Предсезонна подготовка - мнения
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Контрола:Ботев-Сливен
Поне за тая година има, ще видим за догодина.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- bulgaro
- Контакти:
Предсезонна подготовка - мнения
Доколкото разбрах днес, на Курдов са поставени някакви условия, при които ще играе за Ботев. Дадено му е време за размисъл, дано склони.
Ще ми се да поговорим за така наречената предсезонна подготовка и по-точно контролните мачове, които уж играем.
За съжаление, никой от изтъкнатите форумни величия не си е направил труда да отвори една скромна тема по въпроса, аз пък не смея, че пак ще ме обвинят в хейт и мрънкачество.
Само на бързо да си споделя впечатленията от днешния и от мача с Карлово :
липса на какъвто и да било игрови облик; липса на ясен стил на игра; липса на острота в атака; липса на стъбилност в защита, където сме трагични, а днес бяха отчайващи; липса на мотивация.
Не съм гледал срещата с Димитровград, но предполагам не е било по-различно от днешното представяне.
Надявам се, Видолов и Бакалов да стегнат редиците, защото така не ни очаква нищо добро на пролет.
От всички нови попълнения, единствено цигането прави впечатление, дано и останалите се разкрият.
А Танчовски, Василев и Армандо са приключили с футбола, поне за мен, не е нужно да ги мъчим.
Ще ми се да поговорим за така наречената предсезонна подготовка и по-точно контролните мачове, които уж играем.
За съжаление, никой от изтъкнатите форумни величия не си е направил труда да отвори една скромна тема по въпроса, аз пък не смея, че пак ще ме обвинят в хейт и мрънкачество.
Само на бързо да си споделя впечатленията от днешния и от мача с Карлово :
липса на какъвто и да било игрови облик; липса на ясен стил на игра; липса на острота в атака; липса на стъбилност в защита, където сме трагични, а днес бяха отчайващи; липса на мотивация.
Не съм гледал срещата с Димитровград, но предполагам не е било по-различно от днешното представяне.
Надявам се, Видолов и Бакалов да стегнат редиците, защото така не ни очаква нищо добро на пролет.
От всички нови попълнения, единствено цигането прави впечатление, дано и останалите се разкрият.
А Танчовски, Василев и Армандо са приключили с футбола, поне за мен, не е нужно да ги мъчим.
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
Re: Предсезонна подготовка - мнения
Не съм гледал нито една контрола все още,но от прочетеното и разказаното ми от приятели ми се струва,че заради странните ротации не се получава играта.Футболистите са пробвани на всякакви нетипични за тях постове.Най-много ме озадачава опита Митко Байрев да е ц. нападател,Рахов халф,Манчев крило,Стефанов му се мени позицията постоянно.Смятам че ако Курдов и Гаджалов се върнат и всеки си играе на поста няма да имаме проблеми.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
- Canaries front
- Контакти:
Аз също смятам ,че ще имаме доста проблеми през втория полусезон.Спешно се нуждаем от двама централни нападатели и колкото и да не ми се ще, Курдов ни е нужен.Правим положения ,но трудно ги вкарваме. В защита трябва да се спре с тези ротации,а да започне да се обиграва вече една 4-ка .
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Ако от сега няма ясна визия за играта на отбора след 2-3 години, значи нищо сериозно няма да направим. Политиката на клубовете, които работят с млади футболисти знаят за какъв пост какъв играч им трябва. А не си правят непрекъснато експерименти, за да закърпят положението. Моето мнение е, че от сега трябва да се работи за бъдещето и да се спре да се взимат играчи на килограм. В същото време, наистина има такива, които вече не трябва да стоят в отбора, само защото са ботевисти.Ако не използваме времето да направим силен отбор в бъдеще, значи пропиляваме най-добрия си шанс! Сега е и спокойно и има време за обиграване, и няма натиск върху футболистите, а и уж сме финансово стабилни. Какво повече? Или ще продължим къприм положението - тази година футболисти за В група, догодина други за Б... Така нищо няма да стане.
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
1912BOTEV написа:Ако от сега няма ясна визия за играта на отбора след 2-3 години, значи нищо сериозно няма да направим. Политиката на клубовете, които работят с млади футболисти знаят за какъв пост какъв играч им трябва. А не си правят непрекъснато експерименти, за да закърпят положението. Моето мнение е, че от сега трябва да се работи за бъдещето и да се спре да се взимат играчи на килограм. В същото време, наистина има такива, които вече не трябва да стоят в отбора, само защото са ботевисти.Ако не използваме времето да направим силен отбор в бъдеще, значи пропиляваме най-добрия си шанс! Сега е и спокойно и има време за обиграване, и няма натиск върху футболистите, а и уж сме финансово стабилни. Какво повече? Или ще продължим къприм положението - тази година футболисти за В група, догодина други за Б... Така нищо няма да стане.
напълно съгласен съм.
Според мен не вървят нещата както трябва през зимата.Нито една контрола не сме спечелили , а и много от опитните футболисти напуснаха отбора.Дано всичко да е наред, че вече нямам търпение да ходя на мачове и да ги подкрепям.Но каквото и да е Ботев е завинаги!
В отбора сега са събрани млади момчета, които трябва да се обиграват и да трупат самочувствие за да може догодина да са готови за победоносния поход през Б групата. Контролите не могат да бъдат мерило и те са за да се експериментира със състава и с постовете на футболистите, така че резултатите в тях остават на заден план. До началото на сезона има достатъчно време през което състава да се избистри и да придобие игрови облик. Оценките ще ги даваме след мачовете за първенството, като според мен този полусезон трябва да бием наред с не по-малко от 2-3 гола, тъй като отборът провежда нормална и спокойна подготовка и момчетата получават парите си навреме. Ако тези момчета искат да подпишат професионални договори напролет трябва да дадат всичко от себе си и да се раздават на терена от първата до последната минута, а не го ли направят напролет ще има нова селекция. В момента няма смисъл да се привличат футболисти, които по всяко време могат да си тръгнат както направи Курдов и затова е редно да се даде шанс на местни млади момчета, повечето от които закърмени с идеята Ботев.
Пичове, нека дадем време на Коцето, все пак той е старши треньор на отбора от 10 дена.
Коментарите за играта ще ги правим след първия пролетен кръг срещу Асеновец, до тогава нека се подготвят в една спокойна атмосфера:)
Коментарите за играта ще ги правим след първия пролетен кръг срещу Асеновец, до тогава нека се подготвят в една спокойна атмосфера:)
- plovdivchanina
- Контакти:
Вчера изиграхме едно трагично първо полувреме с никакво разнообразие и никаква игра по крилата постояно се търсеше Манчев в центъра, който се опитваше да организира нещо, но нещата не се получаваха и ни вкараха два гола, докато се мъчим в атака. На няколко пъти Петко Фанев оставаше сам по крилото и никой не му подаваше.
Второто полувреме коренно различно играта се раздвижи почнахме да играем по крилата и така дойде и първия гол. Буквално ги смазахме Брестник второто полувреме и дори можеше да ги бием. Танчовски ми направи много хубаво впечатление гледам го за първи път изпълни чудесен пряк свободен удар, който Линков едва спаси игра много добре и не съм съгласен с bulgaro че е свършил с футбола.
От новите Ирфан ми направи най-добро впечатление за съжаление Крачунов игра малко, Ники Димитров не беше много стабилен първото полувреме, но второто заигра добре. Георги Стефанов почти не играеше с топката и се поизгуби, а за Тошко е ясно, игра доста добре стреля на няколко пъти. Очаквам много от Емо Аргиров, но той е болен и не игра.
Второто полувреме коренно различно играта се раздвижи почнахме да играем по крилата и така дойде и първия гол. Буквално ги смазахме Брестник второто полувреме и дори можеше да ги бием. Танчовски ми направи много хубаво впечатление гледам го за първи път изпълни чудесен пряк свободен удар, който Линков едва спаси игра много добре и не съм съгласен с bulgaro че е свършил с футбола.
От новите Ирфан ми направи най-добро впечатление за съжаление Крачунов игра малко, Ники Димитров не беше много стабилен първото полувреме, но второто заигра добре. Георги Стефанов почти не играеше с топката и се поизгуби, а за Тошко е ясно, игра доста добре стреля на няколко пъти. Очаквам много от Емо Аргиров, но той е болен и не игра.