Никой не се интересува от Националния отбор по футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Никой не се интересува от Националния отбор по футбол

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 юни 2011 18:28

Не, че на никой не му пука ...
Просто по голямата част ще гледат мача с абсолютно безразличие ...

Което незнам, дали е по добре от непукизма ... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 04 юни 2011 18:30

Това не е българският нац. отбор.Това са едни послушковци на БФС.Вече никой не ни брои за живи.Букмейкърите са ни сложили като аутсайдери.Ще ги гледам довечера,но мие пределно ясно ,че сме за никъде с тия футболерчета.Яд ме е само за Марто.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 04 юни 2011 18:36

Предполагам темата е предимно за играчите му и за БФС :lol:

Между другото-много съм доволен от състава за мача.. :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 04 юни 2011 18:40

Лесно е само да се плюе.Вие какво искате от футболисти,които са резерви във Втора дивизия на Русия или играят в нашето първенство?Много ясно,че ако бяха добри футболисти щяха да играят в сериозни клубове.Добър или лош това е българския национален отбор.Но този негативизъм го има открай време.Помня на световното през 1994г как след загубата от Нигерия изкараха футболистите по-черни от дявола.После след европейското в Англия където завършихме с победа,равен и загуба като равния беше с Испания пак изкараха момчетата некадърници.Ваша си работа да правите каквото искате-аз довечера при победа ще се радвам,а при загуба ще ми е тъжно.

Потребителски аватар
-Ицо-
Контакти:

Мнениеот -Ицо- » 04 юни 2011 18:57

На тия дето не им пука - тогава защо изобщо коментирате?Или ви пука повече от колкото ви се иска да признаете, или просто гледате да се изплюете където ви падне.И в двата случая не заслужавате да ви се обръща повече внимание.Относно кой селянин, кой гражданин - това че сте родени в София изобщо не означава че не сте селяци, това е характеристика на душата, не на географското положение.И така, за отбора - според мен състава си е напълно боеспособен и дали ще победят зависи само от тях.Треньора ги е избрал, те ще са, независимо дали ви харесва или не.Изумявам се от хора, които хем реват че все някой казвал на треньора кой да пуска и му се месел в работата, хем и те ходят да му дават акъли.И в крайна сметка ако сте българи и сте фенове ще ви пука.Без значение колко е зле отбора, без значение от кого падаме, защото то това е критерия за любовта към един отбор.Никой не може да ме убеди, че няма да се зарадва ако бием довечера или че няма да му е тегаво ако загубим.Може да не сте на стадиона, дори да не гледате самия мач, само да прочетете или чуете резултата от някой, но нещо във вас трябва да трепне.Ако не - прав ви път, дирете си късмета в някоя друга държава...
"Some folks are wise and some are otherwise"

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 04 юни 2011 19:18

-Ицо- написа:На тия дето не им пука - тогава защо изобщо коментирате?Или ви пука повече от колкото ви се иска да признаете, или просто гледате да се изплюете където ви падне.И в двата случая не заслужавате да ви се обръща повече внимание.Относно кой селянин, кой гражданин - това че сте родени в София изобщо не означава че не сте селяци, това е характеристика на душата, не на географското положение.И така, за отбора - според мен състава си е напълно боеспособен и дали ще победят зависи само от тях.Треньора ги е избрал, те ще са, независимо дали ви харесва или не.Изумявам се от хора, които хем реват че все някой казвал на треньора кой да пуска и му се месел в работата, хем и те ходят да му дават акъли.И в крайна сметка ако сте българи и сте фенове ще ви пука.Без значение колко е зле отбора, без значение от кого падаме, защото то това е критерия за любовта към един отбор.Никой не може да ме убеди, че няма да се зарадва ако бием довечера или че няма да му е тегаво ако загубим.Може да не сте на стадиона, дори да не гледате самия мач, само да прочетете или чуете резултата от някой, но нещо във вас трябва да трепне.Ако не - прав ви път, дирете си късмета в някоя друга държава...

Не знаеш как чакам тоя момент, колкото по-скоро дойде, толкова по-добре :)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 04 юни 2011 19:31

Националния отбор е огледало на управлението във футбола у нас. Не само в БФС, ами и в клубовете.
Футболът в Абсурдистан (България) е почти на дъното на блатото.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Re: Никой не го е.е за националния

Мнениеот sslevski » 04 юни 2011 22:20

hristo1306 написа:
ralimavridov написа:Нямой да ми обясни с какво е заслужил И.Иванов да е титуляр в този мач? :evil:

кой искаш Милиев ли ???

Е виждам с розовите сме много добре.
Какво искаш да кажеш че нито един от Левски не е заслужил ли????
Срамота е

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 04 юни 2011 22:23

Labros написа:Националния отбор е огледало на управлението във футбола у нас. Не само в БФС, ами и в клубовете.
Футболът в Абсурдистан (България) е почти на дъното на блатото.

Айде пак някой друг е виновен.На крива ракета знаеш какво и пречи.Не ми ги разправяй тия плюс това да няма нито един повикан от Левски.Е това вече е срамота...........
Прав е човека с какво Иван Иванов е повече заслужил или Маркиньос да не говорим за Янев.Затова и национала е пълен смях

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 04 юни 2011 22:45

Специалистите,защо няма тема за мача?
Нали много се вълнувате? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Национален отбор”