magga написа:сега ще ми кажеш как Роналдо е купен с членския внос ли ?
ще ти кажа нещо за последно и приключвам по тази тема. Казах,че тук може да се въведе по някакъв начин това гласуване,феновете да имат 20 % дял от клуба или по-малко все тая и през 3-4 год да се избира,ако има между койтогава няма да има кой да се бунтува срещу Батков,Шматков и тн
и да гласуващ просто бъди от фенклуба, давай внос колкото можеш,купувай си сувенири и стоки и така,от там им идват големите приходи на тези отбори и билети естествено
а ние тук по 2000 човека макс на мач и като счупим 100 седалки и пак няма пари
И аз ще ти кажа нещо за последно и приключвам.Ако феновете имат 20%(а не контролния пакет-51%)-нищо не можеш да избираш.[/quote]
ааа не ти си яко неразбран аз ти говоря примерно и хипотетично ти ми говориш работи,които аз съм учил по икономика в 9 клас гениално. както и да е това което ми е идеята явно никога няма да се сбъдне заради такива като теб- дървени философи

Че кой съм аз,че да предлагам спонсори ала-бала?Гледам,че и ти не предложи някакви спонсори ала-бала,ама нейсе...Иначе,за "хипотетични" хипотези има "Свободна Зона",форуми за фантастика(не си падам по нея) и т.н.