Литекс - Висла Краков 1:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Re: Литекс - Висла Краков - 26.07 / 20:30

Мнениеот iliyan79 » 23 юли 2011 12:33

Нека кажа на тези койито не знаят !!!! Барселона, Тотнъм ,Ливерпул не успяха да победят Висла миналата година в Полша ! Така че,ако Литекс не Постигне Добър резУлтат в Ловеч,ВСИЧКО СВЪРШВА!!!

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 23 юли 2011 12:36

Успех на Литекс,мого бих се радвал ако продължат напред! И стегнете се поне за домъкинството да се опитате да им направите малко атмосфера на вашите момчета ,че в Краков кво ги чака не ми се мисли!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 23 юли 2011 12:39

iliyan79 написа:Нека кажа на тези койито не знаят !!!! Барселона, Тотнъм ,Ливерпул не успяха да победят Висла миналата година в Полша ! Така че,ако Литекс не Постигне Добър резУлтат в Ловеч,ВСИЧКО СВЪРШВА!!!

И каво са играли тези отори с Висла :shock: Спаринги? В Европа Висла отпадна в 3кв. кръг на ЛЕ от Карабах като Азерите успяха да бият и в Полша, и в Азербайджан! :)
Вярно е, че след този провал вдигнаха класата на отбора станаха шампиони и сега са много по-силни от миналата година, но говориш небивалици :!: ;)
http://vbox7.com/play:e5943d43
http://www.youtube.com/watch?v=Fh-pSq0vVgM
Ето ги последните им 2 мача в Европа миналата година с уговорката, че след това взеха доста класни чужденци сре които и Цветан Генков разбирасе! ;)
Като гледам клипчетата Азерите са играли много добре тактически и технически, и то насред Полша! Май има какво да взаимстваме от играта им там :)
Последна промяна от runnersa на 23 юли 2011 13:02, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 юли 2011 12:41

iliyan79 написа:Фен съм на Литекс !!! Но, мисля че тборът ми няма да се справи с Висла....Пречините са няколко,Висла е отбор който играе по един и същ начин както Жилина и Дебрецен! Аз лично си мисля че, Литекс миналата година със наличието на Ивелин Попов и Дока беше по силен и въпреки това не успя да елеминира тези два съперника! Така че, всичко е ясно! Всичко ще се реши в Ловеч....Ако не направим добър резултат сме до тук,в Полша загубата е сигурна! Трябва да си решим мача още В Ловеч и това е....Първите 20 мин. трябва да сме като пчели,и докато Висла не се усети да вкараме първи гол! Ако вкарат те първи,мнго трудно ще се завземем! Познавайки добре Литекс. Светослав тодоров е по добре да влиза като резерва! По ефективен е тогава! А ето го и стартовия састав според мен! 1.БАЛИВЕИРА 2.БОДУРОВ 3.НИКОЛОВ 4.ЗАНЕВ 5.БЕРБЕРОВИЧ 6.ЕЛЕНКОВИЧ 7.ЯНЕВ 8.ТОМ. 9.ФЛОРЕС 10.МИАРЕШМА 11.ЦВЕТАНОВ

Като гледам, че й имената на футболистите не знаеш си ми ясен какъв фен си, да не говорим, че миналата година Дока не игра срещу Жилина и Дебрецен, а Ивелин Попов не игра и в двата мача срещу Дебрецен.

Относно мача каквото стане, света няма да свърши, цел номер 1 е да излезем от него със суха мрежа.

На феновете на Левски им желая срещу Спартак лека и убедителна победа преди реваншът им в Търнава, на Локо София въпреки неубедителното представяне също им желая успех срещу Дънди.

runnersa, не се коси, той е фен на Литекс, колкото аз на Черноморец, така че игнорирай го и толкова.
Изображение

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 23 юли 2011 12:45

PFC Litex написа:
iliyan79 написа:Фен съм на Литекс !!! Но, мисля че тборът ми няма да се справи с Висла....Пречините са няколко,Висла е отбор който играе по един и същ начин както Жилина и Дебрецен! Аз лично си мисля че, Литекс миналата година със наличието на Ивелин Попов и Дока беше по силен и въпреки това не успя да елеминира тези два съперника! Така че, всичко е ясно! Всичко ще се реши в Ловеч....Ако не направим добър резултат сме до тук,в Полша загубата е сигурна! Трябва да си решим мача още В Ловеч и това е....Първите 20 мин. трябва да сме като пчели,и докато Висла не се усети да вкараме първи гол! Ако вкарат те първи,мнго трудно ще се завземем! Познавайки добре Литекс. Светослав тодоров е по добре да влиза като резерва! По ефективен е тогава! А ето го и стартовия састав според мен! 1.БАЛИВЕИРА 2.БОДУРОВ 3.НИКОЛОВ 4.ЗАНЕВ 5.БЕРБЕРОВИЧ 6.ЕЛЕНКОВИЧ 7.ЯНЕВ 8.ТОМ. 9.ФЛОРЕС 10.МИАРЕШМА 11.ЦВЕТАНОВ

Като гледам, че й имената на футболистите не знаеш си ми ясен какъв фен си, да не говорим, че миналата година Дока не игра срещу Жилина и Дебрецен, а Ивелин Попов не игра и в двата мача срещу Дебрецен.

Относно мача каквото стане, света няма да свърши, цел номер 1 е да излезем от него със суха мрежа.

На феновете на Левски им желая срещу Спартак лека и убедителна победа преди реваншът им в Търнава, на Локо София въпреки неубедителното представяне също им желая успех срещу Дънди.

runnersa, не се коси, той е фен на Литекс, колкото аз на Черноморец, така че игнорирай го и толкова.

Няма Дънди има Шльонск от Полша :)
Последна промяна от trakia на 23 юли 2011 13:05, променено общо 1 път.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 юли 2011 12:48

Извинявам се за грешката и на идея си нямам защо писах Дънди :lol:
Както и да е, желая успех на Локо. :)
Изображение

Потребителски аватар
Dundy
Контакти:

Мнениеот Dundy » 23 юли 2011 13:06

PFC Litex написа:Извинявам се за грешката и на идея си нямам защо писах Дънди :lol:
Както и да е, желая успех на Локо. :)
сигурно мен имаше в предвид :) :)

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 23 юли 2011 13:45

trakia написа:
PFC Litex написа:

Няма Дънди има Шльонск от Полша :)

Я си гледай работата и не се заяждай!!!! Фен съм на Литекс повече от вас взети всички заедно!!!!!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 23 юли 2011 13:51

Я си гледай работата и не се заяждай!!!! Фен съм на Литекс повече от вас взети всички заедно!!!!![/quote]
И защо тогава си измисли че Висла са играли и дори не са падали от Европейски грандове като всички знаем, че такива мачове не съществуват :o Обикновено Левскарите имат тая тактика - преди мача ни "сплашват" че съперника е на световно ниво, а после казват че са били аматъори :lol:

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 23 юли 2011 13:51

runnersa написа:
iliyan79 написа:Нека кажа на тези койито не знаят !!!! Барселона, Тотнъм ,Ливерпул не успяха да победят Висла миналата година в Полша ! Така че,ако Литекс не Постигне Добър резУлтат в Ловеч,ВСИЧКО СВЪРШВА!!!

И каво са играли тези отори с Висла :shock: Спаринги? В Европа Висла отпадна в 3кв. кръг на ЛЕ от Карабах като Азерите успяха да бият и в Полша, и в Азербайджан! :)
Вярно е, че след този провал вдигнаха класата на отбора станаха шампиони и сега са много по-силни от миналата година, но говориш небивалици :!: ;)
http://vbox7.com/play:e5943d43
http://www.youtube.com/watch?v=Fh-pSq0vVgM
Ето ги последните им 2 мача в Европа миналата година с уговорката, че след това взеха доста класни чужденци сре които и Цветан Генков разбирасе! ;)
Като гледам клипчетата Азерите са играли много добре тактически и технически, и то насред Полша! Май има какво да взаимстваме от играта им там :)

Аве няма да те обеждавам в нищо бе шушлек!!!! Висла-Барса 1;0 и Висла-Тотнъм 1;1.....в барселона Разбира се резолтата е 4;0 за Барса, жокер за малоумни! ВИЩЕ В ВБОХ 7

Върни се в “Литекс”