XXVI кръг - Сливен-СЛАВИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Re: XXVI кръг - Сливен-СЛАВИЯ

Мнениеот pesho_1913 » 08 май 2011 21:34

Браво, Велев! Продължавай в същия дух :evil:
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
SLAVMASTER
Контакти:

Мнениеот SLAVMASTER » 08 май 2011 22:17

Днес Славия бе надиграна категорично,ако ние имаме оправдание че футболистите ни са деца,за вашите незнам......цяла седмица тук четох какви ли не съмнения,днес се видя че мача си беше истински....

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 08 май 2011 23:10

Хахахахаха, какви съмнения пак бе хора, :shock: мач не се урежда в края на второто полувреме, с наше изравняване в последните минути. :shock: Браво на младежите на Сливен, но да се говори за някакво тотално надиграване, освен в определени моменти е абсурдно. Просто и двата отбора, а и повечето отбори в България са достатъчно зле, за да може да се очаква някаква супер продукция.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
SLAVMASTER
Контакти:

Мнениеот SLAVMASTER » 09 май 2011 10:44

колега,аз не съм заблуден фен,до голяма степен съм съгласен с теб,общия слаб фон на отборите,но ме съмнява да си бил на стадиона и да имаш реална представа от двубоя....по общи удари,удари в вратата,ъглови , и.т.н по всички показатели имахме преимущество,не това е важното особенно за нас,футбола е на голове,Петров определено ви донесе точката в София,в другия който се видя желание за игра бе Божов......
Ако с такива "звезди" с добри заплати играем така..и на нашия стадиона няма да ходи никой......

Върни се в “Славия”