Голова разлика или директните двубои ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Голова разлика или директните двубои ?

Мнениеот Tommi » 18 яну 2011 18:47

fcb_bg написа:Защо тогава класирането през сезона се прави на г.р., а в края се гледат директните, можеш ли да ми отговориш, Томи?

В Испания не знам как се прави класирането, но в първенствата, в които в края на сезона от значение са директните двубои, то през сезона пак се гледат директните двубои, дори ако е изигран само един. Пример е нашето първенство.

Edit: Може би в Испания се гледа головата разлика, когато не са изиграни и двата директни мача :roll: Иначе, няма логика.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 18 яну 2011 18:52

След някоя гръмка победа в Испания, винаги съм се чудел, колко е тъпа системата, че не оценява такива мачове и накрая нямат никаква стойност освен морална. В другите първенства всеки гол накрая може да се окаже скъпоценен, затова може би там отборите се и напъват докрай, а в Испания често при 3-4 на 0, някои просто стават боксови круши, защото просто няма за какво да играят.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 18 яну 2011 18:58

Tommi написа:
fcb_bg написа:Защо тогава класирането през сезона се прави на г.р., а в края се гледат директните, можеш ли да ми отговориш, Томи?

В Испания не знам как се прави класирането, но в първенствата, в които в края на сезона от значение са директните двубои, то през сезона пак се гледат директните двубои, дори ако е изигран само един. Пример е нашето първенство.

Edit: Може би в Испания се гледа головата разлика, когато не са изиграни и двата директни мача :roll: Иначе, няма логика.

Ами в Испания е точно така - може и да си бил с 3 гола в директния, но се гледа г.р. до втория мач. Смятай каква тъпотия. Един път така, после иначе.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: За или против?

Мнениеот DmG » 18 яну 2011 19:52

fcb_bg написа:
DmG написа:
fcb_bg написа:
Приятелю, защо от всички отбори, които са имали шансове за класиране в последните мачове, посочваш само мача Русия - Камерун за нагласен? И нали молбата ми беше, да изкараш мачове от първенствата, не от време оно?

Пич , първо няма как да ти кажа от по скорошни дати , ЗАЩОТО май навсякаде вече е със правилото за втори показател да е мачовете помежду им. И няма как да ти дам подобен пример . А този мач на Русия е ясен , че победиха със толкова голям резултат зада си оправят головата разлика и да имат шанс + това че докараха някакъв руснак за малко да вземе титлата голмайстор на световното .
Казах ти , гуглето ми дава някакви тъпи сайтове . Преди за 10 мин , щях да ти намеря още примера , но сега до 10 страница ми дава някакви малоумни статии.

Много интересно как толкова един не ти се запаметил в главата, че Гуглето изкарваш виновник. :roll: Иначе, по-назад май споменаваше, че знаеш за такива? :roll:

Пич като неможеш да губиш спорове , по-добре не спори . Казах ти за два СИГУРНИ , плюс един който не съм точно сигурен , може и да е от младежкото световно първенство . Колегата ни , ни подсети как Дания и Швеция извъртяха онова прочуто 2-2 , КОГАТО ПАК Е ИМАЛО ЗНАЧЕНИЕ ГОЛОВАТА РАЗЛИКА .
Това , че не помня други със точност , незначи че няма . Чел съм много за футбола , всякакви интересни и доста безмислени факти , немога да помня всичко . Помня , че имаше във квалификациите за световноните доста такива случаи . Особено във Африка , Океания , Северна Америка . Голямо чудо , че не ги помня със точност .
Айде със поздрави .

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 18 яну 2011 21:22

Пич, ти май не прочете добре какво съм писал в началото на темата и не зная нарочно ли не забеляза, че на няколко пъти подканих за резултат от ПЪРВЕНСТВО!!!!!!!!! Защото точно това споменавам, и това ме интересува, като пуснах темата. Какво сте се захванали с групи на Световно с по 3 мача, като в последните винаги се правят сметки, дори и на принципа на директния двубой?
Не съм бил умеел да губя... От кого, от някого който не се подпира с факти в спора? Като не можеш да ми посочиш някой уговорен мач, кажи не се сещам, ще потърся и ще ти докажа. Не гугъла, мугъла, аз знам, ама сега не мога да намеря... К'ви са тия пинизи?

Върни се в “Футбол - Свят”