.
Гледам се знаете със Снайдер, бая си го опознал, че чак и да знаеш какви човешки качества има. Може ли да ми уредиш я тениска, я автограф?
Може. Ще му звънна на мобилния.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!