Бербатов задмина Стоичков по голове в Европа

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Бербатов задмина Стоичков по голове в Европа

Мнениеот bigbonusprize » 27 яну 2011 19:01

megan fox написа:
Така ли? Когато сърченцето ви спечели 6 трофея за 1 календарана година, да се обади на Пеп! Да ви напомня ли кого победи Пеп/Барса на финала на ШЛ 2009-а година? Да ви напомня ли кого посочи Алекс Фъргюсън за свой заместник след като се оттегли?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Определено голямо уважение към сър Алекс лъха от теб.
Отдало му се е да спечели всички трофеи, спечелил ги е. Това, което си посочил ли го прави номер 1? Ако се става номер 1 след 3 години професионална дейност, то тогава Роналдо да е бог, Божинов също, Мъри - най-добрият клубен треньор в България за всички времена...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 27 яну 2011 19:01

daredevil написа:Пепа никой не е докарала освен Анри, всичко друго е на Рийкард и тн.
Единственото свястно нещо в историята ви е Кройф (европееца) и всичко друго е посредствено, нормален предвид меката историята на клубовете от тоя континет нямащ нищо общо с Европа.

Ахааааааааа
А Алвеш, Кейта, Вия, Педро, Пике, Максуел?! И те ли са ни от Рийкард?!

И много държда ми отговориш на следният въпрос:

Защо САФ е спечелил само 2 КЕШ-а за 24 години, след кат е толкова велик?! Защо не е спечелилпримерно 5 или7? Нали уж е най-добрият! Моуриньо за 8 години треньорска кариера го изравни по този показател! А това е "САМО" 3 пъти по-бързо!!! Смятай колко ли КЕШ-а ще има Жозе като събере 24 години треньорска практика! /Имай предвид, че изобщо не харесвам Моуриньо!!!/
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 27 яну 2011 19:02

megan fox написа:Мдаааааааа, както казах темата ще отиде по дяволите. Уж ставаше въпрос за Бербатов, а нещата ги докарахме до спор кой е по-по-най от Стоичков и Гунди, както и сред треньорите... :lol: :lol: :lol:

е той daredevil е по-нова версия на lord of memories както гледам :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 27 яну 2011 19:03

Какво казаха легенди за Гунди !!!

ЕУЗЕБИО (нападател на Бенфика и Португалия)
„Жадувах просто да играя с Аспарухов. На срещата Бенфика - Левски той покори Лисабон. До този момент нито един футболист от чужд отбор не бе постигал два гола в нашата врата в един мач. Аспарухов беше първият. Горчиво скърбя за него..."

Сандро МАЦОЛА (нападател на Интер и Италия)
„Когато научих за гибелта на Аспарухов, се разплаках. Защо такава участ за един чародеен футболист. Цяла нощ не можах да заспя. Той беше пред очите ми в головите положения в мача срещу Белгия. Оттогава го залюбих. Вечен поклон."

Павел ПАНОВ (нападател на Левски и България)
„Не искам да говоря само за спортно-техническите качества на Георги Аспарухов. Защото той беше идол за всички. От него човек можеше да научи много. Дори и само от едно съприкосновение. След три десетилетия събитията са поизбледнели. Но тези, които са били с него, винаги ще го помнят. Не искам да го величая, да го издигам над останалите - всяко поколение си има своите кумири. Но за мен той си остава единственият."

Боби ЧАРЛТЪН (халф на Манчестър Юнайтед и Англия)
„Трябва да ви кажа че играчи като Аспарухов не се раждат често. Той беше вдъхновение за своя отбор. Вероятно ще трябва още дълго да чакате, за да се появи талант като него. Спомням си и сега мача ни на Уембли през 68-ма. Сър Алф Ремзи ни беше казал, че българите ще играят доста защитно и че единствения играч, с който трябва да внимаваме, защото е изключителен, е Аспарухов. И ние доста внимавахме... но не достатъчно..."

Александър КОСТОВ (нападател на Левски и България)
„С Гунди бяхме неразделни приятели от 1960г. Аз бях един от тези, които го накараха да се върне в Левски, след като беше войник в пловдивския Ботев и мисля, че това бе важна стъпка. Гунди бе един изключително честен и скромен човек даже често и срамежлив. Той не можеше да направи лошо нещо на никого, но бе и амбициозен. В отношенията си - за истинския приятел даваше всичко."

Джани РИВЕРА (халф на Милан и Италия)
„Много го обичах, много ми допадаше като футболист. На срещата в София България – Италия, без да исках, го ритнах... Дано ми е простил..."

Иван ВУЦОВ (защитник на Левски и България)
„Аспарухов бе не само футболист, той беше спортсмен номер едно на България. Жалко, че си отиде от живота толкова рано. Той беше човек, каквито днес има малко. Имал съм, имам и сега приятели, но като него няма да се повтори. Той надживя и със смъртта си времето. Заплашваха ни да не лепим невролозите му, а след нас минаваха и ги късаха, преследваха ни на панихиди... Тези генерали днес са никои, а той живее в сърцата на милиони."

Динко ДЕРМЕНДЖИЕВ (нападател на Ботев Пловдив и България)
„Като днес помня първия му мач с фланелката на Ботев в Пловдив. Загубихме от Спартак (Плевен) с 1:3. Не бях гледал играта му. Почти не го познавах. Но в един миг направи един финт с топката и публиката ахна. Когато по-късно заигра с пълни сили и често “връзваше” противниковите състезатели с брилянтната си техника, си спомнях за това “Добър ден, пловдивчани”, което бе казал с играта."

Флориан АЛБЕРТ (нападател на Ференцварош и Унгария)
„Малцина са тези футболисти, които умеят да създават наслада. Истинска наслада за зрителите. Аспарухов беше един от тях, затова всички скърбим за него. Поклон пред Аспарухов!"

Димитър ПЕНЕВ (защитник на ЦСКА и България)
„Приятел в живота. Съперник на игрището. За един футболист е трудно да бъде на върха в период от шест, осем или десет години. В този период нашият футбол имаше и други големи таланти, но това, което Аспарухов носеше със себе си, го отличаваше. Той слагаше завършека на това, което правеха другите - головете, фигурата му, финесът, с които играеше, го правеха любимец на всички зрители, независимо дали са привърженици на Левски, или на другите отбори. Не трябва да го сравняваме с никого. Той си беше Георги Аспарухов, такъв го знаят футболна Европа и светът."

Жан-Клод КИЛИ (Олимпийски шампион по ски, Франция)
„Разбрах, че Аспарухов няма да играе в Норвегия и се отказах да гледам срещата. Аз съм поклонник на големия красив футбол. Вашият Гунди беше рядък талант - футболно дарование. Залюбих го в Италия на мача с Белгия. Жалко че си отиде така рано... Жалко..."

[offtopic]megan fox не се прави на много голям, 25 годишно пишлеме. На 4 години станал фен на Барса :lol:
ГУНДИ Е НОМЕР ЕДНО. ПРИЗНАТ ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ ТОГАВА !!![/offtopic]
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 27 яну 2011 19:03

bigbonusprize написа:
megan fox написа:
Така ли? Когато сърченцето ви спечели 6 трофея за 1 календарана година, да се обади на Пеп! Да ви напомня ли кого победи Пеп/Барса на финала на ШЛ 2009-а година? Да ви напомня ли кого посочи Алекс Фъргюсън за свой заместник след като се оттегли?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Определено голямо уважение към сър Алекс лъха от теб.
Отдало му се е да спечели всички трофеи, спечелил ги е. Това, което си посочил ли го прави номер 1? Ако се става номер 1 след 3 години професионална дейност, то тогава Роналдо да е бог, Божинов също, Мъри - най-добрият клубен треньор в България за всички времена...

Аз не твърдя, че Пеп е номер 1! Изобщо не съм на това мнение, просто не мога да се съглася, че САф е "най-великият" и подобен тип определения по негов адрес! ;) САФ определено не е най-добрият треньор за всички времена и никога няма да стане!

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 27 яну 2011 19:06

казах по темата за кеша и няма да се повтарям научи се да четеш.
Пепа НЯМА НИЩО ОБЩО с успеха на Барселона.

Доказано е че тоя клуб върви сам и от политиците си, трансфер на Ибра беше поредно доказателство за тва, Вия не е постигнал нищо с Барселона, всички други футболисти не са с почти никаква важност за отбора. Като да ти кажа че Педро ви е юноша и сигурно знам повече за Барселона от половината им фенове (ясно защо).
Много рядко в тия отбори трансферите ги извършта треньорите а не собствениците, това е доказано, основно заради липсата на характер в мениджърите защото такива с такъв просто не искат да се занимават с меки китки, ето Мауриньо се опитва сам да действа и на 3-тата седмица излезе информация (и не е спекулация, а точно цитирани думи негови) че ще връща къде, еми познай.

чао
Последна промяна от daredevil на 27 яну 2011 19:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 27 яну 2011 19:07

Levskar_90 написа:[offtopic]megan fox не се прави на много голям, 25 годишно пишлеме. На 4 години станал фен на Барса :lol:
ГУНДИ Е НОМЕР ЕДНО. ПРИЗНАТ ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ ТОГАВА !!![/offtopic]

[offtopic]Абе смешник... това е форум, да не мислиш, че годините са реални? В скайпа ми пък пише, че съм на 110!!! Можеш да питаш Blue_Girl и Red_Girl за потвърждение! ;)

А какво е света в сравнение с цялата вселена?! Една миниатюрна капчица! Гунди е признат от целият свят?! Ок, Стоичков е избран за играч номер 1 на всички времена на цялата вселена!!!

Айде сега млъквай, кречетало такова![/offtopic]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 27 яну 2011 19:08

megan fox написа:
Аз не твърдя, че Пеп е номер 1! Изобщо не съм на това мнение, просто не мога да се съглася, че САф е "най-великият" и подобен тип определения по негов адрес! ;) САФ определено не е най-добрият треньор за всички времена и никога няма да стане!

САФ е един от най-великите :). Така ако кажа по добре ли е?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 27 яну 2011 19:08

daredevil написа:казах по темата за кеша и няма да се повтарям научи се да четеш.
Пепа НЯМА НИЩО ОБЩО с успеха на Барселона.

Доказано е че тоя клуб върви сам и от политиците си, трансфер на Ибра беше поредно доказателство за тва, Вия не е постигнал нищо с Барселона, всички други футболисти не са с почти никаква важност за отбора. Като да ти кажа че Педро ви е юноша и сигурно знам повече за Барселона от половината им фенове (ясно защо).

чао.

А кой го наложи този юноша? Ти ли?! :lol: :lol: :lol:

А след като твърдиш, че Алвеш, Педро и Пике не са важни за нас... ясно колко разбираш от футбол! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 27 яну 2011 19:10

bigbonusprize написа:
megan fox написа:

САФ е един от най-великите :). Така ако кажа по добре ли е?

Да, разбира се! Това е друго и съм съгласен с него, но да кажеш "най-велик" веднага можеш да бъдеш засипан с имена, които да оспорват това определение! ;)

Върни се в “Футбол - България”