Финансирането на Левски?!?!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Финансирането на Левски?!?!

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2011 16:28

magga написа:сега ще ми кажеш как Роналдо е купен с членския внос ли ?
ще ти кажа нещо за последно и приключвам по тази тема. Казах,че тук може да се въведе по някакъв начин това гласуване,феновете да имат 20 % дял от клуба или по-малко все тая и през 3-4 год да се избира,ако има между кой :lol: тогава няма да има кой да се бунтува срещу Батков,Шматков и тн ;) и да гласуващ просто бъди от фенклуба, давай внос колкото можеш,купувай си сувенири и стоки и така,от там им идват големите приходи на тези отбори и билети естествено ;) а ние тук по 2000 човека макс на мач и като счупим 100 седалки и пак няма пари ;)

И аз ще ти кажа нещо за последно и приключвам.Ако феновете имат 20%(а не контролния пакет-51%)-нищо не можеш да избираш.[/quote]

ааа не ти си яко неразбран аз ти говоря примерно и хипотетично ти ми говориш работи,които аз съм учил по икономика в 9 клас гениално. както и да е това което ми е идеята явно никога няма да се сбъдне заради такива като теб- дървени философи :!: И все пак ти така и ни даде пример как да се реши проблема с парите ? спонсори ала бала ?[/quote]
Че кой съм аз,че да предлагам спонсори ала-бала?Гледам,че и ти не предложи някакви спонсори ала-бала,ама нейсе...Иначе,за "хипотетични" хипотези има "Свободна Зона",форуми за фантастика(не си падам по нея) и т.н.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 11 апр 2011 16:32

ааа не ти си яко неразбран аз ти говоря примерно и хипотетично ти ми говориш работи,които аз съм учил по икономика в 9 клас гениално. както и да е това което ми е идеята явно никога няма да се сбъдне заради такива като теб- дървени философи :!: И все пак ти така и ни даде пример как да се реши проблема с парите ? спонсори ала бала ?[/quote]
Че кой съм аз,че да предлагам спонсори ала-бала?Гледам,че и ти не предложи някакви спонсори ала-бала,ама нейсе...Иначе,за "хипотетични" хипотези има "Свободна Зона",форуми за фантастика(не си падам по нея) и т.н.[/quote]

ми ти си фен,с право на мнение аз още в първото си мнение написах за Газпром,колкото и да е фантастично имаше такива приказки :? се тая спонсори,ако искат ще намерят,било то дори верига бензиностанции,било то някоя бира,желание да има,но понеже не обичаш фантастика се радвай на сегашния отбор ;)

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 11 апр 2011 16:47

Captain Stottlemeyer написа:Не съм адвокат на Тодор Батков, а и няма как да стана, при положение, че той самият е такъв. Не съм и счетоводител. Не съм чел договора за Жоазиньо, не съм чел и договорите за телевизионните права. Може би авторът на темата е по-запознат с нещата, затова ще попитам директно: Къде са сумите от данъците, които ПФК "Левски" е платил на държавата? Каква е точната сума от продажбата на Жо и на колко транша ще се изплаща? Какви са тези 4 милиона от УЕФА, при положение, че за този сезон парите ще дойдат чак през лятото? Откъде дойде този милион и половина телевизионни права? Настоявам за отговор! Питам и още нещо, докога сами ще си вкарваме таралеж в гащите? Докога ще даваме повод на неграмотни фенчета на четирибуквието да ни се присмиват (щото техният отбор е цъфнал, па вързал)? Ако Батков си дигне шапката, кой ще поеме "Левски"? Нещо не се вижда опашка от кандидат-инвеститори пред "Тодорини кукли" 47.... Авторът има ли идея по този въпрос, или му е все тая....?! :o
П.П. Боже, защо даде достъп до интернет на деца! :o

А за колко е продаден Жо,за 5 хил. лева сигурно :roll: А от 10-е милиона на година за тв права,най-популярния отбор ще вземе 20 хил. лева,нали?
Щом тази ще ги чакаме за другата,следователно сега са дошли от предходната(парите от Уефа).И тогава ставаше въпрос за 2 милиона евро.Но нали дървения и неподготвения философ трябва да се обади ;) За Жо казаха,че са взели 1 милион долара,няма как да имам документ за да ти докажа!!Ако от Жо се бави,тогава влизат от Сърмов,Хичо и Зе,ама кво да ти обяснявам,ти нали си мн запознат ;)
Няма инвеститори,защото Батков не иска да продава,пък и иска нереална цена!!
Относно данъците:ако похарчиш 5-6 милиона,колко е данъка?!НЕ повече от 1 милион.....
Мисълта ми е, че Батков не дава пари за Левски,инцидентно може да закрепи бюджета с 1-2 милиона лева,които може да ги дават десетки богати Левскари!!
Докато има балами да си мислят,че вади по 10-15 милиона лева,не дата на основаване ще смени,ами ще смени и името на клуба(което вече го е правил)!!!
Последна промяна от SAMP на 11 апр 2011 17:08, променено общо 1 път.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 11 апр 2011 17:03

Проблема не е само в левски ,а в целият ни футбол.Не мисля че президентите на отборите ни са дошли да дават само от сърце-напротив ТЕ идват да печелят.Тотото съсипва футбола ни тотално и се залага масово, най вече от тези които дават.доказателства НЯМА :mrgreen:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 11 апр 2011 17:05

3.3 милиона евро за Левски от УЕФА
сезон 2009-2010
2. 1 милиона евро са парите, които сините са заработили в квалификациите на Шампионската лига. 1. 2 милиона евро пък за от Лига Европа.

Билети от домакинства през 2010-2011

Дъндолк,Калмар,АИК,Гент,Лил,Спортинг-средно по 20 хил. на мач прави 120 000 по 15 лева средно за билет= 1.8 милиона лева

Само с тези пари спокойно се връзва бюджета на сините.А отделно М-тел,трансфери,тв права,билети,реклама и т.н.

Понеже сте много големи защитници на бившия кадър на ДС,сега ми извадете разходите за да ги съпоставим и да теглим чертата ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 11 апр 2011 17:13

Samoyl написа:Ами като са ти толкова прости сметките, тегли един заем( като им покажеш простите сметки в банката веднага ще ти отпуснат паричките) и след 2 години ще си ги избил тези пари.А след това дори ще си на печалба : ) Ебаси и якото.....

Еми по твойта малоумна логика,мога да искам заем да купя Facebook,защото е на печалба и до 5-10 години ще ги избия.Същото важи и за Coca-Cola,Google,Appel i т.н.
Само ще те помоля да ми препоръчаш банка,моля те ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2011 17:14

SAMP написа:3.3 милиона евро за Левски от УЕФА
сезон 2009-2010
2. 1 милиона евро са парите, които сините са заработили в квалификациите на Шампионската лига. 1. 2 милиона евро пък за от Лига Европа.

Билети от домакинства през 2010-2011

Дъндолк,Калмар,АИК,Гент,Лил,Спортинг-средно по 20 хил. на мач прави 120 000 по 15 лева средно за билет= 1.8 милиона лева

Само с тези пари спокоино се връзва бюджета на сините.А отделно М-тел,трансфери,тв права,билети,реклама и т.н.

Понеже сте много големи защитници на бившия кадър на ДС,сегами извадете разходите за да ги съпоставим и да теглим чертата ;)

Левски-Дъндолк-най-скъпи билети-10лв.
Левски-Калмар-най-скъпи билети- 12лв.
Левски-АИК-най-скъпи билети-12лв.
Левски-Гент-най-скъпи билети-15лв.
Левски-Лил-най-скъпи билети-18лв.
Левски-Спортинг-най-скъпи билети-18лв.
"120 000 по 15 лева средно за билет"
Я,пак...

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 11 апр 2011 17:15

baltimore написа:ЕДИН милион от ТВ права, много ми се виждат...

Добре,6-700 хил лева,да приемем,че съм се изхвърлил,криза е ;)

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 11 апр 2011 17:18

BLUE CHAMPIONS написа:
Captain Stottlemeyer написа:Не съм адвокат на Тодор Батков, а и няма как да стана, при положение, че той самият е такъв. Не съм и счетоводител. Не съм чел договора за Жоазиньо, не съм чел и договорите за телевизионните права. Може би авторът на темата е по-запознат с нещата, затова ще попитам директно: Къде са сумите от данъците, които ПФК "Левски" е платил на държавата? Каква е точната сума от продажбата на Жо и на колко транша ще се изплаща? Какви са тези 4 милиона от УЕФА, при положение, че за този сезон парите ще дойдат чак през лятото? Откъде дойде този милион и половина телевизионни права? Настоявам за отговор! Питам и още нещо, докога сами ще си вкарваме таралеж в гащите? Докога ще даваме повод на неграмотни фенчета на четирибуквието да ни се присмиват (щото техният отбор е цъфнал, па вързал)? Ако Батков си дигне шапката, кой ще поеме "Левски"? Нещо не се вижда опашка от кандидат-инвеститори пред "Тодорини кукли" 47.... Авторът има ли идея по този въпрос, или му е все тая....?! :o
П.П. Боже, защо даде достъп до интернет на деца! :o

+1 Приказват найзуст децата. Те и алените така казаха след Божков и 10години вече не могат да се освестят. "Да дойдел някой" Кой е този някой бе джанам?, дай конкретно име за да те подкрепим...някой индиец ли...или виетнамец?...ма то няма какво да се краде вече от България за да дойде този "покровител". Дъвчете една дъвка повечето тийнейджърчета без да се замисляте. Батков колкото и да не го харесвате,малко или много се справя,трябва само да има по-големи професионалисти около него а не сульо и пульо...

Алените изгоряха,защото ги източиха!!Томов даваше по 500 хил. евро комисионни и баснословни заплати.Цска въобще не ми го давайте за пример,няма никаква база за сравнение с казуса,който дискутираме ;)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 апр 2011 17:21

Истината,според мен,е някъде по средата.Действително Левски има несравними с другите български клубове приходи,което неминуемо улеснява финансирането на клуба от собственика.Убеден съм,че в дадени сезони Батков е бил,ако не на плюс,то поне на нула.Да,той гарантира месечната разлика между приходи и разходи,защото парите от каквото и да било,няма как да са равномерни всеки месец.Но да се казва,че Левски съществува само благодарение на него,е крайно несериозно.Има доста такива клубове в България,включително водещи,но Левски не е такъв случай.Изтисква се почти максимума от приходи извън собственика,което говори за добра работа на финансовия директор Баждеков.
Последна промяна от acmilan на 11 апр 2011 17:24, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Левски”