Мнениеот daniel875 » 07 ное 2010 18:07
С оглед на възможностите на Левски към момента съм донякъде доволен от днешния мач. За съжаление, повтарям за съжаление, нашият отбор този сезон най - сетне от четири години изгради титулярен състав. Доста силен даже, с едно изключение, но то е поправимо. Но резерви просто няма - един Божидар Митрев, един Лъчезар Балтанов и ... толкова. Просто Левски не е толкова балансиран отбор като Литекс и Черноморец. Реално Левски изостава само от тези два тима у нас. Не мисля, че Локомотив, ЦСКА, Славия са над нашето ниво, дори са под. Но за да достигнем горепосочените два отбора, трябва много работа и качествени играчи. С оглед на напускащите дали двама, дали трима или четирима, трябва да се вземат нови играчи, а с такива като Слори да се работи целенасочено. Като титулярен състав Левски има най - силен, но като общ баланс има още много да се желае. Точката днес трябваше да бъда победа, но с оглед на безобразната игра на Иса, Йовов, казвам го за него със съжаление, защото ми е един от любимците, Огнянов и най - вече на неориентираната защита равният си е направо дюшеш.
Славия е много сериозен отбор, който щеше да вземе точка и на Литекс, но имаше странични фактори, които попречиха това да стане. Както и да е.
Трябва да си държим на отбора. Този път поне взехме точка в последните минути. Мисля, че сме на прав път, но много трябва да се трудим, за да си спечелим титлата.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!