Грандиозен скандал се завихря около новото попълнение на ЦСКА Жуниор Мораес. Бразилският нападател подписа вчера договор с “червените” за 3 години. Новината дори беше потвърдена официално от сайта на клуба. Новините от Румъния обаче са съвсем други. Босът на Глория Бистрица, бившият клуб на Жуниор Мораес, Жан Пядурану, твърди, че няма как футболистът да има договор с ЦСКА. Негово изказване е публикувано в “Газета Спортурилор”.
Причината е, че футболистът все още няма нужния документ, с който да бъде картотекиран от страна на българския тим. Жуниор Мораес в момента е със спрени състезателни права от Глория Бистрица. Това е така, тъй като румънският клуб съди Металург (Донецк) за трансфера на футболиста. Спорът е отнесен във ФИФА, която ще вземе решение в началото на юли.
“Мораес все още няма зелена карта, нищо не е разрешено, ЦСКА няма как да го картотекира. Те трябва да поискат разрешение от нас. Жуниор Мораес е в Румъния, а не в София”, заяви президентът на Глория Бистрица.
“Трансферът на Жуниор Мораес се превръща в сапунена опера. Въпреки че на юг от Дунав съобщиха, че бразилският футболист е подписал с ЦСКА, Жан Пядурану твърди точно обратното”, пише още румънското издание.
Сагата около бразилеца е заради съдебен спор между Глория Бистрица и Металург (Донецк), на когото румънският тим е продал футболиста през февруари за 1,25 милиона евро. Украинците обаче явно не са платили исканата трансферна цена и от Глория са отнесли случая във ФИФА, с което са спрели състезателните права на Жуниор Мораес. Въпросният футболист е искан от боса на Стяуа Джиджи Бекали, но няма как до го вземе, тъй като все още има съдебен спор и Глория претендира да си го върне. Бекали обаче използва вратичка, при която бразилецът подписва с ЦСКА, а след това “червените” дават под наем играча на Стяуа.
Според мен,няма да го бъде този футболист в ЦСКА.
Иначе,какво мислите зе селекцията на червения велик тим и кои трябва да бъдат титулярните 11 в следващия сезон,след селекцията до сега?
Официална фен-тема на Жуниор Мораес
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
- POPCORN
- Контакти:
Re: Скандал с нов играч на ЦСКА
всеки има право да си говори и пише каквото иска!Щом няма да го бъде, ще трябва да ни покрият разходите и някаква неустойка и да си го взимат!ние се разбираме с металург, не с тех
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
-
- Контакти:
Вземат се пак доста нови играчи,почвам да си мисля на килограм и това ме кара да си мисля,че работата ще се повтори от първия полусезон миналата година.
Доктор Хаус написа:Вземат се пак доста нови играчи,почвам да си мисля на килограм и това ме кара да си мисля,че работата ще се повтори от първия полусезон миналата година.
хайде няма нужда!Вземали сме играчи на килограм...ма ти сериозно ли?
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Зику ,Мораес ,че и Кристиян Пулхач са всичко друго но не е и играчи "на килограм".Утвърдени имена са и ще помогнат с класата и самочувствието си ЦСКА да мачка новия сезон.Бекали заяви ,че щом ги води значи всичко е уредено.
Пак ще ме обвинят, че не съм се радвал достатъчно за това ново попълнение на отбора, но според мен в трансфера му има нещо гнило, и то доста. Тези дето в последно време изпадат в екстаз, да не останат разочаровани накрая. 

-
- Контакти:
Red_Pride написа:Доктор Хаус написа:Вземат се пак доста нови играчи,почвам да си мисля на килограм и това ме кара да си мисля,че работата ще се повтори от първия полусезон миналата година.
хайде няма нужда!Вземали сме играчи на килограм...ма ти сериозно ли?
Ами, Еспозито,Тиеро,Грило,Трекаричи и т.н.,дано не съм прав,че се подсетих за тях с оглед сеганшната секекция.
никои няма право да спира футболист да опражнява професията си ЦСКА ще поиска от ФИФА служебно жълтата карта и ще я пулучи (лео лима и соса бяха по съща та схема ) а стяуа ще го духат точно затова бекали го доведе при нас защото не понася братовчед си собственика на стяуаvolcom написа:Пак ще ме обвинят, че не съм се радвал достатъчно за това ново попълнение на отбора, но според мен в трансфера му има нещо гнило, и то доста. Тези дето в последно време изпадат в екстаз, да не останат разочаровани накрая.

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
- POPCORN
- Контакти:
Доктор Хаус написа:Вземат се пак доста нови играчи,почвам да си мисля на килограм и това ме кара да си мисля,че работата ще се повтори от първия полусезон миналата година.
кой са тия играчи на килограм?Колко играчи сме взели?Зику, Морлес, Словенеца, Карачанаков и другото момче от Сливен!5 човека сме взели!Ние надали ще купуваме повече играчи!Това се прави с цел преди подготовката всичко с трансферите да е ок и да се включат в подготовката, а не когато свърши да купим някой ирач!Още повече траснферният прозорец е до 31 август!Ние от сега нататака ще продаваме играчи само, няма да купуваме, поне аз мисля така!Значи Сашо го продадохме, сега Аклуаро отива в Карлсруе, после махаме трекаричи и коста янев.най-вероятно и марко ще го продадем, а нищо чудно и Спас !Така че взимаме 5, а махаме 7-8!И да ти кажа, това не са играчи на килограм нито един от тях!Тези момчета са млади има бъдеще пред тях, особенно момчетата от Пирин!
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- цска е оТбора
Тази информация е от Румънския еквивалент на спортлайн, а освен това Румънците преписват от нешите сайтове и утре ще излязат с друга новина! Ето ви истинската информация http://pfkcska.sportal.bg/bg/article:1904
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”