Първа тренировка на ,,Ч.Море'' .
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Първа тренировка на ,,Ч.Море'' .
Нали казаха, че щяло да има изненада на първата тренировка, ето каква е била, така че не се оплаквайте, бяхме предупредени 

---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
И още една изненада, представяне на Черно море преди пролетния полусезон няма да има, последната контрола е с Черноморец Балчик в Албена на 18 Февруари 

хахах, Моуриньо, прав си! Изненадата беше... че няма да има нищо изненадващо! Само дето, това ние го знаем отдавна! А иначе за тея, които стояха отвън до автобуса и чакаха, да им кажа, че вътре в барчето имаше пресконференция с треньора, после набързо ги строиха тримата нови на стената за да ги снимат до емблемата де, а не да ги разстрелват и чак тогава се качиха в автобуса всички. И още нещо, момчетата отидоха да бягат не на Аладжата, а на пистата на стадиона в "Младост"! Разбрах още, че и стадиончето на Шведския вече е нашо.
))))) Откъм терени и парцели го докарваме. Да видим откъм привеждането им в нормален вид кога ще го докараме. А и най-важното - кога ще имаме боеспособен и силен отбор?!
Моуриньо, относно представянето на отбора, може би ще измислят някоя двустранна игра или нещо такова, освен, ако не са сметнали, че представяне ще има само на лято, при подновяването на сезона!?

Моуриньо, относно представянето на отбора, може би ще измислят някоя двустранна игра или нещо такова, освен, ако не са сметнали, че представяне ще има само на лято, при подновяването на сезона!?
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
-
- Контакти:
Гавричка малко...
Можеше да се обърне внимание за 150-200 души които бяха дошли по обяд в работен ден да подкрепят отбора... но как да е... преглъщаме това и гледаме напред!
Дано подготовката е ползотворна и през втория полусезон покажем по-добра игра!
Можеше да се обърне внимание за 150-200 души които бяха дошли по обяд в работен ден да подкрепят отбора... но как да е... преглъщаме това и гледаме напред!
Дано подготовката е ползотворна и през втория полусезон покажем по-добра игра!
Ф.К.Ч.М.
не е трудно да се досетим, кой е класният полузащитник и нападателят, първия се чака да се разбере с отбора си от Румъния да го пуснат без финансови претенции, а за другия се водят все още преговори, явно трансферната сума от 80 000 евро е пречката засега и някакъв чужденец май спомена Генов, но не разбрах дали на проби или ще го купуваме, но много по-вероятно е първото 

между другото, като говорите за изненади, аз се поразходих малко из скамейките.. от страната на агитката всички ми се сториха странно чисти, а като се поразгледах още малко - нямаше и нито една счупена. Това ме навежда на мисълта, че са ги подменили изцяло от нея страна, но вие трябва да кажете дали бяха счупени, защото аз по принцип седя отсреща (дорева ми се като си вдигнах погледа към отсрещната страна
), където незнам още как не съм си изпатила от някоя щръкнала пластмаса..

Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!
"И още нещо, момчетата отидоха да бягат не на Аладжата, а на пистата на стадиона в "Младост"!
Е не, аз верно ще се гръмна, ако наистина са отишли там. Толкова им се ядосах, днес съм търчал като луд да дойда на "тренировката", те пък взеха, че ни за*баха (с извинение, но това е най-точната дума) на Тича, а в крайна сметка после да са отишли на стадиона дето е на 5 мин от блока ми....е направо не знам

Е не, аз верно ще се гръмна, ако наистина са отишли там. Толкова им се ядосах, днес съм търчал като луд да дойда на "тренировката", те пък взеха, че ни за*баха (с извинение, но това е най-точната дума) на Тича, а в крайна сметка после да са отишли на стадиона дето е на 5 мин от блока ми....е направо не знам

Последна промяна от zeleniq на 10 яну 2011 20:17, променено общо 1 път.
iskrichka написа:между другото, като говорите за изненади, аз се поразходих малко из скамейките.. от страната на агитката всички ми се сториха странно чисти, а като се поразгледах още малко - нямаше и нито една счупена. Това ме навежда на мисълта, че са ги подменили изцяло от нея страна, но вие трябва да кажете дали бяха счупени, защото аз по принцип седя отсреща (дорева ми се като си вдигнах погледа към отсрещната страна), където незнам още как не съм си изпатила от някоя щръкнала пластмаса..
![]()
Нищо не са подменяли, седалките от тая страна са си ОК, пък и валяха дъждове, нормално е да изглеждат чисти. Иначе под козирката са си "бомба", особено от към страната на входа, където "сивеят" вече от нз колко години и при една изчистена топка в трибуните падат по 1-2

iskrichka написа:между другото, като говорите за изненади, аз се поразходих малко из скамейките.. от страната на агитката всички ми се сториха странно чисти, а като се поразгледах още малко - нямаше и нито една счупена. Това ме навежда на мисълта, че са ги подменили изцяло от нея страна, но вие трябва да кажете дали бяха счупени, защото аз по принцип седя отсреща (дорева ми се като си вдигнах погледа към отсрещната страна), където незнам още как не съм си изпатила от някоя щръкнала пластмаса..
![]()
Защото са по-качествени и здрави.Там ги подмениха доста отдавна не знам обаче,защото не ги смениха на целия стадион.С хубави новогодишни изненади почнаха.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
![]()
на нас седалки не ни трябват