Има ли място Дарко Тасевски в Левски ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Bully_Blue
Контакти:

Re: Има ли място Дарко Тасевски в Левски ?

Мнениеот Bully_Blue » 16 юли 2011 19:03

Артилериста написа:Абе,Тасевски ви е най-добрия футболист! ;)

За сега най-точния коментар :)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 16 юли 2011 19:08

Дарко Тасевски е най-добрия футболист на Левски. С една дума класа, отличава се от всички, знае кога да подава, как да подава и на кого да подава. Научен футболист от всякъде, такива каквито са не повече от 5% в смешното първенство. Без Тасевски Левски нямаше да спечели повечето от мачовете. Вярно е, че в някой от мачовете играта не му върви, но за това си има обективни причини и няма да се обяснявам на хора, които си нямат и грам разбиране от тази игра, пипали 2-3 пъти топка и ми се правят на стратези. ;)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 17 юли 2011 20:22

Да променим въпроса?Има ли място г-н Иванов в Левски?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 юли 2011 00:28

фифи перото написа:Да променим въпроса?Има ли място г-н Иванов в Левски?

Мнооооу добър въпрос ! ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
bluegabrovo
Контакти:

Мнениеот bluegabrovo » 18 юли 2011 07:03

Дарко е дал много на ЛЕВСКИ.Повечето голове на Гара бяха от пасове на Дарко.Аз мисля че Тасевски има да даде на ЛЕВСКИ още много.Но за това ,трябва Гонзо да го остави на мира,да работи човека спокойно.Защото както гледам от контролите и селекцията може би скоро ще видим .Нова тема във форума /Има ли място Гонзо във ЛЕВСКИ и до кога????Гонзо когато играеше е дал каквото може на сините ,но сега нещо куца нещо не върви.
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 20 юли 2011 18:58

Да,определено и ще е голяма загуба за отбора ,ако го продадем тази година.Друг е въпроса дали ще му се играе на македонеца,защото с новата постройка на Левски ще трябва доста тичане:)

Bobeca
Контакти:

Мнениеот Bobeca » 21 юли 2011 16:36

Класен играч като него винаги има място в Левски, което трябва да защитава с добра моментна форма. Мисля че конкуренцията с Цветков ще му повлияе позитивно както и едно влизане отново в групите. Като обобщение място има, но въпроса е ще има ли трансфер или не... Според Гонзо щом нямаше вчера значи не, но пък Ростов ако правели ще ли да действат след 1 август така че ще поживеем и ще видим.

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 04 авг 2011 15:56

Да има място в Левски!Хайде да не забравяме че и футболистите са хора , а не машини каквито накой път ни се иска да бъдат , все пак всеки в кариерата си има и връх и спадове , да в момента не е в оптимална форма има още какво да направи докато си върне формата , но и това ще стане.Евентуална негова продажба може и ще бъде само в минус на отбора , е за Батков и Баждека ще е в плюс ( за сумата говоря , и за това че най-скъполатения вмомента играч , вече няма да е в отбора) ,но пък ще повлия негативно на отбора , според мен!
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 04 авг 2011 17:52

Bully_Blue написа:Дарко Тасевски е най-добрия футболист на Левски. С една дума класа, отличава се от всички, знае кога да подава, как да подава и на кого да подава. Научен футболист от всякъде, такива каквито са не повече от 5% в смешното първенство. Без Тасевски Левски нямаше да спечели повечето от мачовете. Вярно е, че в някой от мачовете играта не му върви, но за това си има обективни причини и няма да се обяснявам на хора, които си нямат и грам разбиране от тази игра, пипали 2-3 пъти топка и ми се правят на стратези. ;)

+1914 !

[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 05 авг 2011 09:25

Middlesbrough написа:
Bully_Blue написа:Дарко Тасевски е най-добрия футболист на Левски. С една дума класа, отличава се от всички, знае кога да подава, как да подава и на кого да подава. Научен футболист от всякъде, такива каквито са не повече от 5% в смешното първенство. Без Тасевски Левски нямаше да спечели повечето от мачовете. Вярно е, че в някой от мачовете играта не му върви, но за това си има обективни причини и няма да се обяснявам на хора, които си нямат и грам разбиране от тази игра, пипали 2-3 пъти топка и ми се правят на стратези. ;)

+1914 !

+11111111
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Върни се в “Архив”