Локо Сф – Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Re: Локо Сф – Левски

Мнениеот Vojdek » 03 мар 2011 00:16

Странни прогнози.Жалко, че както повечето трезво-мислещи хора знаят - наш'то мило родно първенство е уредено от тук до азиатските букмейкърски къщи.

Най-логичното изглежда мача да е или победа за Локото или Х.Но най-вероятно "борещите се за титлата" ще бият за да могат да се хвалят после, как са се оттърсили от загубата от вечния враг, гледат напред към титлата и т.н. идиотизми.

Не разбирам защо се гледа толкова отвисоко на играчите на Локото.Напред са си все още доста добре.

Романов си е един доста приличен футболист.При това е и млад.Писаров е чудесен.Американецът му трябва време да свикне на това, на което тук казваме футбол.Преслав е все още доста млад за да му се дават оценки, а Саидходжа не се знае какво може.На армията не знам дали успя да направи 2 поредни мача.

В защита също са стабилни.Вратарчето до тоя момент не се е направил на шаран.Дяков е един от тримата най-добри дефанзивни халфове в България.Кайо има още какво да даде на отбора, Горанов и Иво Иванов са малко мухи без глави, но какво да се прави. :mrgreen:

Отсреща е отборът в А група с най-добра стартова единайсеторка.И според мен Х е реален.
НО тъй като те трябва да се подвизават по аматьорските терени на незнайни бойци, си мисля че Локото ще паднат.

И не на последно място - шапки долу пред момчетата, цял сезон играят гости!
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

kobrata
Контакти:

Мнениеот kobrata » 03 мар 2011 00:30

Еми поне според мен с тези футболисти -целта лига Европа е мираж ,говоря за локо сф.За Ходжата съм го гледал толкова пъти на живо ,че просто няма смисъл да го коментираме ,да момечто има сърце ,но толкова.За съжалените само в България 23 годишните футболисти ги водим млади и талантливи -говоря за Романов и си прав момечто става ,но само става ,а с това става не е за отбор ,борещ се за Лига Европа.Съгласен съм ,че Преслав Йорданов трябва да му се даде шанс ,но до този момент съм останал с впечатлението ,че не знае за какво точно е на терена.Фактът ,че Локото разчитат в халфовата линия на Караджинов ... няма смисъл да се коментира.Вратарят Пейков се справя добре,но защитата не е на ниво и това ще си проличи срещу Левски ;)

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 03 мар 2011 00:52

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

аФторитетни глупости бая сте изписали по темата

както и да свърши само Локо
и ЦСКА щяха да отнасят разлика ама ...
за публиката ходете се скрийте никой български отбор вече няма такава. 350 сме били вие колко бяхте с Академик и то в събота от 14:00 1000 зрители ОГРОМНА разлика ... срамно малко сме всички останахме само на агитки.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 03 мар 2011 11:26

Равен - 1:1
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 03 мар 2011 11:28

тъй като аз съм по-прогнозите давам следната:3:1 и тотална криза в отбора на Левски-смяна на тренер,директор,а защо не и президент.
Да сериозен съм Левски няма да победи.
LEVSKI_FOREVER

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 03 мар 2011 12:02

lisynger написа:
zlatan написа:в този мач срещу червените за първи път в живота си съм толкова убеден в нашата победа че няма накъде.Незнам едно такова чувство което преди мач с ЦСКА никога не ме е обземало.Аз винаги съм уважавал червените-моят кум е цесекар и в момента мисля трезво когато пиша тези редове.Победата в събота ще бъде постигната леко-само Маркиньос няма да им стигне,а ако Дарко и Гарра са в настроение на 26.02.2011г не искам да съм цесекар.
Тотомафията си мисля че не може да се намеси в този мач

ХА-ХА-ХА, а сега още ли си левскар?????
Бяхте се самозабравили, но 3 ви бяха малко

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 03 мар 2011 12:04

Pride написа:ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

аФторитетни глупости бая сте изписали по темата

както и да свърши само Локо
и ЦСКА щяха да отнасят разлика ама ...
за публиката ходете се скрийте никой български отбор вече няма такава. 350 сме били вие колко бяхте с Академик и то в събота от 14:00 1000 зрители ОГРОМНА разлика ... срамно малко сме всички останахме само на агитки.

Моето момче, ЦСКА ви бият където и когато ви хванат.
Отнесе го някой с добра разлика миналата пролет, но не бяха май ЦСКА

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 03 мар 2011 12:07

Vojdek написа:Странни прогнози.Жалко, че както повечето трезво-мислещи хора знаят - наш'то мило родно първенство е уредено от тук до азиатските букмейкърски къщи.

Най-логичното изглежда мача да е или победа за Локото или Х.Но най-вероятно "борещите се за титлата" ще бият за да могат да се хвалят после, как са се оттърсили от загубата от вечния враг, гледат напред към титлата и т.н. идиотизми.

Не разбирам защо се гледа толкова отвисоко на играчите на Локото.Напред са си все още доста добре.

Романов си е един доста приличен футболист.При това е и млад.Писаров е чудесен.Американецът му трябва време да свикне на това, на което тук казваме футбол.Преслав е все още доста млад за да му се дават оценки, а Саидходжа не се знае какво може.На армията не знам дали успя да направи 2 поредни мача.

В защита също са стабилни.Вратарчето до тоя момент не се е направил на шаран.Дяков е един от тримата най-добри дефанзивни халфове в България.Кайо има още какво да даде на отбора, Горанов и Иво Иванов са малко мухи без глави, но какво да се прави. :mrgreen:

Отсреща е отборът в А група с най-добра стартова единайсеторка.И според мен Х е реален.
НО тъй като те трябва да се подвизават по аматьорските терени на незнайни бойци, си мисля че Локото ще паднат.

И не на последно място - шапки долу пред момчетата, цял сезон играят гости!

Тоя мач Левскарите по един или "друг" начин ще го вземат бъди сигурен.
Никой няма да остави Локото дори "Х" да направи.
Не виждате ли че цялото БФС се радват на Левскиньо, като баба на унуче.

gor40_67
Контакти:

Мнениеот gor40_67 » 03 мар 2011 14:01

Най - логичното е Левски да ни връща вересиите от миналата година.Затова залагам на Х ,иначе ще е много явно.

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 03 мар 2011 16:08

На днешния 3ти март ви казвам:ПО добре Романов отколкото Жо,по добре Преслав от колкото Дембеле,по добре Искрен от колкото Матондо за да има футбол в България.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Върни се в “Локо София”