Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
MagicMoments написа:Лех е на осминафинал в Лига Европа.Не бива да се подценяват.Но щом мача е контрола прогноза 2-2.
Deluxx написа:MagicMoments написа:Лех е на осминафинал в Лига Европа.Не бива да се подценяват.Но щом мача е контрола прогноза 2-2.
не е на осминафинал,а на 1/16 финал бре момчеИначе гледайте само да не ви разбият защото за мен е несериозно да играете с такива противници като Зенит,Познан,Севиля та тия ще ви разбиват яко с 5:0
puf-paf написа:Аз не съм привърженик на максимата" резултата в контролите не е важен", той е следствие на играта ,старанието и желанието ,ако играем както срещу пирин по добре да си седим в къщи.
ac21dc написа:Здравейте форум
Първо се извинявам,ако не съм на правилното място (новичък съм още) но ще може ли някой ако гледа мача по телевизия или слуша по радиото да го запише,защото съм фен и на двата отбора и много бих искал да следя мача,но поради задължения няма да мога да го следя.
Благодаря на всички предварително!
Deluxx написа: защото за мен е несериозно да играете с такива противници като Зенит,Познан,Севиля
1926 написа:ac21dc написа:Здравейте форум
Първо се извинявам,ако не съм на правилното място (новичък съм още) но ще може ли някой ако гледа мача по телевизия или слуша по радиото да го запише,защото съм фен и на двата отбора и много бих искал да следя мача,но поради задължения няма да мога да го следя.
Благодаря на всички предварително!
Да се надяваме че ГОНГtv ще дадат подробен репортаж от мача.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта