Левски - Литекс - 2:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Левски-Литекс
Вярно е,че Левски надигра Литекс и залсужено би,но спрете да се заяждате с отбора им.Каква е тая злоба? 

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Нашата година ли да е нулева а ! Що да не загубим един мач ? Можем да си го позволим !
Шампионите знаят как
Шампионите знаят как

Reckless написа:Нашата година ли да е нулева а ! Що да не загубим един мач ? Можем да си го позволим !
Шампионите знаят как
Ти сам не знаеш колко си смешен... Ако ги нямаше съдиите(първия полусезон мачовете с Левски, Локо Сф, Славия и т.н и т.н всички в Ловеч, уговорените мачове(визирам този мач с Миньор в Перник и т.н не ми се изброява), вижда се какво представлява отбора на Гриша Ганчев с платената публика, в която само знамената се вижда как се веят, нито се чуват как пеят, нито нищо... Пародия на публика, пародия на отбор, пародия на всичко, което много ясно лъсва в Европа, Гришата не разбра от 3 си опита, че в Шампионска лига с купени титли НЕ СТАВА !!!
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
- blue avalanche
- Контакти:
vaskonti написа:?
От мача очаквам сините да скачат на съдията при всяка ситуация, без значение има или няма основание. Ако не бият очаквам Батков да обвини Литекс, че е купил и този съдия. Също и да напомни, че първенството е честно само и единствено когато Левски е шампион.
Или 0:0 или 2:2 +-1 гол.
Аз,пък,очаквам да се извиниш публично,защото "сините" НЕ СКАЧАХА на съдията!
"Или 0:0 или 2:2 +-1 гол"

Без коментар!
sostenere написа:Reckless написа:Нашата година ли да е нулева а ! Що да не загубим един мач ? Можем да си го позволим !
Шампионите знаят как
Ти сам не знаеш колко си смешен... Ако ги нямаше съдиите(първия полусезон мачовете с Левски, Локо Сф, Славия и т.н и т.н всички в Ловеч, уговорените мачове(визирам този мач с Миньор в Перник и т.н не ми се изброява), вижда се какво представлява отбора на Гриша Ганчев с платената публика, в която само знамената се вижда как се веят, нито се чуват как пеят, нито нищо... Пародия на публика, пародия на отбор, пародия на всичко, което много ясно лъсва в Европа, Гришата не разбра от 3 си опита, че в Шампионска лига с купени титли НЕ СТАВА !!!
Това кой го казва ? Аааа ти ли ? Добре ! Хахахахаха !
Аз пък ти казвам:
Добре,че съдиите са с вас, че досега щяхте да се борите за 8-мото място в първенството !
Калъфка racing !
Забранено ли е отбор в течение на шампионата да му пада формата по стечение на редица обстоятелства?
Днес играхме с футболист който не е стъпвал на терена от декември миналата година и му липсва игрова практика, играхме без Том, а без Сандро играем цяла пролет, да виждаш някой от нас да се оплаква?
Днес играхме с футболист който не е стъпвал на терена от декември миналата година и му липсва игрова практика, играхме без Том, а без Сандро играем цяла пролет, да виждаш някой от нас да се оплаква?

Deluxx написа:shotgun blues написа:има тема
победа за ЛЕВСКИ
Няма тема за мача в форума на ЛитексОчаквам Литекс да не загуби тоя мач.Според мен Любо Пенев има шансове да бие с 1-2 на Герена!
Всеки има шансове да бие на Герена.Ние не сме извънземни.
СПУКАНОГЪРНЕ
- batmanlevski
- Контакти:
литекс доказа,че досега е играл в уговорени мачове с подкупени съдий,в първия мач в който не можаха да подкупят съдята загубата е налице.затова в Европа отпадат винаги първи !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Честита им победа на Левски,явно с един спечелен мач срещу Литекс се става "морален шампион"
Миналата година Пирин сигурно са били "морален мега шампион". Може да се поздравите с тази награда:

Много сте надъхани за Европа вие,но след продажбата на Дембеле и Тасевски + ръководството на Гонзо ще ядете кокала

Много сте надъхани за Европа вие,но след продажбата на Дембеле и Тасевски + ръководството на Гонзо ще ядете кокала
- ralka_levskarka
- Контакти:
Reckless написа:sostenere написа:Reckless написа:Нашата година ли да е нулева а ! Що да не загубим един мач ? Можем да си го позволим !
Шампионите знаят как
Това кой го казва ? Аааа ти ли ? Добре ! Хахахахаха !
Аз пък ти казвам:
Добре,че съдиите са с вас, че досега щяхте да се борите за 8-мото място в първенството !
Калъфка racing !
В Европа ясно се видя кой от отборите е с бил с иговорени мачове. Ако бяхте толкова добри щяхте да вземете поне точица а вие какво нищо, еми ей тфа е, вие излязохте с нищо Левски излязоха със цели 7 точки

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]