POPCORN написа:Кашчей написа:POPCORN написа:ще дадът пари няма къде да ходят..защото 2012 няма да може да се играят мачове в България, а това ще адски минус за Бойко!Бойко не е глупав!Той знае,че като даде пари на клубовете да си направят хубави стадиони техните фенове, ще оценят това което е направил и на другите избори ще гласуват за него!
Пуканка, дреме ми на дедовия, че стадионът е красавец, ако немам пари да си купя билет за мача!Бате ви Мухобойко е по фанфарите и фойерверките, ама как му се вържете-няма дума по този въпрос.Следващите избори за парламент са след 2 години, та дотогава не виждам как ще се построи и половин стадион у нас, обаче вие, в София, искате хем терен безплатен, хем да е в центъра, хем държавата да го построи, а вие само да се пъчите, като генерал на Гергьовден, без да си мърдате и пръста.
Ами ти като си много отворен ми кажи, кой клуб сам си е постройл стадиона в България?Аз такъв незнам!Ти не искаш да четеш!Ти само говориш и дуднеш!Чети малко преди да се изказваш!Имам чувството ,че не четеш мненията на другите хора и само с ипишеш!Прочети каква е идеята и замисъла на цялата работа и после ми дудни как цялата държава ще е ощетена!
Никой клуб не си го е построил сам.Не знам как е с "Лазур" само.Обаче в Ловеч дали са искали среща с Бойко, за да им отпусне помощ.Там повече работят и по-малко приказват.В Каварна също.В София, най-богатата община, където са съсредоточени най-много привърженици на "грандовете"