Янис Зику- перла в короната на ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Re: Янис Зику- перла в короната на ЦСКА !

Мнениеот bekono » 15 юни 2011 20:47

CSKAr4eto0 написа:
k_oleto написа:за схемата:

Караджов

Бандаловски---------- Стоянов------------ Попов----------- Трифонов

-----------------------------Янчев------------------------------------------------

------Нелсън---------------Маркиньос------------------------- Делев---------------------------

-----------------------------------Зику-----------------------------------------------
--------------------------------Платини--------------------------------------------------------------

Конкуренция - така се ражда истината

A защо не Адемар на мястото на Трифонов и Галчев лека полека да взема мястото на Тошката ;)

За Адемар съм съгласен, но Тошко Янчев е сърцето на тима. Малко тая схема ми се струва много атакуваща, ако русия се върне да играе централен със Коце няма да има проблеми, но Апата малко ме съмнява как ще се оправи като няма кой да го подсигури. Все пак Радуканов ще каже какво става :)
Но определено тази схема изглежда добре.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 15 юни 2011 23:59

bekono написа:
CSKAr4eto0 написа:
k_oleto написа:за схемата:

Караджов

Бандаловски---------- Стоянов------------ Попов----------- Трифонов

-----------------------------Янчев------------------------------------------------

------Нелсън---------------Маркиньос------------------------- Делев---------------------------

-----------------------------------Зику-----------------------------------------------
--------------------------------Платини--------------------------------------------------------------

Конкуренция - така се ражда истината

И моето мнение е че на мястото на Трифонов, който разочарова с представянето си през първенството, трябва да играе бразилеца Адемар. Също като вас и аз не мога да преценя коя е най-правилната двойка зад Зику ( Маркиньос ,Галчев или големия Тошко Янчев) ,но най важното е Радуканов да може да прецени спрямо дадения противник най-точните и печеливши схема на игра и единадесеторка. ;) :)

Зику е страхотен футболист с безспорни качества. Не знам дали някога е играл такъв чужденец плеймеикър в България с подобни качества ... гледал съм го Зику в много мачове и просто когато един футболист разбира играта, има поглед върху нея и на футболен език "пипа топката" то си личи и от Луната(превърна се в основен и незаменим футболист в националния отбор на Румъния),а на всичкото отгоре е и топ реализатор в първенството на Румъния при положение,че силата му е в граденето на играта и е истински маистор на головия пас .... Дано наистина привлечем този страхотен футболист и да успее бурзо да се адаптира.Ако не продадем основните си футболисти и Зику подпише с нас, то съм сигурен в 32 ни титла !
catch me ... if you can !

gembala
Контакти:

Мнениеот gembala » 16 юни 2011 10:27

Като се купят световно неизвестни играчи, то тогава всички "треньори" тук, започват да мрънкат: "Каква Европа, какъв шампион с тези играчи? Стиснати са собствениците..." и т.н. Когато се привлекат доказани и класни играчи, то пак същите "треньори", започват: " Не ни трябва такъв, може да е лигав, няма да му тръгне, ще взриви отбора..." и т.н. Ами хайде господа "треньори", да се ориентирате най-накрая само в една посока и ако не давате два лева, то поне да кажем едно браво на тези, които дават милиони,опитвайки се да направят нещо истинско в отбора... Само нека да не избързваме, защото, какво ще стане, само Бог знае?

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 16 юни 2011 15:03

http://www.youtube.com/watch?v=izVWEcG-CxA-скоро ще избухне........:)
Още те държи:)...Болест е...

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 16 юни 2011 15:07

на 21 г. Делев е по добър по показатели от всички бълг футболисти за възраста си... дори повече от гениалния ляв Стоичков и гунди...
Още те държи:)...Болест е...

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 юни 2011 15:39

от stussy на 16 Юни 2011 15:03

http://www.youtube.com/watch?v=izVWEcG-CxA-скоро ще избухне........

Клипа е супер.Дано момчето има късмет и да се опази от контузии!Има блестящо бъдеще.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 16 юни 2011 17:36

Започвам да си мисля, че Делев и Маркиньос са пред трансфер. Иначе няма смисъл да взимаме новия бразилец и момчето от Славения. Ясно е, че Зику ще играе зад Платини, но за двете крила конкуренцията е страшна. Там ще се борят Нелсън, новите от Пирин и идващите чужденци. Не знам, как ще се оправи Радуканов с толкова нови играчи и дали идват по негово желание?

Потребителски аватар
cska-1948
Контакти:

Мнениеот cska-1948 » 16 юни 2011 21:58

Ако се представи добре СУПЕР, но според мен той трябва да ни е последния трансфер за това лято. Нека пуснат и малко юноши и да оставят и старите играчи. Почвам да се дразня всяка година ЦСКА се появява с нови 11.
Иначе УСПЕХ на момчето !!!
31 пъти шампион на България, носител на 11 Купи на България, 13 Купи на Съветската армия и 3 Суперкупи на България за 1989, 2006, 2008 и 2011 г., 2 пъти полуфиналист за КЕШ и веднъж полуфиналист на КНК. ТОВА Е ЦСКА

Потребителски аватар
Phoenix^
Контакти:

Мнениеот Phoenix^ » 17 юни 2011 18:45

Този ако го смятаме за "Перла" значи нивото ни е мноооого ниско. Този играч не е нищо особено, нормален за нашите стандарти...

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 18 юни 2011 09:04

Темата не е ли за Зику ? Какъвто и да е румънеца - не е редно в темата за него да си пишем за Гара Иванов и Георги Дембеле. Това са двама свръх естествени хора. Единия игра 1 сезон в Левски и вече стана човека - отбор и син бог., а другия .......оооо, другия - Левски просто е негов. Даже Иванов щял да си сменя фамилията на Иванов1914

Та........май Маркиньос ще бъде продаден, незнам това дали е добре или не.

Върни се в “Архив”