Мнениеот konvoec » 28 окт 2010 14:06
Имаме възможността да станем първи в първенството, даже е много реална. Да речем, че ако това ни е главната цел, то се справяме много добре. За Лига Европа ще са ни най-важни мачовете с Лил и Гент, след тях нека кажем добре ли сме играли или не, независимо дали ще се класираме или не. В друга тема писах, че ме притеснява това, че нямаме алтернатива на някои от футболиситите. Просто няма кой да ги замени. Да кажем, че вземем още един холандец на прилично ниво и двама или трима играчи през зимата, добре, ще закърпим положението донякъде. Много ме притеснява това, че откакто се помня отдолу не излиза почти нищо. Говоря за младите играчи от школата, които трябва да се наложат. Да речем така, ние сме Левски и в нашата школа БИ ТРЯБВАЛО да имаме едни от най-добрите млади играчи и освен да бъдат учени на футбол, да имат и характер, да се борят. Второто особено аз не го виждам. Киров например, много лоши оценки съм чел за него, а на мен лично ми се струва единственият от тези по-млади, които гледах наскоро, който става. Височък, но бърз за височината си, техничен, изобщо го харесвам, но и при него се проявява страха. С Литекс нямаше увереността и идеята как ще се пребори, как ще помогне на отбора да спечели. Колкото и качества да има, няма ли я непримиримостта, хъса и безстрашността, просто си остава една фигура, пешка. Тези неща не ги виждам в Балтанов и Огнянов, те също са само пешки. Станчев, поне докато го пускаха да играе, може да правеше грешки, но беше супер борбен, дублираше по фланга и центрираше наистина добре. Та като цяло, добре, в сравнение с миналите години, дори да взехме титла при Кокала, играта ни сега е по-добра. В пъти повече съм доволен от отбора, отколкото обратното, но ме разочароват младите играчи. Не може да имаме отбор от 11 холандци... И последно, чудно ми е как обявени за безперспективни играчи от нашата школа или избягаха по чужбина или се налагат в други отбори от А група. Бандаловски, Ивелин Попов, Мартин Димов, Галин Иванов, Балджийски, Чепилов, Борислав Стойчев, Дюлгеров мисля, че беше наш, играеше в Славия, може и да се лъжа.. Не са само тези. Значи те са безперспективни, а Балтанов е перспективен от 5 години... Та е такива неща ме ядосват, иначе както казах, за отбора в момента оценката е положителна..