Най-логичното изглежда мача да е или победа за Локото или Х.Но най-вероятно "борещите се за титлата" ще бият за да могат да се хвалят после, как са се оттърсили от загубата от вечния враг, гледат напред към титлата и т.н. идиотизми.
Не разбирам защо се гледа толкова отвисоко на играчите на Локото.Напред са си все още доста добре.
Романов си е един доста приличен футболист.При това е и млад.Писаров е чудесен.Американецът му трябва време да свикне на това, на което тук казваме футбол.Преслав е все още доста млад за да му се дават оценки, а Саидходжа не се знае какво може.На армията не знам дали успя да направи 2 поредни мача.
В защита също са стабилни.Вратарчето до тоя момент не се е направил на шаран.Дяков е един от тримата най-добри дефанзивни халфове в България.Кайо има още какво да даде на отбора, Горанов и Иво Иванов са малко мухи без глави, но какво да се прави.

Отсреща е отборът в А група с най-добра стартова единайсеторка.И според мен Х е реален.
НО тъй като те трябва да се подвизават по аматьорските терени на незнайни бойци, си мисля че Локото ще паднат.
И не на последно място - шапки долу пред момчетата, цял сезон играят гости!