Дискусия: Литекс - Берое - 4:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Дискусия: Литекс - Берое, 07.03 / 18:00ч., XVII-ти кръг
Еми Левски не Левски Литекс си играе няма какво да се лъжем .. определено имат играчи потенциял треньор ..

- 

GNRforever
Илиян Илиев се излага с подареният гол и Европа

[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Deluxx написа:Каквото и да говорим Литекс ще е шампион.Очаквам издънки срещу ЦСКА , Левски , Локо СФ и Славия.Титлата ще е оранжева тази година няма какво да се лъжем!
От тези отбори само Левски и ЦСКА могат да измъкнат нещо от Литекс.Това го казвам след като съм видял играта на всичките отбори.
За мача много силен Литекс и Дока.Кариоката е в страшна форма.За два мача вкара вече 5 гола колкото отбеляза Светльо Тодоров за първият полусезон и само един по-малко от бившия голмайстор Нифлор който имаше шест.Втори много силен мач на Папа Диуф това момче много се старае и раздвижи играта отпред .Мисля че може да се превърне в новият Дембеле на А група.Джерманович се появи и от 1 положение вкара 1 гол.Последните минути обаче пак се изгуби,но това се дължи и най-вече ,защото оранжените намалиха темпото и дадоха инициативата за известно време на Берое.
След първите два мача може да се каже че нападението на Литекс е много по-плодородно.Диуф и Джерманович са си попадения най-вече сенегалеца не случайно е бил вторият при голмайсторите в първеснтвото на Сенегал.Том необяснимо за мен отново е посредствен.В контролите е най-добър,но в официалните мачове нещо куца дали е от напрежение той си знае.Литекс в момента е изключително много зависим от Дока Мадурейра сега разбирам,защо не го продадоха на Корейците които взеха Асамоа.А според някои източници корейците са предложили 2 милиона евро.Вече цената на Дока се покачва още.С такива игри ще направи трансфер в някой стойностен западноевропейски отбор и Литекс пак ще прибере рекордна сума от трансфер.Титлата ще е оранжева ако продължи Литекс да играе толкова силно.
					Последна промяна от Parmalat на 07 мар 2011 20:19, променено общо 3 пъти.

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- B__A__N__DA__TA
От това  което гледах, срещата между Литекс и ЦСКА ще е интересна.Много добра игра на Ловчанлии.Мисля, че няма да имат проблем да станат шампион, не виждам кой ще ги спре.Една загуба от ЦСКА (евентуална) не променя нищо.Силно бият на очи отборите в които се работи за в бъдеще, разликата с останалите е голяма

[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
						- 

GNRforever
Дока колко гола има в А група този сезон май 7/8 не е зле  Янев за мен беше най-слаб почти нищо не му се получаваше,а и ми изглеждаше разсеян,Диуф не вкара ,но игра добре много повече го харесвам от Нифлор заради движението му,ТОМ слаб контролите незнам кво е играл ама...
 Янев за мен беше най-слаб почти нищо не му се получаваше,а и ми изглеждаше разсеян,Диуф не вкара ,но игра добре много повече го харесвам от Нифлор заради движението му,ТОМ слаб контролите незнам кво е играл ама...  

Сандриньо и той 2ри пореден мач го  сменят рано СЛАБ,Занев,Берберович,Бодуров добре ,Николов също но беше разсеян отвре навреме,Йеленкович стабилен но не ми хареса особено... Джерманович хубаво,че и той вкара първият си гол,но пак игра като дъб
 Сандриньо и той 2ри пореден мач го  сменят рано СЛАБ,Занев,Берберович,Бодуров добре ,Николов също но беше разсеян отвре навреме,Йеленкович стабилен но не ми хареса особено... Джерманович хубаво,че и той вкара първият си гол,но пак игра като дъб 

Янев за мен беше най-слаб почти нищо не му се получаваше,а и ми изглеждаше разсеян,Диуф не вкара ,но игра добре много повече го харесвам от Нифлор заради движението му,ТОМ слаб контролите незнам кво е играл ама...

[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
GNRforever написа:Дока колко гола има в А група този сезон май 7/8 не е злеЯнев за мен беше най-слаб почти нищо не му се получаваше,а и ми изглеждаше разсеян,Диуф не вкара ,но игра добре много повече го харесвам от Нифлор заради движението му,ТОМ слаб контролите незнам кво е играл ама...

Сандриньо и той 2ри пореден мач го сменят рано СЛАБ,Занев,Берберович,Бодуров добре ,Николов също но беше разсеян отвре навреме,Йеленкович стабилен но не ми хареса особено... Джерманович хубаво,че и той вкара първият си гол,но пак игра като дъб
Toва е стила на Джерманович той е тип консуматор и играта му е подобна на Нифлор,но за разлика от него си вкарва повечето положения.Докато Диуф е раздвижен тип нападател постоянно търси топката от ляво от дясно връща се бързо в защита пресира много добре.Голът срещу Миньор сам си го изработи.Пое топката в центъра излъга трима защитника на Миньор и вкара.Именно затова мисля че много по-добре се всписва той в титулярният отбор.Необяснимо за мен обаче халфовете на Литекс не играят много с Диуф.Дали защото е още нов,но ми прави впечатление.Дано не се дължи на нещо друго.Иначе да Николов си е дупка от много време,а Берберович чукна 30-ка май.Време е да се даде шанс на Илия Миланов като защитник младо момче има какво да покаже.Абе какво става с този Ненем контузен ли е на резрвната скамейка ли е>Той е уж братовчед на Дока от новите ви само него не съм видял как играе.
[center]R.I.P[/center]
- 

GNRforever
Ненем никой не го  е виждал,е ако е добър колкото Дока си заслужава  ,но той май е опорен халф а там отборът има много футболисти,незнам кога и дали ще получи шанс да го видим,играл е в няколко контроли но се е контузил
 ,но той май е опорен халф а там отборът има много футболисти,незнам кога и дали ще получи шанс да го видим,играл е в няколко контроли но се е контузил 

,но той май е опорен халф а там отборът има много футболисти,незнам кога и дали ще получи шанс да го видим,играл е в няколко контроли но се е контузил
						- 

GNRforever
Parmalat а вашият Савио нещо не му потръгна въпреки името и надеждите  аз очаквах да биете ЦСКА заради него,той се стара активен беше ама нещо не се получава ,а и отборът ви като цяло нещо го закъса,въпреки че имате добри играчи ,ама кво стана
 аз очаквах да биете ЦСКА заради него,той се стара активен беше ама нещо не се получава ,а и отборът ви като цяло нещо го закъса,въпреки че имате добри играчи ,ама кво стана 

аз очаквах да биете ЦСКА заради него,той се стара активен беше ама нещо не се получава ,а и отборът ви като цяло нещо го закъса,въпреки че имате добри играчи ,ама кво стана
GNRforever написа:Parmalat а вашият Савио нещо не му потръгна въпреки името и надеждитеаз очаквах да биете ЦСКА заради него,той се стара активен беше ама нещо не се получава ,а и отборът ви като цяло нещо го закъса,въпреки че имате добри играчи ,ама кво стана
В нашият форум един от феновете на Черноморец е чул да се приказва в града преди мача че петима от титулярите са вързани.т.е са продали мача дано не е вярно,но като цяло след смяната на Балъков сме в дупка и заслужено сме на 6 място.Този срив при нас се случва за втори пореден сезон.Миналата година бяхме първи на полусезона.............,а завършихме 5-ти.Сега от трети се свлякохме на 6-то място.Като цяло отбора ни играе бавно мудно сякаш за изгубили волята си и нямат стимул.Бездушен е отбора.Иначе Савио не е още в оптимална форма не е тренирал няколко месеца пълноценно.Определено е добър само той създаваше проблеми на ЦСКА по фланговете.
[center]R.I.P[/center]
- 

GNRforever
Е това не го вярвам,чак толкова ли финансовата криза удари отборът,че да се продават  
   явно има нещо нали и Велков каза ,че няма думата в отборът,Събев как я мисли