crap написа:Дали ще се играе на Армията? Ако не там евентуално на националния?
Венци Живков казва,че ще е на Армията,а аз вече му вярвам

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
crap написа:Дали ще се играе на Армията? Ако не там евентуално на националния?
Deluxx написа:Караджов
Бандаловски - Стоянов - Попов - Трифонов
Тонев-Янчев-Галчев-Нелсън
Делев-Шеридън
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Deluxx написа:crap написа:Дали ще се играе на Армията? Ако не там евентуално на националния?
Венци Живков казва,че ще е на Армията,а аз вече му вярвамНо може нещо да стане и да е на националния ! Все ще ги биеме!
TPAKTOP написа:Deluxx написа:Караджов
Бандаловски - Стоянов - Попов - Трифонов
Тонев-Янчев-Галчев-Нелсън
Делев-Шеридън
А платини нямам ли да успеят да го вдигнат а този мач?!
crap написа:Deluxx написа:crap написа:Дали ще се играе на Армията? Ако не там евентуално на националния?
Венци Живков казва,че ще е на Армията,а аз вече му вярвамНо може нещо да стане и да е на националния ! Все ще ги биеме!
Трябва да е в София!
crap написа:Абе незнам, предният път чак у Каварна играха. Безумна работа.
директора написа:След като няма договор за наем за "Българска армия", как ще се играе ?
Deluxx написа:crap написа:Абе незнам, предният път чак у Каварна играха. Безумна работа.
![]()
Играеше се в Каварна защото мача беше за ТВ излъчване и трябваше да е на стадион с осветление плюс това имахме наказание да не играем на В.Левски....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта