Тема: Треньорът на Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
since1926
Контакти:

Re: Анкета: Българин или чужденец да застане начело на Локо (Пд)

Мнениеот since1926 » 18 апр 2011 23:01

child in time написа:Тема 1245 по въпроса! Стига вече ! Който ще става ще става! Коко плаща той решава , а ние само се самонавиваме! Излишен шум който не помага на никого! Който и да стане треньор да работи за добруването на отбора ! Другото е без значение!

Абсолютно ! Коко плаща - Коко ще казва дали Самир, Юнес и прочие ще играят. Проблема е там, че някои хора буквално се влюбиха в Неделчо и не гледат нещата реално... наистина нямаме 1 силен мач с него ама не та не, Неделчо е голям треньор - голяма ама х*й. И според мен е крайно ама наистина крайно време Христо Бонев да се качи горе до Коко Динев и да наблюдава мачовете ни от там.. Защо Коко хубаво беше си наумил човека да смени треньора (когато се заговори за Винтер и други) ама Бонев тогава му наду главата както някога когато ставахме шампиони (бел.ред. когато Жоро Илиев махна Едо, и после пак го върна)... та Коко го послуша явно, прочете и някои друг пост на някои форумен разбирач и от ето как станаха нещата. ОК Коко може да казва ония и тоя да играят ама Неделчо можеше да постъпи като мъж а не да се прави на пу*ка както направи... можеше да застане на пресконференция да речем и да каже или аз ще си редя състава или се махам ! Така правят големите, примера - Моуриньо. Като искаш да си голям трябва да постъпваш като такъв, ама не него му е айляк да си взима парите и да си мълчи като горе споменатия женски полов орган. Не може на мача с Черно море да не пуснеш Витанов да играе цял мач, представете си как щеше да ги мачка на тоя терен, ама не Неделчо пусна Сержиньо (НИЩО ама НИЩО против него) ама той за сух терен не става камо ли за онова блато ! Същата работа и срещу Литекс, можеше да върне Тъча да помага на Самир ама не... Стига с тоя Неделчо той за старши треньор не става тва е !
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 19 апр 2011 09:43

since1926 написа:
child in time написа:Тема 1245 по въпроса! Стига вече ! Който ще става ще става! Коко плаща той решава , а ние само се самонавиваме! Излишен шум който не помага на никого! Който и да стане треньор да работи за добруването на отбора ! Другото е без значение!

Абсолютно ! Коко плаща - Коко ще казва дали Самир, Юнес и прочие ще играят. Проблема е там, че някои хора буквално се влюбиха в Неделчо и не гледат нещата реално... наистина нямаме 1 силен мач с него ама не та не, Неделчо е голям треньор - голяма ама х*й. И според мен е крайно ама наистина крайно време Христо Бонев да се качи горе до Коко Динев и да наблюдава мачовете ни от там.. Защо Коко хубаво беше си наумил човека да смени треньора (когато се заговори за Винтер и други) ама Бонев тогава му наду главата както някога когато ставахме шампиони (бел.ред. когато Жоро Илиев махна Едо, и после пак го върна)... та Коко го послуша явно, прочете и някои друг пост на някои форумен разбирач и от ето как станаха нещата. ОК Коко може да казва ония и тоя да играят ама Неделчо можеше да постъпи като мъж а не да се прави на пу*ка както направи... можеше да застане на пресконференция да речем и да каже или аз ще си редя състава или се махам ! Така правят големите, примера - Моуриньо. Като искаш да си голям трябва да постъпваш като такъв, ама не него му е айляк да си взима парите и да си мълчи като горе споменатия женски полов орган. Не може на мача с Черно море да не пуснеш Витанов да играе цял мач, представете си как щеше да ги мачка на тоя терен, ама не Неделчо пусна Сержиньо (НИЩО ама НИЩО против него) ама той за сух терен не става камо ли за онова блато ! Същата работа и срещу Литекс, можеше да върне Тъча да помага на Самир ама не... Стига с тоя Неделчо той за старши треньор не става тва е !

Ти луд ли си бе, Коко плащал и той щял да каже кой да играе. Като казва кой да играе за какво ни е треньор тогава, само заплата да му плащаме.

Коко трябва само да дава едни пари и да се кефи на резултатите на отбора. Докато не престане да се меси пряко в това кой как и кога ще играе на терена резултатите ще са такива.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
since1926
Контакти:

Мнениеот since1926 » 19 апр 2011 09:48

Пловдив1926 написа:
since1926 написа:

Ти луд ли си бе, Коко плащал и той щял да каже кой да играе. Като казва кой да играе за какво ни е треньор тогава, само заплата да му плащаме.

Коко трябва само да дава едни пари и да се кефи на резултатите на отбора. Докато не престане да се меси пряко в това кой как и кога ще играе на терена резултатите ще са такива.

Иги ми тя заплатата пак той му я плаща бе брат... а ако ще са треньорите пионки като Матушев... и честно да ти кажа не мисля, че ще спре
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 19 апр 2011 10:39

since1926 написа:Иги ми тя заплатата пак той му я плаща бе брат... а ако ще са треньорите пионки като Матушев... и честно да ти кажа не мисля, че ще спре

Не е така! Защото като имаш един треньор, който да си нареди състава, да си направи смените, утре тоя треньор като загуби с Черно Море, Литекс, Славия и Локо София мачове, които трябва да се спечелят го уволняваш и назначаваш друг. А сега тези чисто спортни грешки като са на Коко какво правим? Сменяме пионката Матушев и разни карикатури като Самир, Сержиньо и Драги Коцев пак титуляри? Няма как да бием който и да е в горната половина от таблицата с 8 футболиста и 3 секретарки на терена.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
since1926
Контакти:

Мнениеот since1926 » 19 апр 2011 11:03

Пловдив1926 написа:
since1926 написа:Иги ми тя заплатата пак той му я плаща бе брат... а ако ще са треньорите пионки като Матушев... и честно да ти кажа не мисля, че ще спре

Не е така! Защото като имаш един треньор, който да си нареди състава, да си направи смените, утре тоя треньор като загуби с Черно Море, Литекс, Славия и Локо София мачове, които трябва да се спечелят го уволняваш и назначаваш друг. А сега тези чисто спортни грешки като са на Коко какво правим? Сменяме пионката Матушев и разни карикатури като Самир, Сержиньо и Драги Коцев пак титуляри? Няма как да бием който и да е в горната половина от таблицата с 8 футболиста и 3 секретарки на терена.

Така е прав си, ама е факт, че играем всеки мач с 3-4-ма човека по-малко, и то в повечето случаи не заради Неделчо. Да ОК Матушев не става за старши треньор потретвам го сигурно вече ама той беше човека, който искаше да махне и малкото и голямото Бенджи, но не му бе дадено това е... и все продължавам да си мисля, че Бонев има пръст в тва всичкото...
Изображение

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 19 апр 2011 15:36

since1926 написа:Абсолютно ! Коко плаща - Коко ще казва дали Самир, Юнес и прочие ще играят. Проблема е там, че някои хора буквално се влюбиха в Неделчо и не гледат нещата реално... наистина нямаме 1 силен мач с него ама не та не, Неделчо е голям треньор - голяма ама х*й. И според мен е крайно ама наистина крайно време Христо Бонев да се качи горе до Коко Динев и да наблюдава мачовете ни от там.. Защо Коко хубаво беше си наумил човека да смени треньора (когато се заговори за Винтер и други) ама Бонев тогава му наду главата както някога когато ставахме шампиони (бел.ред. когато Жоро Илиев махна Едо, и после пак го върна)... та Коко го послуша явно, прочете и някои друг пост на някои форумен разбирач и от ето как станаха нещата. ОК Коко може да казва ония и тоя да играят ама Неделчо можеше да постъпи като мъж а не да се прави на пу*ка както направи... можеше да застане на пресконференция да речем и да каже или аз ще си редя състава или се махам ! Така правят големите, примера - Моуриньо. Като искаш да си голям трябва да постъпваш като такъв, ама не него му е айляк да си взима парите и да си мълчи като горе споменатия женски полов орган. Не може на мача с Черно море да не пуснеш Витанов да играе цял мач, представете си как щеше да ги мачка на тоя терен, ама не Неделчо пусна Сержиньо (НИЩО ама НИЩО против него) ама той за сух терен не става камо ли за онова блато ! Същата работа и срещу Литекс, можеше да върне Тъча да помага на Самир ама не... Стига с тоя Неделчо той за старши треньор не става тва е !

Много точно. Напълно подкрепям това мнение!
Изображение

Потребителски аватар
Локомотив1926
Контакти:

Re: Тема: Треньорът на Локомотив Пловдив

Мнениеот Локомотив1926 » 19 апр 2011 18:19

Да върнат Аян Садъков .
[rimg]http://awa.hit.bg/4.png[/rimg] [rimg]http://awa.hit.bg/2.jpg[/rimg][rimg]http://awa.hit.bg/c.png[/rimg][rimg]http://awa.hit.bg/5.png[/rimg][rimg]http://awa.hit.bg/e.png[/rimg]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8TG2aw32e8k[/youtube][/offtopic]
[center]Изображение
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 19 апр 2011 20:21

Не ме интересува кой ще е. Искам да има ясно разграничение на длъжностите - Иван Иванов - старши треньор - да си ги подрежда да прави смени да води отбора, да казва какво му трябва за сезона. Георги Георгиев - скаут, като му каже треньора трябва ми център нападател да му докара 10 варианта, да си хареса най-добрия който най добре ще пасне с отбора. Тошко Тодоров - кондиционен треньор - само щангите и бягането. Николай Николов и още 10 човека - нетехнически - строежи на стадиона, работа с магазина, финансии, договори. Коко Динев - президент - дава пари, седи в най-гъзарското място на стадиона и взима решения на високо ниво - тая година ви давам еди колко си искам да станете шампиони. Примерно.

Не майна Коко да ми реди състава и после Неделчо уволнен. Персонална отговорност за всяка една позиция в този клуб. Защото иначе става колективна вина и персонална безотговорност.

За това тая тема е безсмислена. Който и да е "треньор" ако нещата не се променят кардинално ще гледаме такива игри и разни бездарници като Сержиньо, Драги Коцев, Самир ще разхождат черно-бялото райе за което си даваме живота хората по трибуните.

Потребителски аватар
since1926
Контакти:

Мнениеот since1926 » 20 апр 2011 09:19

Пловдив1926 написа:Не ме интересува кой ще е. Искам да има ясно разграничение на длъжностите - Иван Иванов - старши треньор - да си ги подрежда да прави смени да води отбора, да казва какво му трябва за сезона. Георги Георгиев - скаут, като му каже треньора трябва ми център нападател да му докара 10 варианта, да си хареса най-добрия който най добре ще пасне с отбора. Тошко Тодоров - кондиционен треньор - само щангите и бягането. Николай Николов и още 10 човека - нетехнически - строежи на стадиона, работа с магазина, финансии, договори. Коко Динев - президент - дава пари, седи в най-гъзарското място на стадиона и взима решения на високо ниво - тая година ви давам еди колко си искам да станете шампиони. Примерно.

Не майна Коко да ми реди състава и после Неделчо уволнен. Персонална отговорност за всяка една позиция в този клуб. Защото иначе става колективна вина и персонална безотговорност.

За това тая тема е безсмислена. Който и да е "треньор" ако нещата не се променят кардинално ще гледаме такива игри и разни бездарници като Сержиньо, Драги Коцев, Самир ще разхождат черно-бялото райе за което си даваме живота хората по трибуните.

Много си прав тук.
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”