Локомотивците надъхват отбора от петък

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
DenK@7a
Контакти:

Re: Локомотивците надъхват отбора от петък

Мнениеот DenK@7a » 26 май 2011 21:37

Lokofanatic написа:
Lyubaka01 написа:
Извинявам се, тук грешката е моя. Капацитетът му е почти 19 хиляди. Добре, и така да е. Въпросът ми е, вие ще може ли да докарате толкова хора в Бургас?

Не, няма да можем. Сега осмислих ли съществуванието ти?
Айде отивай да гледаш Сънчо, че мама няма да ти даде стотинки за вафла...

Много си зле бе момче.... аз съм пълнолетен (от скоро), така че приказките ти за това колко съм малък се обезсмислят. Гледай си 20-те човека там... ;)!

Като цяло адски много дразните с тия 20 човека и то на фона на това колко трагична като цяло е посещаемостта на цялата А група...

Изображение

За миналия сезон:
Локо Пд 2453
Локо София 1567

С тези има няма 1000 човека повече ли се гордееш толкова...мисля че е просто смешно...

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 26 май 2011 21:42

Ако се гледаха публиките и тяхната бройка и вярност, Ботев (Пловдив), Локо (Пд) и Берое щяха да са винаги в тройката, само че нещата стоят другояче ;)
Изображение

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 26 май 2011 22:18

Lokofanatic написа:
Lyubaka01 написа:
Извинявам се, тук грешката е моя. Капацитетът му е почти 19 хиляди. Добре, и така да е. Въпросът ми е, вие ще може ли да докарате толкова хора в Бургас?

Много си зле бе момче.... аз съм пълнолетен (от скоро), така че приказките ти за това колко съм малък се обезсмислят. Гледай си 20-те човека там... ;)!

Йййййййййй, браво! Сигурно и бира си опитвал вече!!! И как е?
Смешко, когато аз съм бил пълнолетен, ти си бил сексуален блян в очите на баща ти...
Щом си пълнолетен, вече и на дискотека можеш сам да ходиш. Ама ако мама даде парички... Пък може и някой лев за екскурзия до Кюстендил да има, че даже и за билет за турнето на Планета с на осеменителя ханъмите...

Потребителски аватар
Lokofanatic

Мнениеот Lokofanatic » 26 май 2011 22:46

Lokofanatic написа:
Lyubaka01 написа:
Извинявам се, тук грешката е моя. Капацитетът му е почти

Йййййййййй, браво! Сигурно и бира си опитвал вече!!! И как е?
Смешко, когато аз съм бил пълнолетен, ти си бил сексуален блян в очите на баща ти...
Щом си пълнолетен, вече и на дискотека можеш сам да ходиш. Ама ако мама даде парички... Пък може и някой лев за екскурзия до Кюстендил да има, че даже и за билет за турнето на Планета с на осеменителя ханъмите...

Виж ся мойто момиче ;). Аз съм спортист и не пия, не пуша, не взимам наркотици, за разлика от теб ;). Приоритет в момента ми е спорта и националния отбор ;). Така, че гордей се с това, че си някакъв дърт пропаднал алкохолик от работнически квартал в София, аз имам успехи, с които да се гордея ;).

Потребителски аватар
Lokofanatic

Мнениеот Lokofanatic » 26 май 2011 22:48

Lokofanatic написа:
Lyubaka01 написа:

Като цяло адски много дразните с тия 20 човека и то на фона на това колко трагична като цяло е посещаемостта на цялата А група...

Изображение

За миналия сезон:
Локо Пд 2453
Локо София 1567

С тези има няма 1000 човека повече ли се гордееш толкова...мисля че е просто смешно...[/quote]

Тая посещаемост знаеш ли къде можеш да си я завреш? Само последните ни два мача от миналия сезон срещу вас и Литекс имахме по 10 хиляди. Питай някой от 20-те ви фена, които дойдоха в Пловдив последния кръг, когато ви бихме 2:1 и те ще ти разкажат за препълнения стадион. Така, че тая посещаемост можеш само да си избършиш трибуквието с нея ;).

Потребителски аватар
DenK@7a
Контакти:

Мнениеот DenK@7a » 26 май 2011 23:12

Приятел..хората са видели, прочели, сметнали и са направили статистика. Нито аз съм ви бил на мачовете, нито ти на нашите. Колкото е обективна статистиката за вас, толкова и за нас ;)
А за алкохолиците и наркоманите...по-полека с определенията, не всички по стадионите са такива, най-малко на нашия !

Потребителски аватар
Lokofanatic

Мнениеот Lokofanatic » 26 май 2011 23:20

DenK@7a написа:Приятел..хората са видели, прочели, сметнали и са направили статистика. Нито аз съм ви бил на мачовете, нито ти на нашите. Колкото е обективна статистиката за вас, толкова и за нас ;)
А за алкохолиците и наркоманите...по-полека с определенията, не всички по стадионите са такива, най-малко на нашия !

Приятел, докато не сложат преброителни системи на всеки стадион, никой не може да каже каква е посещаемостта ;). Всеки смята "на око" ;).

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 27 май 2011 04:49

Еха...дойде и тоя ден, фен на Велбъжд да ни казва кой какво заслужавал. :lol:

Само да ти кажа приятел, че вашата "фенска" маса не може и на малкия пръст на Ботев и на Нафтата да стъпи.Берое и Локо ПД са си със селски манталитет.Такива сте си били, такива ще си останете.

А и за размерите на публиката има един важен фактор, който вие, верните на ПФК Левски... пардон на Локомотив ПД....извинявай-Велбъжд, или както там се казвате и на каквото се кефите, все забравяте.

Локомотив София и Славия( в случай, че по география са те пуснали по милост) са от София, откъдето са и Левски и ЦСКА.Гарантирам ти, че ако утре се преместят Левски и ЦСКА при вас ще останете по-малко и от нас. :lol:

Но ще ви пожелая успех.Дано биете, че иначе няма да ми е сладко четвъртото място така.... :lol:
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 27 май 2011 08:20

Виж ся мойто момиче . Аз съм спортист и не пия, не пуша, не взимам наркотици, за разлика от теб . Приоритет в момента ми е спорта и националния отбор . Така, че гордей се с това, че си някакъв дърт пропаднал алкохолик от работнически квартал в София, аз имам успехи, с които да се гордея .

Това че си спортист и не пиеш и не пушиш е похвално-съвсем сериозно ти го казвам. За съжаление такива като тебе сред подрастващите са наистина малко, така че искрено ти пожелавам успех...
За "мойто момиче", пушенето, наркотиците и "дъртия, пропаднал алкохолик"не искам да го коментирам-има няколко човека в тоя форум, които ме познават-те биха могли да ме коментират-на тебе ти е твърде малка пишката за такива работи-нито си ми на акъла, нито си ми на годините, нито си ми на парите за да го правиш. За постижения-ще е хубаво да си говорим след 15години примерно, когато твоята спортна кариера ще е към края си, а моята(не-спортна) тепърва ще е в разцвета си...
За "работническия квартал в София"-за разлика от вас, които явно сте концентрирани в един квартал(да не коментираме кой точно), локомотивците в София не сме само в Надежда.
Та така-повече не смятам да ти обръщам внимание, просто не го заслужаваш. Пък ти продължавай със спорта и здравословния живот.

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 27 май 2011 09:39

Пълнолетния :lol: това дето не ти изнася ти си го заври, а за това колко си читав говори достатъчно че 1/2 от мненията са ти в нашия форум.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Върни се в “Локо София”