ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - ЦСКА СОФИЯ, СЪБОТА 21/05/18:00ч. ст.ЛОКО

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
irriducibile1936
Контакти:

Re: ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - ЦСКА СОФИЯ, СЪБОТА 21/05/18:00ч. ст.ЛОКО

Мнениеот irriducibile1936 » 19 май 2011 20:22

ай стига сте се плюли. иначе както някой написа по-рано и 4те отбора сме жив та**к. в този мач наште да вземат да покажат най-накрая малко характер и да отупаме цска. поне ако не се класираме, то това ще ни е доста приятен спомен.
NON MOLLARE MAI !

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 19 май 2011 21:53

Пловдив1926 написа:
staria написа:Може и луд да съм, но според мен ЦСКА е естествен наследник на армейският клуб в София от преди войната, а това е точно АС23. Все пак става въпрос само за 2 мача, така че това не променя кой знае колко нещата.

Между АС-23 и ЦСКА има безпорна приемственост.

[offtopic]Извинявам се, че ще съм офф, но това което сте написали и 2мата са абсолютни глупости. Темата за АС е много дискутирана и не е тук мястото отново да се пише, но просто се дразня като една лъжа прокрадва корени и на други места освен в болните чорбарски мозъци. И 2мата знаете кои са били АС -23 и кой цдна. И 2мата знаете какво и защо е станало с първите и въпреки всичко пишетв "ЕСТЕСТВЕН" наследник и "БЕЗСПОРНА" приемственост. Би му мамата. Значи спокойно мога да ви дойда на гости, да избеся и изпозастрелям всичко наред, да се настаня във вашия дом и да се обява за естествен наследник и всичко това е безспорна приемственост.[/offtopic]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 19 май 2011 21:56

zlostar написа:
Пловдив1926 написа:
staria написа:Може и луд да съм, но според мен ЦСКА е естествен наследник на армейският клуб в София от преди войната, а това е точно АС23. Все пак става въпрос само за 2 мача, така че това не променя кой знае колко нещата.

Между АС-23 и ЦСКА има безпорна приемственост.

[offtopic]Извинявам се, че ще съм офф, но това което сте написали и 2мата са абсолютни глупости. Темата за АС е много дискутирана и не е тук мястото отново да се пише, но просто се дразня като една лъжа прокрадва корени и на други места освен в болните чорбарски мозъци. И 2мата знаете кои са били АС -23 и кой цдна. И 2мата знаете какво и защо е станало с първите и въпреки всичко пишетв "ЕСТЕСТВЕН" наследник и "БЕЗСПОРНА" приемственост. Би му мамата. Значи спокойно мога да ви дойда на гости, да избеся и изпозастрелям всичко наред, да се настаня във вашия дом и да се обява за естествен наследник и всичко това е безспорна приемственост.[/offtopic]

Нямам намерение да защитавам историята на ЦСКА по форумите. Въпреки всичко те са наистина БЕЗПОРЕН и ЕСТЕСТВЕН приемник на АС-23 за което име много доказателства. Това, че на вас не ви е угодно е съвсем различен момент.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 19 май 2011 22:02

Като гледах мача ни с Академик вчера и като гледам как играе ЦСКА последните мачове /не съм гледал този с Пирин/,ще ни бъде много трудно в събота.

ПС.Оставете историята настрана.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 19 май 2011 22:07

Пловдив1926 написа:
Нямам намерение да защитавам историята на ЦСКА по форумите. Въпреки всичко те са наистина БЕЗПОРЕН и ЕСТЕСТВЕН приемник на АС-23 за което име много доказателства. Това, че на вас не ви е угодно е съвсем различен момент.

[offtopic]Толко по- жалко за теб. След като убийците са безспорни и естествени наследници на убитите ОК, няма какво повече да се коментира.[/offtopic]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 19 май 2011 22:13

zlostar написа:
Пловдив1926 написа:

[offtopic]Толко по- жалко за теб. След като убийците са безспорни и естествени наследници на убитите ОК, няма какво повече да се коментира.[/offtopic]

Много е лесно да се слагат етикети. Много неща не са били съвсем каквито ви изглеждат сега. Цола Драгойчева не е ли убийца примерно? Има такова нещо наречено ФАКТИ, което е по-стойностно от личните ти усещания за истина обикновено.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

would
Контакти:

Мнениеот would » 19 май 2011 22:14

Надявам се на победа на Локо-то, а и момента за това е подходящ.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 май 2011 22:39

Успех на Локото, би трябвало да бият резервите на ЦСКА ;)
Изображение

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 19 май 2011 22:52

MORSKI написа:Живееш си в твоя свят :lol: Май не си само ти.... За съжаление има такива и наши фенове... Както и да е...
Смятай щом ние сме играели по-слабо, вие сте били титаничен отбор, щом сме пред вас в класирането каква огромна грешка трябва да е станала :lol: Тцттц как стават така нещата :lol: Аре бегай както казваш ти! 8-)
Със здраве, накрая ще видим кой крив , кой прав... Освен, ако не се спукате от оправдания де...

Морски,
Няма как да сте играли по-зле или по-добре - с наш треньор, с половин отбор минал през пловдивски школи и отбори. Напипахте правия път и вие, като софиянци, с минали през Пловдив футболисти правите отбор.
Гледай сега ЦСКА от колко време насам ще излезе без пловдивчани (или минали през града) срещу пловдивски отбор. Двубой Изток-Запад, това ще е мача.
А ти от кои ще си?!? :roll:
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 19 май 2011 22:53

Пловдив1926 написа:Mного е лесно да се слагат етикети. Много неща не са били съвсем каквито ви изглеждат сега. Цола Драгойчева не е ли убийца примерно? Има такова нещо наречено ФАКТИ, което е по-стойностно от личните ти усещания за истина обикновено.

[offtopic]Фактите са ясни. Не знам с кой не си съгласен. Може би, АС-23 не е бил отбора на царските офицери? Може би комунистите - партизани не са били техния вътрешен враг. Може би царски офицери не са убивали комунисти? Може би след това не е имало ответен удар когато се сменя властта? Може би генерал - маьор Димитър Айрянов и генерал - лейтенант не са съдени и осъдени от Народния съд? Може би АС-23 не е клуба ударен най-лошо от комунистите именно заради този си статут на клуб на царските офицери? Може би за първи път името цска се появява извън ссср? Може би днес освен в България, С.Корея, Русия и бившите съветски републики има и на друго място клуб с името цска? Нима на емблемата със не комунистическата звезда, с не комунистическия житен клас не е изписано годината 1948? Може би тази дата не е тотално разграничаване от всичко съществуващо до тогава? За всеки нормално разсъждаващ човек това са достатъчно факти! За съжаление от всичко, което си написал до сега се съмнявам, че си разбрал и една дума от това което аз съм написал.[/offtopic]

Върни се в “Локо Пловдив”