Какво мислите за боя пред джамията?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Какво мислите за боя пред джамията?
Европейският съюз е основан на основата на ХРИСТИЯНДЕМОКРАТИЧЕСКИ ценности,което автоматично изключва дупещите се и тонколоните на минарето в центъра на столицата на държава,членка на съюза
Ако ми посочите в столицата на коя държава,членка на ЕС го има това,ще ви призная
А не някакви си малоумници да ми разправят че ги било срам
ОТ К'ВО ВИ Е СРАМ БЕ "БЪЛГАРИ"
Да не би в Рим, Лондон,Мадрид,Берлин,Берн(да не изброявам други столици)в петък на обяд си изкарват тонколоните насред центъра и им пее ходжата.Има си мюсолмански държави,там да правят каквото си искат.Аз не съм отишъл там да им налагам моята религия,не искам и те да ми налагат тяхната на територията на ЕС

Последна промяна от CTAHKO на 20 май 2011 19:36, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- obi4am_pirin
- Контакти:
CTAHKO написа:Европейският съюз е основан на основата на ХРИСТИЯНДЕМОКРАТИЧЕСКИ ценности,което автоматично изключва дупещите се и тонколоните на минарето в центъра на столицата на държава,членка на съюза![]()
![]()
Ако ми посочите в столицата на коя държава,членка на ЕС го има това,ще ви призная
Да не би в Рим, Лондон,Мадрид,Берлин,Берн(да не изброявам други столици)в петък на обяд си изкарват тонколоните насред центъра и им пее ходжата.Има си мюзолмански държави,там да правят каквото си искат.Аз не съм отишъл там да им налагам моята религия,не искам и те да ми налагат тяхната на територията на ЕС
![]()
![]()
+1000000
Гледайте Канал3
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
CTAHKO написа:Европейският съюз е основан на основата на ХРИСТИЯНДЕМОКРАТИЧЕСКИ ценности,което автоматично изключва дупещите се и тонколоните на минарето в центъра на столицата на държава,членка на съюза![]()
![]()
Да не би в Рим, Лондон,Мадрид,Берлин,Берн(да не изброявам други столици)в петък на обяд си изкарват тонколоните насред центъра и им пее ходжата.Има си мюзолмански държави,там да правят каквото си искат.Аз не съм отишъл там да им налагам моята религия,не искам и те да ми налагат тяхната на територията на ЕС
![]()
![]()
+3123123
Turkey is not Europe
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]
The highest result of education is tolerance.
Жалко, че тук има много "футболни хулиганчета" с 8-ми клас...
Жалко, че тук има много "футболни хулиганчета" с 8-ми клас...
Кажи, кога е следващия кютек, мразя да пропускам купона!
Между другото, никоя бяла държава не пуска новини по националната си телевизия, на какъвто и да е език, освен на официалния такъв!
Между другото, никоя бяла държава не пуска новини по националната си телевизия, на какъвто и да е език, освен на официалния такъв!
- Right_side
- Контакти:
marmi52 написа:8-)
Пичове, не може ли да спорите без да се обиждате ?
Поздравявам автора на темата, че я пусна, защото определено тя вълнува всички.
Съгласен съм с obi4am_pirin, че Касим Дал е неуспешен и твърде наивен проект на ГЕРБ да разцепят турците.
За 22 години Доган натрупа такава мощ, че разцепление е невъзможно, докато той е жив ....
Етническият мир в България виси на косъм ! Няма начин да има етнически мир в държава на Балканите, в която 3 от етносите почти са се изравнили по брой ...
Рано или късно бомбата ще избухне ! Това е проектирано от тези, които насърчават циганската раждаемост и ненаказуемост. Същите тези пазят Доган и го толерират ...
Те заставят нашите продажни политици да правят всичко това. Парите, властта и безнаказания 22 годишен грабеж е достатъчен подкуп за жалките душици наричани "политици" у нас.
Това не са нашите политици - те са обикновени крадци и изпълнители на волята на така наречения Световен елит.
Етническите сблъсъци в България, за съжаление вече няма как да бъдат избегнати. Те явно влизат в плана за унищожението на България. Вероятно ще бъдат използвани за разпокъсването на териториалната цялост на страната ни.
Тъжно, но напълно логично, ако се замисли човек и погледне реално на нещата ...![]()
Точно така е . Война ще има рано или късно и е крайно време някои хора да си повтарят ,че трябвало да има етническа толерантност , да сме живеели заедно мирно и т.н. Това няма как да стане. Политиците ни какво им наредят - това правят без никакви огризения. А правителството в Анкара счита България още за вилает от Османската империя , даже и го обявява публично.
Българийо, събуди се!!!
Чел ли си някога Библия християнино та ме питаш да ли ходя на църква!Един въпрос и спирам Знаеш ли кой е Мелхиседек!Като християнин трябва да го знаеш!Претендираш за такъв така че отговори ми!
Не, нямам представа кой е Мелхиседек. Не съм чел цялата Библия, само откъси. Да, християнин съм и не съм чувал за тази така важна за християнството личност.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
Тука много сте възгордяли, че сте от ЕС, но сме там по милост.. и точно такива като вас ни срамят и ни отдалечават от ЕС..
Същата работа и в Кърджали,когато феновете на ботев нападнаха турците.Платено на няколко жълти фена(това е публична тайна в Пловдив) от централата на дпс да направят размирици и резултата е озлобяване към нас българите и сплотяване на редиците на дпс-то.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Само да задам един въпрос на тези дето ги било СРАМ
Някой знае ли какво е било първото нещо,което е направил Кемал Ататюрк(забележете че е турчин и мюусулманин при това)когато први преврата и взима властта в Турция

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване